Sevgilisinin sosyal hesaplarını kapattırmaya calisan bir kac kisinin baska birisiyle gorustugune yani sevgilisini aldattigina sahit oldum kiskanclik ya da sacma ya da internette cok zaman harciyorsun diye bahaneler uydurup sosyal medya hesaplarini kapattirmaya calisirken aslinda kendi hatasinin ortaya cikmasindan korkuyorlardı gorduklerimden yola cikacak olursam kapatmazdım
Hiçbir erkek canlısı için değmez Kullanmıyorum kullanmayacağım da ama olsaydı kapatmazdım eğer ona verdiğim bu tür saçma salak şeylerle belli olacaksa ben kendim yol veririm sevsem dahi..
İnternet & Teknoloji konusunda 598 cevap paylaştı.
Sevgilim için kapatmam. Sosyal medya hesapları benim için zerre anlam ifade etmiyor. Instagram'ı bile 1 sene önce açtım. Eğer birgün bir ilişkim farklı bir yöne gitmeye başlarsa ve ortak karar verirsek her ikimizde kapatırız, tek taraflı değil, bu ancak böyle olur. Faydamıza da olur..
Kapatmam. Sosyal medyayı gereğinden fazla kullanmıyorum. Kapattırmaya gerektirecek tek bir unsur ise kapatmam, ama haklı nedenleri dinlerim. Kullanım alışkanlıklarımı değiştiririm. Eminim karşı tarafta farkına varacaktır.
bir kere kapattım ama her dediklerini yapınca bu seferde azıtıyorlar yok whatsapp ta ne işin var yok numaranıda değiştir özetle sen ne yaparsan yap o adam sana GÜVENMEYECEK yol yakınken ver yolunu gitsin
Niye kapatayım ya da kapatmayayım kişinin karşısındakine sonsuz derece de güvenmesi önemli olan. sosyal medya değil mi zaten ilişkileri bitiren bu kapatırım kapatmam tartışması bile ilişkiye zarar verir
Sevgilimle aramdaki ciddiyete göre değişir. Sanalla aram fazla yoktur ama sıradan birisi için de kapatmam, eğer ileriye yönelik ilişkimiz varsa düşünmem kapatırım.
ayrılınca ne olacak peki? sevgili için kapatılan hesaplar yeniden açılacak mı? çok saçma bir durum. sevgiliye ya da eşe göre hesap kapatmak kendini yok saymanın bir diğer adıdır.
ben iletişim ve işim için kullandığım için kapamazdım hemde kapa diyecek bir sevgiliyle olmazdım. yıl olmuş 2019 3310 kullan demesi gibi bir şey olurdu bu durum.
Sevgilim eşim olduktan sonra hepsini kapatmaya razıyım. Çünkü sevgili olmak işe yaramaz. Seni bırakıp gitmeyeceği ne malum? Eşim olsun ki manası olsun.
En İyi Cevaplar