İnstagram'da bu ekran görüntüsünü gördüm ve aklıma bu soruyu sormak geldi. Siz sevdiğiniz insanın başkasını sevişini, sarılışını izlemek zorunda kaldınız mı? Ne hissettiniz?
Sevdiğiniz insanın başkasını sevişini seyrettiniz mi?
Hayatta basit, gerçek ve herkesin yaşayabileceği normal bir durum bu.
Başıma geldi. Ancak pek umurumda olmadı. Seviyorum diye kendimi hırpalayacak değilim. Zaten günü geldiğinde o da çıkıp gitti gönlümden. Sevdiğim, sevildiğim insandan ilişkiyi yürütemiyoruz diye kendim ayrılmışım. Sevgi herşey değil. Mantığıma bakarım, hislerimle adım atmam.
Hep söylerim. Yeni beraberliklere, yeni yaşanmışlıklara ve yeni ayrılıklara...
Bazi insanlar oyle basittki aşkida kendileri gibi basit saniyorlar seveni terkediyolr duygulariyla oynuyolr ve geride kalanin cani yanio basima boyle bir sey gelmedi gelmezde insallah kimsenin basina gelmesin bu
mm seyi anlamiyorum ben simdi bunu biri gercekten hissederek yazdiysa neden ekran görüntüsü alip paylasiyor? maksat ne¿ samimi bulmuyorum böyle paylasimlari🙅 drama queens
öyle değilde yenı ayrıldıgım bı kızı okul cıkısı baska erkekle yururken gormustum hıc oralı olmadım tabi ama eve giderken aglamıstım :D 3-4 sene once falan Şu an dusunup guluyorum :D
O birşeymi sen kankanın senden borç isteyipte aldığı hediyeyi sevdiğin kızın sana 'bana aldığı hediye çok güzel değilmi' diye mesaj atmasını bilirmisin :D
Ben görmedim ama eski sevgilim beni öyle gördü oda aynı şekilde ağladım çektiğim eziyeti ben bilirim diyo düşünüyorum da çok iğrenç bişey çokcan yakıcı
En İyi Cevaplar