Ya da aynı şey sizin başınıza geldi mi sizden vazgeçtiler mi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
cok severek vazgecmek diye bir sey yok.
terk edenin nezaketen uydurdugu bahaneye inanan terkedilen vardir.
bir gun geri donerim belki diyerek umut verip giden yavssaklar vardir ve buna inanan bekleyen aptallar.
ama kattiyen severek ayrilmak yoktur.
Bazen vardır olmaz yani ne yapsan
evet... et parçası olarak görülmeye başladığımı fark edince çok sevsem de terk ettim
Gidersin o mutlu olsun diye umutsuz olmayi aglaya aglaya sen dayanirsin o dayanamaz birakirsin ama beklersin mutsuz olursa gelsin diye 2009 dan beri bu kalp onun bir an bile duserse kalbimde kimse olmasin o gelsin diye
hala niye bekliyorsun belki mutlu
İnsan hep mutlu olmuyor haber aliyorum elim kolum hep ustunde o beni ben yapan kadin tabiki mudahale etmiyorum sadece dustugunde hep yaninda oluyorum bir gun anlar ya da anlamaz mutlu olsun tabiki ama onun bir tek kilina ben kendimden gecerim
Ne güzel hep desteği olan birine ihtiyacı olur insanın kötü gününde iyi gününde
İcimden gecmiyor degil baska kadinlara asik olma duygusu ama ya o bana donmek. istediginde baska biri olursa ve onun icin sevdigimi uzeceksem bu duyguya dayanamiyorum
Sana dönerse şu an a kadar gelirdi biraz da kendini düşün beklemişsin bekleyeceğn kadar kendine yazık seninde mutlu olmaya hakkın var
Haklisinama bu agustosta bulustuk ve anladim ki ilk gunki gibi asigim. ona bide biri icin yasamak guzelnoluyor savasiyorsun karakterim benligim hayatim onun icin yalinin sarkisi gibi bir tek sen eksiksin isim gucum herseyim tamam bide ondan baskasinda mutlu olmadim ilk askimdi son ciktigim kiz oldu
peki hayatnda var mı kimse onun
Ara sira oluyor dua ediyorum kotulugunu istemek benim haddim degil ama mutlu olamiyor bu uzuyor beni keske mutlu olsadanhayatinda kim var kim yok umrumda olmicak benimle mutsuz olacagina baska kalplerde nefes alsin
Okuyunca vay be dedim senin gibileri kaldı mı ya düşündüm gerçekten bir kaç dakika
Benim. haddim mi ki onun yarattigi bu kalbe zarar vermek uzmek ben nasil derim seviyorum diye herkese kapim kapalida ona omrumun sonuna dek acik bu kalp onun beni ben yapan o
Adamın dibisin
Eyvallah ablacim ali kinik -hic unutmadim belkide beni anlatan tek sarkidir
Şarkılar olmasa diyorum
Butun sarkilar onu anlatiyor bir ara turkce muzikleri biraktim scorpions dinlerken sozlerini anladigimi farkettim o an ferdi babaya dondum zeki murene dondum ve dua ediyorum kalbimde aklimda dusunsene bir sabah kalkiyorum ona olan askim yok adini hatirlamiyorum cok aci bisey olurdu iyiki yasadik ve o hala kalbimde hic benim olmasada
Ne büyük aşk be sendeki
O kadar hircindim ki of ne azarlar ne dayaklar disipline cezalari uzaklastirmalar milletin kafasini gozunu yarmalar onunla tanistigimda onuda rahatsiz eden bir erkek grubu vardi dovdum hepsini tuttu beni dur dedi onada kizdim ilk baslarda onada hircindim. asiydim bana askini verdi sumdi inanilmaz sekilde sakin uyumlu ve sabirliyim beni ben yapan o Şu an onun icin okuyorum 3-5 yil sonra hayatim tam duzene giricek gelirse ne ala gelmezse ben onun yarattigi bu kalpte onun sevdigi gibi kedileri sevecegim yalniz bir basima
Onun geçmişini kaldıramayıp sana da o sıradan insanlar gibi davranınca sevsende kaçıyorsun.. o hatırladığın ymasum yüzün hafızandaki anısını kirletmesini istemiyorsun
Bazen elimizde olmadan kaçarız
aynen öyle dostum
Daha on sekiz sin
18im ama duygusal ve manevi olarak yaşadığım şey bundan çok daha öncesiydi :D bu işlerin yaşla alakası yok. O hisleri o duyguları yaşayan tanır bilir?
Evet ben onu demek istemedim daha çok güzel duygular yaşarsın
he tamam :D pardon yanlış anlamışım.. yaşıyorum da zaten :) hayat devam ediyor
Kesinlikle
ya çaktırmada o hala aklımda :'D şaka gibi ya, o zaman ki hisler filan.. insan "keşke aşkım yeterli olsaydı herşeyi çözmek için" diyor
Cevap
17Cevap
evet 3 yıla aşkın sevgilim vardı çok güzeldik onunla sonra bi kavgadan ötürü ayrıldık eski bir olay değil yeni normalde hep çabalardım yazmadan aramadan duramazdım 1 gün bile geçmezdi ama bazı sebeplerden dolayı canımdan çok sevdiğim uğruna belkide ölecegim kişiden vazgeçmek zorunda kaldım çok zor özlüyorsun seviyorsun istiyorsun ama bir bakmışsın ki senin iyi sanacagın şey kötüye gidiyor öyle ya da böyle korkularınla yüzleşeceksin ben onu kaybetmekten onsuz bi hayattan hep korktum ama kendime artık korkunla yüzlesme zamanın geldi dedim ve hala yüzleşiyorum bazen düzeltemeyecegin şeyler için vazgeçmek zorunda kalırsın.
Artık mücadele edecek gücüm kalmadı yoruldum çok yıprandım.. Gördümki sadece benm çabalarm üzerinde duran bir ilişki.. Çırpındıkça battım... Çabalarımı bıraktım ki sondayım.
İşte tam bu nokta da daha da zorlamanın manası yok
Zorlamadm zaten bir anlamı yok ki... Bir kelimenin anlamını bilmekten bu kadar işrendim.. "çaresizlik" ne kadar kötü berbat bir kelime harfi harfini yaşadm :(
Tahmin edebiliyorum 😢😢
Çok fazla ilgi açıydı, hayallerimden vazgeçmek istemedim.
Evet. Evliydi diye ikimizde vazgectik ama en azindan simdi onun icin "adamdi" diyebilirim. Serefsizlik yapmadi cünkü
Böyleleri de varmış
Haykırmak istesen de bazen, arkanı dönüp gitmek zorunda kalırsın. İnsan o zaman çok şeyi sorgulamaya başlıyor
Haklısın
O vazgeçti önce benim de elimden bir şey gelmedi. Mecbur kaldım yani
Anladım
vazgeçti durduk yere yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi hep yanımda ol diyen kız birden vazgeçti hacı
Belki cidden korkuları vardır
Görüşümü paylaşmak isterdim ama içine kapanık biriyim ne yazık ki 😊
Paylaş olsun açılırsın
Evet ama gecıyor hersey alsıılıyor sımdı kalmadı onemı
Tabi orası öyle ama geçene kadar biz de geçiyoruz
evlendi
o değilde evlenmese vazgeçemezdim cidden çok seviyodum ama kısmet değilmiş napalım
Bazen de kısmetn olmuyor
gerçekten bilmek istiyor musun?
Evet soruyu sormamım amacı o
o zaman şu yazdığım bencemi okumanı tavsiye ediyorum burda anlattım herşeyimi
www.kizlarsoruyor.com/.../a58474-ilk-ask-husran
Vazgeçtim, çünkü mantıksızdı.
👍👍👍👍
Evet oldu
Vazgectik unuttuk bitti
Unutana kadar canımız çıktı ama
allah be benlik soru!
Anlat be kardeşim