Bir ilişkide aşk mı yoksa güven, saygı ve uyum mu önemli?
Aşk
Güven, saygı, uyum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hepsi önemli tatlım ama bunları sayamadıklarınla da toplarsak sonuç aşk olarak çıkıyo yani eksik bişey olursa aşk zayıflar saçmalamazmısınız mq ya o olsa bu olmasa beyin bedava azıcık kullan tavsiyeler le mi yaşıyoruz benim hayatımı yaşarsın git kendi hayatını yaşa yanlış yap mesela doğruyu bul :D dostlarını sevdiklerini bir bir kaybet keşkeleri at iyikilere bak hoşuma görmediyse yazdığım şeyler hadi ordan lan da diyebilirsin :D
Ankete bir de güven saygı uyum yazmışlar. Bence AŞK tabii ki. Aşık olmadığım kişiyle ilişkim olmaz ki. Aşk şart ki ilişki olsun. Aşk olursa arkadan hepsi gelir. Yani bu ankete katılanların çoğu aşık olmadıkları, sevmedikleri kişiyle güven ve saygı içinde maddi bir ilişkideler herhalde, bana uymaz.
B dedim..
Aşk bir yere kadar
Eğer bir ilişki de saygı güven anlayış yoksa ne kadar aşk olursa olsun o ilişki yü rü mez.
Güven saygı helede uyum varsa aşk kaçınılmaz yaşanır o ilişkide zaten
Cevap
22Cevap
Aşk olunca enlerde yaşıyorsun günler ya çok güzel ya çok kötü geçiyor.
Diğerinde stabil bir durum sürekli nötr bir şekilde devam ediyor😌
Şahsen aşkı seçerdim😌
İlk önce ruh sağlığı yerinde olmalı, travmalardan kıvranan bir sevgiliyle olmuyor şizofrenle bile sevişirdim ama olmuyor, histeriden kıvranırken hipokrat gibi hortumla tedaviye kalkamam hemşireye de verecek param yok. bb
aşk güveni güven saygıyı saygı uyumu getirir demek isterdim ama yok tabiki öyle birşey :D
aşık olacagım kişide güvenilirdir diye aşık olurum yoksa neden bir türlü aşık olamıyorum güven yok uyumda yok güven saygı uyum olsa aşık olurum
Guven, saygi, uyum oludugu icin asik olursun bence.
güvenmediğin bir insanı sevmezsin, sevmediğinede kalbini emanet etmezsin. .
Bence en önemlisi güven güven olduğu sürece sevgi ve saygıda olur.
Önce kesinlikle güven, saygı ve uyum. Sonrasında aşk yaşanıyor zaten
Kesinlikle güven ve saygı. uyum sonradanda olabilir
Güven, saygı, uyum uyum yoksa aşkmı olur ya :D nasıl bir soru :D
Güven saygı uyumu olmasa aşkta olmaz bütün parçadır
hepsini toplarsan aşk oluyor zaten soru biraz garip :)
Àşık değilse istediğin kadar uyum sağla saygı göster eninde sonunda tekmeyi basacaktır
Aşk geçici güzelim ya, önemli olan güven zaten güven vars, o aşk geçer ama yerini büyük bir sevgiye bırakır
Güven saygı ve uyum aşkı getirir.
Güven olursa sevgi de olur ve sevgi olursa aşk da.
Güven, saygı ve sadakat bana göre.
bir ilişkide en çok para önemli
Güven ve sadakat
Hepsi
B bence
Uyum.
Güven, saygı, uyum
Güven ve saygı
hepsi önemli
Kesinlikle saygı
Güven şart
Guven Saygi