Gerçekten böylemidir.
Kimler nelerini verdi, veya nelerden vazgeçtiniz.
Kimler nelerini verdi, veya nelerden vazgeçtiniz.
vazgeçişler önemlidir evet.fakat bazı kadınlar bunu görmekte zorlanır.tabii bazı erkeklerde.karşımdaki benimle olmayı tercih ettiyse bu diğerlerinden vazgeçtiği anlamına gelir.benimle zaman geçiriyorsa bu zaman geçirebileceği bir çok uğraştan vazgeçtiği anlamına gelir.beni üzmemek için bazı davranışlarım ona ters de gelse buna göz yumuyorsa bu da bir takım kurallarından vazgeçiş demektir.büyük vazgeçişler beklemekse aldanıştır.kimseden canından vazgeçmesini ya da ailesinden vazgeçmesini vs isteyemezsiniz.nerde durduğunuzu,durmanız gerektiğini bilmek mühimdir.
teşekkür ederim:)
hayatımda yer verdim ,kalbimi açtım ona daha ne vericem yeter adam olsaydıda kıymet bilseydi :))
ne verdin nelerden vazgeçtiğinden önemlisi karşındakinin bunları görmesi önemli olan kimileri varkı sen ne yapsanda o bildigii yapar döner götüne tekmeyi bası ver :((
"Kadinlar güçsüz olana kendini bir ödül, güçlü olana bir esya gibi sunar"
Senin dediğin , ödül olarak sunulan erkeklere ithafen sanırım.
İlişkiler güç savaşı olarak görülmemeli
Cevap
6Cevap
kişisine göre değişir ama benim için önemli olan çabasıdır.
vazgeçmesi şu olur...anca bazı kötü huyları , alışkanlıkları olur o zaman gözüme girebilir ama tabi gitsin de ailesinden vazgeçen , işinden vazgeçen biri benim için sağlam karakterli bir adam değildir.vermesi de maneviyatı yüksek olan şeyler istersen 50 kuruş olsun sorun olmaz.
ben vazgeçmeyi kayıp olarak görüyoeum...önemli olan onunla birlikte neleri kazanmış olmak...
Kadınlar öyledir. nedenini araştırma kabul et gitsin
farkı anlayabilirler mi ?
Ben gençliğimi verdim.
ben genetik olarak sorunlu diyorum
annesi ne ise kızı da odur;)
gerçi annesi bile kızını ne hatlar yediğini bilse neyse o da ayrı bi konu :))
nasıl şimdi benim oturduğum binada kızların anne biliyor mudur dersin :D
sağ olsunlar hepsi beni severler:)
günahımı vermem :D
doğrudur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar