İlk kez ilişki yaşadım ve kendimi kirlenmiş hissediyorum kimseye anlatamıyorum kimseye güvenemiyorum yardım edin?

Ben 18 yaşındayım çocukluğumdan beri çok fazla ailevi sıkıntılar içinde büyüdüm, sevgisiz, ilgisiz. Babam almanyadaydı ve annemde buna bağlı sinir hastasıydı. Hep kendimi sevgiye aç hissettim hep bir yanım eksikmiş gibi. Dışarıdan hiç bir sorun yokmuş gibi görünse de hiç iyi değildim. Okul müdürü beni psikoloğa yönlendirdi ve bipolar tedavisi görmeye başladım. Bu süreçte çok fazla duygusuz ve halsizdim. Önceden de öyle görünürdüm ama öyle değildim dışımda fırtınalar eserken içimde depremler olurdu. Okulda da arkadaşlarım ve öğretmenler bana deliymişim gibi davranmaya başlayınca ilacı bıraktım. Club larda takılmaya başladım çok fazla çevrem oldu -çok fazla kötü çevrem oldu-. Her pisliğe bulaştım tek birşey hariç, erkekler. Hiç bir zaman erkeklerle yakınlaşmadım çünkü hep en özel kişiyi bekledim. İçimde kalan son sevgi kırıntılarını verebileceğim, hayatımda sevdiğim tek insan statüsüne koyabileceğim, güvenebileceğim ve hayatım boyunca eksik kalan kısmımı doldurabilecek kişiyi bekledim. Herneyse bigün bir cafede onunla tanıştık arkadaşımın arkadaşıydı. Ben biraz sarhoş olunca arkadaşım bizi baş başa bıraktı. -dedim ya kötü çevre diye- biz yakınlaştık konuştuk benden hoşlandığını söyledi, çıkmaya başladık ona herşeyimi anlattım herşeyimive bir hafta sonra bana dedi ki seninle birlikte olmak istiyorum çünkü seni kaybetmekten korkuyorum, gitmenden korkuyorum. Benim gitmemin beraketimle bir ilgisi yoktu çünkü ben buna önem vermem. Sahip olduğum tek şey bekaretim değil ki duygularım var benim. Eksik kalan tarafımı doldursa zaten gidemezdim. Ama kabul ettim ona güvendiğimi bilsin diye. Birlikte olduk ama olamadık yani bekaretim bozulunca canım yandı ve sona erdirdik. Bana hep bidaha ne zamam deneyeceğimizi sordu. Her buluşmamızda bana sadece vücudumu istediğini hissettirdi. Ayrılmak istediğimi söyledim sen bilirsin dedi. Giderken sarıldım ona tek eliyle iki kere sırtıma vurdu kendine iyi bak dedi. Kendimi çok değersiz ve kullanılmış hissediyorum. Düşüncelrnize ihtiyacım var.
İlk kez ilişki yaşadım ve kendimi kirlenmiş hissediyorum kimseye anlatamıyorum kimseye güvenemiyorum yardım edin?