Bir kız sırf boyu kısa diye çirkin değildir?

"155 boyunda bir kız güzel olabilir mi?" diye bir soru gördüm ve çoğunluk hayır demiş üstüne üstlük dalga geçmiş. Bir kadını güzel yapan onlarca özellik varken neden boya bu kadar takıntılısınız arkadaşlar? Tamam, uzun bir boy bir kadına +500 güzellik puanı ekler, güzellik için önemli bir kriterdir. Ama:

Bu Scarlett Johansson, şimdi siz bu kadına çirkin mi diyorsunuzklwjdgklfj? Dışarıda söylemeyin bunu vallaha gülerler. Yanlış hatırlamıyorsam IMBD en sexy kadını seçilmişti Scarlett 2009'da. Yani demem o ki, uzun boy bir kadını güzel yapmak için önemli bir kriterdir, ama TEK önemli kriter de değildir. Görüldüğü gibi, kısa boylu olmasına rağmen güzel olan kadınlar Dünya'mızda mevcuttur. Önemli olan vücudun orantısı ve kilo dengesidir. Scarlett hatunundaki kum saati kıvrımlarını fark edenler demek istediğimi anladı.
Güncellemeler
+1 yıl
Kısa boylu kızları yerden yere vuran erkeklerin bu kadınları bir google etmesini rica edeceğim:
Elisha Cuthbert , 157.
Colleen Shannon, 157
Amanda Seyfried, 160
Sara Jean Underwood, 157
Natalie Portman, 160
Mélanie Thierry, 158
Kristin Kreuk, 160
Emily Browning 155.
görüldüğü üzere boy bir kadını güzel yapmada minimal bir faktördür. Güzel-alımlı olabiinmesi için 170den uzun bir boya ihtiyaç olunduğu sadece toplumun saçma bir sanısıdır.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben türk erkeklerini anlamıyorum abi ya