Maymun iştahlı bir kız arkdaşım var

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi böyle bir kız arkdaşım var daha önce böyle değildi sonradan değişti.Bende yakışıklıyım tabi saç dökülmesi beni biraz kötü göstermeye başlasada hala yakışıklı sayılırım.Çevrem arkadaşlarım zaten beni yakışıklı bulyor.Bende yakışıklıdan ve çirkinden anlarm zaten.Onu kısıtlamaya çalışıyorum face şifresini alıyorum falan.Ya o kızda benden vazgeçemiyor bende ondan ama maymun iştahlı bir kız Beni sevse terketmesede gözü hep dışarıda oluyor.işte.Öyle bir karakter edinmiş.Ya biliyorum sen istediğin kadar face şifresini al gözü dışardaysa farklı hesap açar ya da telefondan başka erkeklerle konuşalabilir.Biliyorum böyle yapabillceğini.Gidiyor faceden erkek aryor beğendiği erkeği ekliyip onla buluşuyor.Şimdi facende ben varım türlü bahanelerle face şifresini değiştirmye çalışıyor.Bende değiştirirsen ben hayatında olmam diyorum.O zaman yapamıyor.Benden de vazgeçemiyor fakat bu kötü huyunuda bırakamıyor.Ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kız benle konuşuyordu skype de.Sonra görünmez oldum gittim sandı.Sonra faceden eklediği bir erkekle konuşmya başladı.Resmen asıldı erkeğe ben o konuşmayı kız silmeden kopyaladım bütün konuşmayı msne attım ve ilşkiyi bitirdim.Şu an nedense kendimi mutlu hissediyorum.Umarım bu ilerde üzüntüye dönüşmez. :( Şimdi henüz faceden engellemedim.Mesajlarını falan silmedim.Ama ne olursa olsun bitti artık.Bu sondu.Herkeze çok teşşekür ederim :)
Maymun iştahlı bir kız arkdaşım var