Ben 18 yaşındayım çocukluğumdan beri çok fazla ailevi sıkıntılar içinde büyüdüm, sevgisiz, ilgisiz. Babam almanyadaydı ve annemde buna bağlı sinir hastasıydı. Hep kendimi sevgiye aç hissettim hep bir yanım eksikmiş gibi. Dışarıdan hiç bir sorun yokmuş gibi görünse de hiç iyi değildim. Okul müdürü beni psikoloğa yönlendirdi ve bipolar tedavisi görmeye başladım. Bu süreçte çok fazla duygusuz ve halsizdim. Önceden de öyle görünürdüm ama öyle değildim dışımda fırtınalar eserken içimde depremler olurdu. Okulda da arkadaşlarım ve öğretmenler bana deliymişim gibi davranmaya başlayınca ilacı bıraktım. Club larda takılmaya başladım çok fazla çevrem oldu -çok fazla kötü çevrem oldu-. Her pisliğe bulaştım tek birşey hariç, erkekler. Hiç bir zaman erkeklerle yakınlaşmadım çünkü hep en özel kişiyi bekledim. İçimde kalan son sevgi kırıntılarını verebileceğim, hayatımda sevdiğim tek insan statüsüne koyabileceğim, güvenebileceğim ve hayatım boyunca eksik kalan kısmımı doldurabilecek kişiyi bekledim. Herneyse bigün bir cafede onunla tanıştık arkadaşımın arkadaşıydı. Ben biraz sarhoş olunca arkadaşım bizi baş başa bıraktı. -dedim ya kötü çevre diye- biz yakınlaştık konuştuk benden hoşlandığını söyledi, çıkmaya başladık ona herşeyimi anlattım herşeyimive bir hafta sonra bana dedi ki seninle birlikte olmak istiyorum çünkü seni kaybetmekten korkuyorum, gitmenden korkuyorum. Benim gitmemin beraketimle bir ilgisi yoktu çünkü ben buna önem vermem. Sahip olduğum tek şey bekaretim değil ki duygularım var benim. Eksik kalan tarafımı doldursa zaten gidemezdim. Ama kabul ettim ona güvendiğimi bilsin diye. Birlikte olduk ama olamadık yani bekaretim bozulunca canım yandı ve sona erdirdik. Bana hep bidaha ne zamam deneyeceğimizi sordu. Her buluşmamızda bana sadece vücudumu istediğini hissettirdi. Ayrılmak istediğimi söyledim sen bilirsin dedi. Giderken sarıldım ona tek eliyle iki kere sırtıma vurdu kendine iyi bak dedi. Kendimi çok değersiz ve kullanılmış hissediyorum. Düşüncelrnize ihtiyacım var.
Cevabın nedir?
Evet kızlar sizlerede ibret olsun. Flörtten uzak durun ve helalinizi bekleyin neyle karşılacağınızı bilemezsinizSonrasında ise pişmanlıklar ve acılar yaşanır. İnsandaki cinsiyet, ilahi bir kanun olan çift çift yaratmanın ve neslin üremesinin sadece bir halkasıdır. Onu, böylece değerlendirmeli ve ona o ölçüde kıymet vermeliyiz.
Flört, kişilerin birbirlerini aldatmalarına sebeptir
Flörtte, çok defa kız, erkek tarafından kandırıldıktan sonra terk edilir. Tabi tam tersi olduğu durumlar da olabilir. Kızı kandırıp terk eden erkek hain, kandırılan kız da maskara durumuna düşer.
Flört, gençlerde acı tecrübelere sebeptir
Flört, gençlerde gafilce tecrübelere yol açar. Bu tecrübelerin çoğu, kötü şekilde sonuçlanır. Tecrübe için insan, cebine barut koyup gezmek gibi bir ahmaklık yapmaz.
Flört, gençleri ruhi bunalımlara sokar
Gençler arasında aşağılık kompleksi, kıskançlık, kin ve nefret, karamsarlık ve çeşitli ruhi bunalımlar doğurur.
Haram sevmekte bir kıskançlık elemi ve firak elemi ve mukabele görmemek elemi gibi çok arızalar ile o cüz'i lezzet, zehirli bir bal hükmüne geçer. (Asa-yı Musa, Beşinci mesele)
Evet gayr-i meşru muhabbetin cezası merhametsiz azap çekmektir. Ancak bu durumda hata yine kişinin kendisine aittir. Zira haramı kendi iradesi ile seçmiş olduğundan sonuçları da yine kendi sorumluluğundadır.
Flört, akıl mantık hislerini altüst eder
Mahremiyet sınırlarını aşıp taşarak cinsel hislerini ayaklandıran insan, aklının ya tümünü ya da üçte ikisini kaybetmiş gibidir. (Keşf’ül Hafa)
Artık alacağı kararlar, yapacağı işler aklının, mantığının değil de alevlenmiş hislerinin kararı olur. His ise önünü görmez, sonra aklı başına gelir: ama bu defa da zamanı geçmiş bir akıllanma olur.
Zina, kişinin imanını kaybetmesine vesiledir01 Yorumla- +1 yıl
Siz de kardeşim dağ gibi bir çirkinlik yaptınız. Çirkin mi çirkin. Allah affetsin.
Asla umudunuzu kesmeyin. Samimi bir şekilde ve bir daha yapmamak üzere Allah’a dönerseniz O’nu sizi bekliyor bulursunuz. Dağ gibi bir hata için dağlar gibi bir tevbeyi ihmal etmeyinÖnce büyük bir tevbe yapıp Allah’ın huzuruna çıkmaya hazırlıklı olun.
En İyi Cevaplar
Canım , günümüzdeki erkeklerin anlayışı şudur , kız öpüşmüşse kirlidir. Kız birlikte olmuşsa kirlidir. Erkeklerde niye bu olay yokken bir zar uğruna kızın adı lekeleniyor? Sen değer vermişsin. Saflığına gelip güvenmişsin. Bunun kirli hissettirecek bir yanı yok. Ben de senin gibi çevremden erkeklri uzak tutarım. Bilirim çünkü amaçları sadece 3 5 dk zevk , 2 göğüs elleme. Erkekler her haltı yerken ki gerçekten halt yerken , parayla kadın tutarken , her gün o kızla bu kızla sanal ilişki yaşarken , senin güvenerek böyle bir hata yapman senin kirlendiğini değil , o oğlanın kirlenmiş isteklerini gösterir. Hata diyorum çünkü ben de senin gibi özel birine saklayanlardanım ve yanlış kişiye güvenmişsin. Bu yüzden hata diyorum. Açıkça söylemek gerekirse oğlan seni kullanmış. Cinsel anlamda olmasa da ben de kullanıldım , öteki de kullanılmıştır. Yapman gereken tek şey bu 'hata'yı bir daha tekrarlamaman olacaktır. Her erkek bakireliğe önem vermiyor. Örnek verecek olursam , benim hoşlandığım bey de bakir değil. Hatta konuşurken bakire kızla evlenmeyi düşünmediğini söyledi. Gerçekten güvenebileceğin birini bulduğunda , güvenmekten kastım sadece sevmek ve hayatını adamaktan bahsetmiyorum bu olay büyük açıdan bakabilecek birini kastediyorum , emin ol bu kirlenmiş hissini unutacaksın.
20 Yorumla
+1 yılhislerinde yanılmıyorsun. kullanmış.
fakat sen de biliyorsun ki sen bedeninden ibaret değilsin. sen bir bütün olarak varsın.
o kişiyi bulmak gerçekten zordur. o kişiyi bulamazsın. o kişi birden karşına çıkar.
o sebeple, eğer bu tür cinsel ilişkiler seni yıpratacaksa bir daha girmemeye çalış.
arkadaş çevren senin gelişimine yalnızca zarar veriyor. kendini başka bir alana kanalize et. yalnız kalmaya alış. sanatla ilgilen. yani devamlı bir kursa git. eğer bipolarsan bu senin içinde vardır.
hayatına yeniden başla. kendini yeyip bitirme. olan oldu. yapabileceğin tek şey tekrar olmasın diye önlem almak.
önünde iki güzel seçenek var: ya sanatçı olursun ya da sanatın kendisi. düz sözcük anlamıyla anlama bu dediklerimi.
hayatında gerçek mutluluklar diliyorum.10 Yorumla
Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. şimdi nereden baksak hep tutarsızlık örnekleri var...
eee sen insanları kendi duyguların için kullanmak istiyorsun kendini daha iyi hisset diye o insan giştmesin diye kendini verdin gitti vermesen de gidecekti bunu biliyordun?
gelelim ikinci konuya içinde bulunduğun durumu asla ailene atamazsın sen artık özgür bir bireysin kendi kararlarını alacak yaştasın hatta başka insanların altına yatacak kadar büyümüşsün.
yapman gereken şey hergün güneş senin için doğuyor o yüzden hayatını yaşa hergün nefes almanın tadını çıkar eline bir kitap al çık bir parkta kitap oku03 Yorumla
Soran+1 yılBen insanları kendi duygularım için kullanmıyorum. Ben en saf duygularımı eşsiz sevgimi verebileceğim birini arıyorum çünkü benim kimseyi sevmeye fırsatım olmadı ve el değmemiş duygularım var benim. Bu duygularımın karşılığını ve mutlu olmayı istedim sadece.
- +1 yıl
kim ne yapsın senin en saf duygularını bulunmaz hint kumaşımı zannediyorsun kendini kimin oldu birini sevmeye fırsatı sen sadece kendine bahaneler üretiyorsun... illa birşey seveceksen eve muhabbet kuşu al onu sev :)
Hayır en saf yazmış duygularına ne önemli ne önemli :) farkında değil sen birini neden en saf duygunlarıyla sevmek için birini kullanmaya hazır bir kız... neymiş en saf mış sanki lady gaga :)
Soran+1 yılSana laf anlatmaya çalışmiycam yobazların at gözlüklerini çıkarmaya çalışmakla uğraşmıyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
32Cevap
Boşversene. Dedigin gibi bekaretin hic onemi yok. Sağlık icin bulunan bir zar. Yasamak istemissin ve yasamissin. O güzel duygularini hic kaybetme. Elbet karsina seni mutlu edecek birisi cikar. Yeter ki sen karamsar olma. Hayatin iyi yanlarını görmeye çalış. O ortamlardan da uzak dur.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden erkeklerin sevisirseniz sizi birakmayacagina inanirsiniz ki? Ya da niye bir haftadir ciktigin kisiyle iliski yasarsin ki?
Kirlenmis hissetme kendini, sen inanmistin sonucta senin duygularin temizdi..
Ama bu hatanin ustune baskalariyla olma, o zaman pisman olursun asil.
Gecmis olan bisey icin uzuldugune degmez.21 Yorumla
Soran+1 yılBen çok sıkılgan bir insanım karşımdaki kişinin ilk hatasında soğurum ve o bana dedi ki ben senin gitmeni istemiyorum bunun için bana bağlanmanı istiyorum dedi. Ve bir erkeği gerçekten seviyorsam onun yapıcağı hata beni üzecekse böyle bir hata yapmasına meydan yaratmamam gerekir diye düşündüm. Yani başkalarıyla ilişki yaşarsa bunu kaldıramazdım aldatılmaya dayanamazdım çünkü çok seviyodum. Onun ihtiyacını da karşılarsam gözü başkalarını görmez diye düşündüm.
+1 yılEee her dis gorunusunu begendigin kisiye boyle bel baglarsan olacagi bu olur. Hep ayni acemilikler. Iliskiye baslanir. Ilk 10gun senin icin olurum senin icin biterim buyuk konusmalar felan. Saatlerde gorusmeler telefon muhabetleri. Sonra yatak odasi gizemi. Sonrada ayriliklar. Azcik internet bile takip etsen en siradan ve basit iliskiler boyle oluyor. Baban almanyada olmasaydi ve psikolojik sorunlar yasamasaydinda boyle olacakti. Sen sadece dayanacak sebepler ariyorsun.
Haaa ayrica kirlenmedin. Kendinde soyledin sadece bakireligin yok duygularin var. Hayatin ve geleceginde olacak. Bunlara daha cok onem ver.02 Yorumla
Soran+1 yılHer dış görünüşünü beğendiğim erkeğin üstüne atlamadım ben dediğim gibi o benim ilkimdi ve ilk defa bir erkeğin bana yaklaşmasına izin verdim.
- +1 yıl
İlkin olması neyi değiştirirki. Lakin yapacak birşeyinde yok. Bundan sonraki hayatını çeki düzene koymak senin işin. Böyle yapmanı tavsiye ediyorum. Akıllı bir kıza benzyorsun ve öyle ortamları nefsine yenik düşürtme
Sağlık konusunda 11b cevap paylaştı. Varlığın insan olduğun için değerlidir cinsel şeyler yaşaman seni kötü değersiz yapmaz sadece yanlış insanla hak etmeyen biri ile yaşaman yanlış olmuş bunu kabul edip ilerlemen gerekiyor ve sorumluluğunu da alki kimsenin sana hesap sormasına izin verme
10 Yorumla
+1 yılbebeğim sen yanlış bir şey yapmadın. ama bundan sonra çok daha dikkatli olucağına eminim yine de. öncelikle kullanılmış hissini bırak. benim düşüncem böyle olaylarda kız da erkek de beraber yaşıyorlar ve her şey çift taraflı. yani o kullanılmış hissetmiyosa sen de hissetmemelisin. başını dik tut. hayatını yaşamaya devam et. dediğin gibi herşey bekaret değil. hatta hiçbir şey değil. duyguların hayallerin aklın var. kötü çevrenden uzaklaş imkanın varsa. ve tekrar söylüyorum. başın dimdik olsun
10 YorumlaBir hata yapıp pişman olmuşsun. Ki bu senin seçimin hata denir mi bilemeyiz. Maalesef ki yaşadığımız toplumdan ötürü bunu bilenler tarafından önyargıyla bakılacaksın. Ancak kimseyi umursama ve uzmanla görüşüp kendini toparla öncelikle. Yeni bir sayfa aç ve geçmişi unutarak hayatını devam ettir.
Bu arada klasik Ortadoğulu erkek zihniyeti: "kız bakire olsun ama ben de her hafta bı eskorta para yatırayım " gibi iğrenç bı düşüncede diyecek söz yok...
Neyse hayatında mutluluklar. Eğer görürsen şu an nasıl olduğunu söylersen çok sevinirim cidden merak ettim🙏🏻00 YorumlaSağlık konusunda 825 cevap paylaştı. Sadece duygusal olarak sana iyi hissettirmemiş, kullanılmak veya kirli olmakla ilgisi yok bunun, yürümeyen bir ilişki olarak düşün, karşına daha güçlü duygular hissedeceğin biri çıkacaktır
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhemen toplamalisin kendini.. ne guzel bunu basindan hissetmissin ve cok sanslisin.. kendini kullandirmadan bitirebilmissin.. daha beteride olabilirdi..
insanlara guvene bilmek cok zor.. :/
uzulme..10 Yorumla
+1 yıllütfen clublarda takılıp seks yapınca bunu "baba sevgisi olmadan büyüdüm ondan :(" diye bağlamayın ya. Bende baba sevgisi olmadan büyüdüm ama gidip clublarda önüme gelenle yatmadım. hoşuna gitmiş istemiş yatmışsın işte. Bukadar basit. Ayıp bişeyde değil zaten.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
O kişiyi aramaya devam et. Bedeninden önce duygularına bakan kişiyi bulacsksın
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Ayrilmakla en dogrusunu yapmissin bence birak gitsin ve öyle kötü seylerede bulasma ayrica senin icin en dogru erkek gelmeden baska sacma sapan insanlarla cikma derim :)
10 Yorumla
+1 yılSnn adına cok uzuldum :( hayat guzel hayatına devam edıcek ve aşıcaksın bu sorunu allah gönlüne göre versin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılNasıl yardım edebilirim ki? En fazla hayata bakış açısı degistirmede yardimci olabilirim istersen?
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin değerini başkalarının sana olan davranışı belirlemez. Senin kendine saygın olmalıki değerin olsun. Bidahada böyle bir hata yapma ve o ortamdan uzaklaş derim.
10 Yorumlakeşke bu kadar salak olmasaymışsın. diye başka hiç bir şey yok
10 YorumlaHiç üzülme bunun bunalımının yaşama hayatını mahvetme ama hayatını yoluna sok kötü çevreyi sil kendini harap etme doğru insan seç cahil olma
10 Yorumla- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s1AsQbu5kug bumu dinle
00 Yorumla Dusuncelerimize ihtiyacin yok. Kendi secimin kendi kararin. Saygi duyariz, allah yolunu acik etsin. Iyi aksamlar.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılolur böyle şeyler kendini kötü hissetme zamanla atlatırsın
10 Yorumla
+1 yılKullandığını sanmış hayvan. bence sen değil o tedavi görmeli
10 Yorumla
+1 yılSevgili olabilecegini bile dusunmen hata zaten cogu kiz gibi sende saftirik salaksin kusura bakma.
00 YorumlaSana bu ders oldu bence. Hayatında birdaha böylelerine yer vermemelisin. Bir dahakine dikjat et.
00 YorumlaAh ah be yazık etmişsin kendine ama olsundu hayat devam ediyor bir daha hiçkimseye güvenme
00 YorumlaErkek istediğini almış seni seveceğini mi zannettin yoksa böyle yaparak.
01 Yorumla
Soran+1 yılClub işletmecisiydi erkek arkadaşım yani ihtiyacını her türlü karşılardı zaten her gece clubdeydi ve ben başkalarıyla yaşamasın benimle yaşasın istedim. O da bana bu şekikde söyledi ne yaşadığım değil kiminle yaşadığım önemli ve ben seninle yaşamak istiyorum dedi.
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen insan kendi değerini kendi belirler, madem bekarete önem vermiyosun başka şeklde de kullanabilrdi seni takılma bu kadr
00 Yorumla Dünyadaki tek sen değilsin ilişki yaşayan. Üzülme. Seni birisi kabul edecektir
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhamam git.. tellak seni şöylee yüzükoyun göbek taşına yatırsın binsin üstüne bir güzel keselesin..
00 Yorumla - Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşındann bunu bilmen çok iyi olmuş. Seni mutlu edecek sana aradıpın sevgiyi şefkati mutluluğu huzuru gösterecek birisi elbette çıkacaktır.
00 Yorumla
+1 yılAynn kullanılmisin kimse kotuye yardim etmez tekme vurur acizligini anlatip senin icin birseyler yapmasini beklemek en buyuk acizligindir
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim kötü bir insan olduğumu nerden çıkardın? Önüme gelenle yatıp kalkan bir insan değilim ki buna değmeyen bir insan olduğu için üzüldüm de.
- +1 yıl
Mal kotu insansin demedim kotundurumdasin ailen flan
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem bekaretin önemi yok niye kullanılmış hissediyorsun ki o çocuk sırf birlikte olmak için yaklaşmış belli...
00 Yorumlaevet. mış mış mış. yani yola girmişssin hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılKullanışmışsın, düşüncemize gerek yok, kısa ve öz yani..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık gelen geçen üstünden geçecek sana paçavra muamalesi yapacak ya da namusa ö em verenler şutlayacak mutluluklar sana
03 Yorumla
Soran+1 yılBen iş işten geçti giden gitti diye aynı şeyi tekrar tekrar yapacak değilim. Kendimi rahatlamış özgürleşmiş hissetmiyorum aksine dine daha çok bağlandım hatta kapanmayı bile düşündüm.
Cevap sahibi+1 yılNamusunuzu nasıl bu kadar kolay peşkeş çekiyorsunuz ya böyle şerefsizzlere meze oluyorsunuz anlamıyorum neyse ya benle evlenmeyeceksin sonuçta ne yapsrsan yap ama madem dine yöneldin devam et derim
böyle o cocuklarından dolayı tüm erkeklerın adı çıkıyor. kızım bellıymıs işte senle seks için birlikte olmuş
00 Yorumla
+1 yılAllah erkeklerin belasını versin!
10 Yorumla
+1 yılallahın bahşettiği nefesi neden bırdar ediyosun
00 YorumlaKirlendin diyemeyizde umarım buna değen birisidir
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğmedi işte sorun da o.
Kullanılmış ve kirlenmişsin artık
02 Yorumla
Soran+1 yılBedenim değil kirlenen. Duygularım. Bedenimle değil duygularımla oynandı çünkü.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kızlar da bir bana vermiyor zaten amg
00 Yorumla
+1 yılolan olmuş, geçmişe takılmamak gerek
00 Yorumla
+1 yılhep diyoruz sevişmeyin diye ama anlamıyorsunuz,
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hep sordum arkadaşlarıma sevdiği için mi ister bir erkek yoksa ihtiyacı için mi diye. bir erkek ihtiyacını her türlü giderir 30 tl ye bacım var düşün dedi. Seni istiyosa değer veriyordur ne yapsın seni arzulamasın mı dediler. Bende başkasıyla yapmasına dayanamam dedim güvendim işte.
- +1 yıl
geçmiş olsun, yapılacak bir şey yok olmuş la ölmüşe çare yok ama bu ders olmalı, hem sana hem diğer kızlara,
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok degersizlestin vr bu her zaman boyle gider
10 Yorumla
+1 yılDüşündüm öyleyse varım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarette yok artık isin zor
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim bekarete önem veren bir adamla işim olmaz bende önem vermem zaten benim tek derdim ilkim daha güzel olmalıydı özel olmalıydı böyle bir insanla olmamalıydı.
Cevap sahibi+1 yılHakli olabilirsin seni haketmeyen birine vermissin
Takma kafana
00 Yorumla
+1 yılIyi vurmus
00 Yorumlailaç kullan
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi