158 boyunda bir kızın hiç şansı yok mudur?

Şu bilinen bir gerçektir ki erkekler uzun boylu kızları tercih eder.
Bir soru sorulmuş, huyu güzel kişiliği güzel ama boyu kısa olan bir kızı sevebilir miydiniz diye. erkekler genel olarak 160ın altındaysa mümkün değil demiş. Erkekler neden uzun boyu kişilikten bile önemli bir yere koyuyor anlamam. Yüzü çok güzel olsa bile boyu 160 altındaysa erkekler istemiyor genelde.

22 yaşındayım ne yapsam uzamadı, spor yapıyorum bacak popo kalça göğüs bel heryerim şekilli ama ne kadar yaparsam yapim boşmuş gibi geliyor boy kısa olduğu için

sizce, boyu kısa olan bir kızın şansı var mıdır? bu şansı arttırmak için neler yapabilir? Yüzü çok güzel fiziği iyi huyu da iyi ama boyu kısa bir kızı boyuna rağmen ister miydiniz?

benzer bir soru için bakınız: https://www.kizlarsoruyor.com/moda-guzellik/q74817-cirkin-kizlarin-hic-sansi-yok-mu--biz-mi-sectik
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada, ebette ki 180en uzun erkekler için boyum sorun olabilir. bunu anlıyorum., türkiye boy ortalaması erkeklerde 172, zaten 180den uzun erkeklerle de ben ilgilenmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeğin boyu 185 ise tabii ki kız arkadaşının en az 175 olmasını ister, onun farkındayım. :D ama erkekler genel olarak 170-175 sanıyorum. O kadar aşırı uzun erkeklere değildi sorum.
158 boyunda bir kızın hiç şansı yok mudur?