9 aydır aşık olduğum adam artık en yakın arkadaşımı seviyor gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar. İçimdeki ateş harlanıyor onları her öyle gördüğümde. Dayanılmaz bir acıymış meğer yaşayınca anlıyor insan, hele bir de kişiyi kendinden bile kıskanıyorsan. Mutlu olmasını canı gönülden istiyordum hep, ama öyle olmuyormuş meğer. Her gün ölüyormuş seven. Batiyormuş gülün dikeni sevenin kalbine ok gibi.
Sevdiğiniz kişinin başkasını sevişini izlediniz mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İzledik bir şeyler neyse biz işin sonuna bakalım artık benim 😄
Mutlu sonla bitmiş ne güzel.
Birini sevişini değil ama herkesle flörtleşmesini izliyorum...
Bu da acı verir..
Artık yıprandımm çok da takmamaya çalışıyorum
Ne kadar sürede takmamaya başladın?
Hâlâ başaramadım ama bu ay içerisinde başarmaya çalışıyorum eskiden bu istek de yoktu. Aralık ayında hoşlandığımi demiştim işte o günden beri ağlıyorum. 😂
Benim de 9 temmuzdan beri süre gelen bir love iliskimdi. Ama ben keşkelerim için ağlıyorum. İnşallah başarırız çünkü hayat kalitem düştü kendimi kaybettim.
Umarım başarırız
Hoşlandığım birinin başkalarıyla flörtleşmesine tanık olmuştum.
9 aydır seviyodun da niye konuşmadın?
Ayrıldık..
bu kadar seviyodun da neden ayrıldın?
Medeni hali bekar degildi kendime yediremedim. Ama elini tutmadığım için pişmanım şu an en yakın arkadaşımla gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar dayanamıyorum.
sırf kendine yediremediğin için yapmamış olabilirsin bence. doğru olanı düşünüp gerekeni yapmış olman kararlı bir insan olduğunu gösteriyor zaten açıkça. herkeste bulunmaz o özellik. gerekeni yaptıktan sonra arkana daha neden bakıyorsun ki? kim kimi napıyosa yapsın koca dünyada adammı kalmadı? altı üstü en en fazla 40-45 sene daha yaşayıp öleceksin zaten. onunla olsaydın kafanda bin tane soru işaretinin seni yiyip bitirmesi mi yoksa doğrusunu bildigin veya senin gibi bilen bir başkası ile devam etmek mi? macera arama arkadaşım hayat kısa..
O an mantıklı düşündüm, sonrasında 50 kez döndüm ona her seferinde kabul etti beni bu da içimin umutla ve sevgiyle dolmasına sebep oldu. Ama artık unutmak istesem de faydası olmuyor.
her seferinde kabul etmesi onun bir erdemini göstermiyor maalesef. sana seni hiç tanımayan birisinden direkt %100 dürüst bir tavsiye: yanlış yoldasın. İnsan yaptığı seçimlerin sonucuna katlanır. bir yanlış seçimin sonucunu bir ömür ödeyemezsin. kafanı kullan derim. iyi akşamlar
Tavsiyeniz dikkate aldım, ama uygulamaya geçiyorum. Teşekkür ederim. 😇
umarım her şey istediğin gibi olur. rica ederim
Siz de başkasını bulunuz
İmkansız..
Niçin öyle düşünüyorsunuz?
İlk aşkım, unutmak istedikçe unutamıyorum hep dönüşüm ona. Ergen veya çocuk da değilim belirli bir olgunluğa eriştim. Psikolojim çok bozuldu son aralar psikolojik rahatsızlıkların başladı. Unutmak için didinsem de tüm gün 7 24 bana her şey onu hatırlatıyor...
Buradan ağzındam salya akan o kadar erkek varken mesajlarınıza saniyesinde yanıt alırsınız, onu düşünmeye fırsatınız kalmaz ve unutmaya başlayıp yeni erkeğe karşı hisleriniz oluşur.
Ben ciddi ilişki insanıyım yalnızca insan 1 kere sever diğerleri bir kaçış veya aldanıştır. Kimse onun yerini tutamaz. Onu sevdikçe anladım, kalbimde ki insanları tek tek çıkarmışım. O kadar çok seviyorum ki ailemi bile çıkarmışım kalbimden tüm kalbim onun şu an. Ama yine de yetmiyor bana bu sevgi, binlerce kalbim olsa yine aynısını yapardım.
O sizin hakkınızda böyle düşünmüyor. Bunu kabul etmediğiniz her an kendinize acıdan başka bir şey olarak dönmeyecektir.
Ne yazık ki bunun bilincindeyim, ama ruhum bedenim kalbim aklim her şeyim onunla. Uyuyamıyorum, hayattan tat almıyorum. Günlerimi ağlayarak geçiriyorum. Unutmak istiyorum, unutmazsam daha fazla bu acıya da dayanmak istemiyorum. Bir çaresini bulmak için bayret gösteriyorum.
Bir gün çok şık giyinip bilmediğiniz bir semte gidip erkeklerin bakışını yakalayınız, bu sizi rahatlatıp "Ona mı takılı kalacam lan ben" psikolojisine sokacaktır
Herkesin istediği bir fiziğe , herkesin diledigi bir kariyere sahibim. Herkes tarafından gözler hep üstümde olur. Ama insanların bu davranışları bana samimi gelmedi hiç bir zaman. Tek samimi olan oydu. Onu da kaybettim.
Öyle bir tabirde bulundunuz ki "Buradan biriyle flörtleşme şansınız var mı?" diye sorasım geldi.
Yanlış anlaşılmasın, ben çevremin bana dediğini söyledim. Övünmeyi ve övülmeyi asla sevmem ben. Kişi kendini tanır sonuçta. 178 boyunda esmer bir kızım, doktor adayıyım o kadar.
Yok yok ben gerçekten soracağım.
Teşekkürler, tek bir kişi hariç herkes kardeşimdir benim.
Lafı olmaz.
aşık oldugum adam nişanlı kanka
İzledim
İzlemedim