Aynı okulda olduğum biri var geçen sene benden hoşlanıyordu. Reddetmiştim ben bunu. Bu sene hırs yapmış baya zayıflamış falan değişmiş. Hala birşeyler hissettiğini düşünüyorum nasıl elde ederim onu? Konuşmuyoruz bu arada.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan kendimi gördüm sanki burda :)))) sevdigim kızda beni reddetmisti hatta üstüne herkesin içinde şişko demişti. Gülmüşlerdi göbeğin senden önce geldi falan dalga geçmişlerdi hatta çok zoruma gitmişti ağlamıştım. üstüne bir hayli klibi de rast gelmez mi tv de :) Ve o gün yemin ettim zararlı karbonhidratları yememeye. Hic unutmam gecenin saat 3 unde kalktm dısarıda kosuya basladm. Tam 35 kilo verdim :) simdi esmer ve kaslıyım tabi bir yıl hic görüsmedik arkadaslarmla o bir yılın aonunda arabadn gözlüklerle bir inişim vardı yemin ederim dilleri tutuldu yemek bogazlarnda kaldı ve hepsi kilo alms :)) bense tabi bir selam ve telefonla ugrasyordum falan filan :)) simdi yavs~yorlar mesaj atıyorlar ama boss :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye şu an sevmiyor musun
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum ama kilolarmdan dolayı beni aevmediyse artık sevmesin. Seviyorum ama iyileşen bir yara acımaz artık. Kafam güzelken etrafıma anlatırım. Onun dışında adı bende ömürlük tövbeli artık. Bedenimi değil beni sevecekti.
En İyi Cevaplar
o herifi bulursam sende onu reddet tipin bozuk de kıza derdim şişman diye reddet şimdide o seni reddetmese silahı belime sokar erkeklerin yüz karası seni reddedeni nasıl kabul edersin bir erkek olarak banada çok dokundu der bir erkek bu kadar küçük düşmemeli der topuguna sıkardım
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılSen çocuğu 10 kilo fazlayken reddetti zayıflasin nasıl elde ederim de. Sevgi mevgi degil kızım hormon bu hormon nah elde edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu haketmiyorsun. Şişmanken beğenme reddet onu kır. Sonra zayıflamış aa yakışıklı olmuş nasıl elde ederim.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılCocuk senden istedgini aldıktan sonra kıcına tekmeyi koyar. O kadar zayıflamış bence seninde tadına bakması lazım knk acı ama gerçek bu yani.. Sen önce reddet çocuk zayıflayınca ona yavşa. Döneksiniz yüzsüzsünüz ulan sizin gibiler varya ahh ahh.. Yatıcak yeriniz yok lanet olsun sen ve senin gibi düşünenlere..
10 Yorumla - 03 Yorumla
Soran+1 yılTamda bu durum işte :D
+1 yılBu saatten sonra o is yas gidip dizileri izleyip burda artistlik yapma ikincisi ulan cocugubtipine goremi seviyon zaten sen cocugu sevmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum demiyorum zaten etkilenme gibi birşey
+1 yılEski sevgilimde senin gibi yapmıştı önce reddetti diğer yıl o bana yavşadı aşık oldu ayrıldım intikam arkamdan agladı :)
11 Yorumlait gibi peşinden koş şimdi kızların yüz karası seni.
10 Yorumlatükürüğü yalamak bu olsa gerek. helal olsun çocuğa. ama gelip de sana tekrar bakarsa..
02 Yorumla
Soran+1 yılHala hoşlanıyor belli. Ama adım atmıyor
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBen olsam onun yerinde yanindaki yakin arkadasinla cikardim. Bile catir catir catlatirdim seni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk zayiflayinca mı hoşlanmaya başladın?
Ne karaktersiz insanlarsınız be02 Yorumla
Soran+1 yılKimse şişman birinden hoşlanmaz burda boş laf yapmayın gelip.
- +1 yıl
Zayıflayınca da çöreklenmeyin o zaman
Sıçtın sıvama bari. görünüş için istememissin çocuğu şimdide isteme kızım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Onun yerinde olsam yüzüne bakmam senin
20 Yorumla
+1 yılUlan ne y a v ş a k s ı n ı z.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah'ım senin gibi insanlardan korusun amin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Hırslı ilişkilerin sonu yoktur
10 YorumlaGörükleye gelirsen yaz bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYARRRRRRRRRRAMIN BAŞINI ELDE ET kardeşim
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOORROSPU ÇOCU YAZDIM.
Soran+1 yılNeden böyle diyosun ya
Cevap sahibi+1 yılANAĞAN AMMI YÜZÜNDEN ŞİMDİ SİKKTİR GİT.
Soran+1 yılananın çiçeğine kadar yolun var defol
Cevap sahibi+1 yılSİKKTİR LANN AMMINA GODUĞUM.
Soran+1 yılanana koy
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılannen
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılhadi ordan
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılsenin harbi psikolojik sıkıntıların var
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=8KQE8aCt77g
@Madmax_ hepsi kaşar bunların.
Dış görünüşe bakarak karar vermeyin..
00 Yorumla
+1 yılNerde oturuyorsun sen? İstanbulmu
087 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
nerede oturuyon
Soran+1 yılBursa
- +1 yıl
bende antalyada oturuyom benim arkadaşım vardı onunda başına gelmişti :D neyse neden konuşmuyorsunki omu konuşmuyor senmi
Soran+1 yılAynı sınıfta değiliz zaten aramız yok nasıl konuşayım
- +1 yıl
Çokmu kiloluydu ki ?
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
bursanın neresinde okuyon 2-3 yıla bir gidiyorum bursa güzel şehir heykelin orda teyzem oturuyor
Soran+1 yılOsmangazi
- +1 yıl
Ciddimisin benim teyzemlerde orda oturuyor işte altıparmak felan var gezdiriyorlar beni oralarda heykel var işte orda oturuyorlar hangi okulda okuyon bu yaz inşallah babam izine ayrılıyor gidebilirsek gitcez arkadaşlarımda var orda hangi okulda okuyon sen oralara yakınmı
- +1 yıl
ya küfür yarışınamı girdiniz bu site böyle sen boşver onları engelle hiç uğraşma sen ne derdindesin millet ne derdinde birgün antalyaya yolun düşerse beklerim :) ee anlatsana? neden böyle oldu taktik vereyim sana bende erkeğim sonuçta sana az çok söylerim ne yapacağını
Soran+1 yılYa ben buna bakıyordum falan ama o da hoşlandığımı düşündü teklif etti sonra reddettim işte. Kırgın bana şu an napıcam bilmiyorum konuşmuyoruz gerçi
- +1 yıl
hala sevdiğine eminmisin? nasıl bu kadar eminsin ona göre söylücem bişeyler sana
Soran+1 yılArada baktığını görüyorum, ortak arkadaşımız var erkek. Arkadaşım benim dudağımı kanatmıştı benimki de ona bende gamzenin dudağını kanatıcam demiş gamze de arkadaşımın konuştuğu kız işte. Sonra ben sevgilimden ayrılmıştım arkadaşım da bunu ona söylemiş o da iyi olmuş diyip gülmüş
- +1 yıl
sen ne zamandan beri bu sitede takılıyon peki
Soran+1 yılBirkaç sene oldu neden
- +1 yıl
ya yalan söylüyorsun
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Sen bir gizliden çıksana 1 dk lığna
Soran+1 yılYok boşver
- +1 yıl
sana gerçekten yardımcı olmak istiyorum. sen gerçekten ona bir şans vermeyi düşünüyorsan ben aranızı yapcam elimden geldiği kadar? sen ona şans vermek istiyonmu
Soran+1 yılNasıl aramızı yapabilirsin ki tavsiyen varsa burdan söyle
- +1 yıl
sen sorduğum soruya cevap ver istiyorsan yapayım bir şans vericeksen çocuğa
Soran+1 yılNasıl yapıcaksın? Daha bizi tanımıyorsun bile
- +1 yıl
tm bak şimdi sen başından geçenleri anlat içini dök ben olayı anlarım ona göre tavsiyeler vercem nasıl oldu neden böyle oldu çocuğun tavırları nasıl bakıyormu sana bir anlat bir kardeşim :)
- +1 yıl
Sana diyom canım konuşsana
- +1 yıl
Ger i zekalı yazmıştım canım çıktı sansür koymuşlar yanlış anlama sonra Gerizek alı yazsana hadi seni bekliyom
- +1 yıl
ya sen bir işlermi karıştırıyorsun?
- +1 yıl
şii bişe dicem
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
ya ben sana yalan söyledim ben bursa osmangazide oturuyom aslında eğer benim eski bir tane sevdiğim vardı inş o değildir diye seni denemek için yapmıştım eğer oysaydın küfür edicektim iyiki o değilmişsin ben 1.5 yıl boyunca hatta daha fazla işte çok seviyordum (eskiden) onun için büssürü şeyler yaptım istersen hepsini anlatabilirim
Soran+1 yılSenin burcun ne
- +1 yıl
Aslan burcuyum. işte reddetti beni bende daha fazla üstelemiyorum ben elimden gelen herşeyi yaptım eğer 1 şans verseydi hayatı değişirdi işte kendisi bilir. Sevgiyi haketmeyenlere demekki sevgiyi vermemek gerekiyormuş değer vermiceksin daha büssürü şey var başımdan geçen istiyorsan yazayım bende bursada oturuyorum osmangazi sen neresinde oturuyon
Soran+1 yılSen kilolu musun veya zayıfladın mı ki bu soruları sordun
- +1 yıl
sana uzun bir yazı yazsam okurmusun?
Soran+1 yılOkurum tabi
- +1 yıl
Biraz bekleticem 1 saniye ayılma ben yazıcam oku
- +1 yıl
1.5 yıl boyunca deliler gibi sevdim platonik olarak aynı okuldaydık onu görünce gerçekten sana yemin ederimki gözlerim %100 oranında büyüyordu böyle gözlerim yerinden çıkacakmış gibi oluyordu hemen başka biyere bakıyordum kalbim o kadar çok hızlı atıyorduki dayanamıyordum yerinden çıkacakmış gibi oluyordu o kadar çok sevdimki. Bu kıza ask fmden tam 8-9 ay boyunca anonim olarak konuştum tam 8-9 ay dile kolay geliyor ama onsuz bir 8-9 ay ömründen gitmesi ne kadar çok zor biliyormusun bilirsin sen tabi. Ondan sonra neden kendini söylemiyorsun felan derken yalan söyledim ona hep tamam söylücem söylücem dedim söylemedim ben çok utangaç birisiyim söyleyemedim bir türlü bana sinirlenmişti bende ona okuldan bir tane çocuk buldum ona bir kutu kalp şeklinde çikolata aldım doldurdum hepsini hayatımda ilk defa birisine çikolata almıştım kutu içinde yollattım çocuktan işte ondan sonra işler dahada ciddiye binmişti ben hala söylemedim kendimi ondan sonra söyledim hiçbir etkisi olmadı kandırdı
- +1 yıl
Ya işte böyle :D üzülmüyom artık be unutuyom yavaş yavaş bişey olmaz eee senin nasıl anlatmıcakmısın belki yardımcı olurum hikayelerimiz benziyor
- +1 yıl
Ya istiyorsan valla yardım edebilirim sana ben yaparım aranızı istersen aynı ilçede oturuyoruz hem okullarımızda yakındır belkide istersen konuşayım? çocuğu tanırım belki
Soran+1 yılYok ya çocuk istemez artık zaten sevmiyordur
- +1 yıl
niye sevdiğinden emindin hani :D noldu hala bişeyler hissettiğini düşünüyorum dedin
- +1 yıl
Sen yazdıklarımı okudunmu benim
Soran+1 yılEvet okudum. Bilmiyorum hissediyordur belki ama birlilte olmak istemez bence artık
- +1 yıl
eğer sevmesi gerçekse böyle gerçekten çok sevdiyse peşini hiç bırakmadıysa o zaman sever bence? nasıl reddetikten sonra hala peşinden koştumu yoksa pesmi etti hemen
Soran+1 yılKonuşmadık o günden sonra işte
- +1 yıl
ya diyorum işte eğer benim yaşadığım gibi bir hikaye yaşasaydı eğer öldürürdüm onu böyle birşey deseydi. Yüzünü şeytan görsün çok ağlatmıştı beni şimdi gelip böyle bir şey dese ne bileyim tokat felan atarım galiba okulda sana felan bakıyormu? dikkat ediyormusun
Soran+1 yılEskisi gibi olmasa da bakıyor gözgöze geliyoruz
- +1 yıl
ya rica etsem sen hangi okulda okuyorsun çok merak ettim
Soran+1 yılSen okulunu söyle aynı okulsa söylerim
- +1 yıl
hürriyette okuyom ben hürriyet endüstri meslek lisesi sen hangi okulda okuyon
Soran+1 yılAynı okul değilmiş boşver
- +1 yıl
ya senin sözlerin hareketlerin neden böyle? sanki tanıdıkmış gibi konuşuyorsun? adın ne senin
Soran+1 yılNerden tanıyım ben seni ya :D
- +1 yıl
bekle dönücem biyere ayrılma :)
- +1 yıl
ee sen bişeyler biliyorsun sanki? haraketlerin sözlerin çok garip geldi? yalan söylemiyorsun demi ya okulunu niye saklıyon peki söylesene ya nolcak sanki
- +1 yıl
Eğer cevap vermezsen yanlış anlıcam ama?
- +1 yıl
Ya ben anlamıyorum neden böyle sohbetin ortasında susuyorsunki? ya sen bişeylermi karıştırıyon :D anlamıyorumki siz kimsiniz ya niye öyle davranıyorsunuz?
- +1 yıl
Bişey dicem?
- +1 yıl
Eğer sensen ana bacı küfür ederim gururun varsa konuşsana? bak son kez diyorum eğer sensen ana bacı sövücem sana 15-20 dakika zaman
- +1 yıl
Sen gerrrizekalımısın yoksa taklitmi yapıyon kızım? sana soru soruyom cevap vermiyorsun gizlilikten çıktım sende çıksana yicezmi sanki
- +1 yıl
Ya niye konuşmuyorsun bak korkuyorum kardeşim konuşsana? bişey dicem ya
- +1 yıl
Bence kilosu değil sen tipinden dolayı reddetmişindir
- +1 yıl
Bak sana son kez diyorum gururun varsa. namusluysan yazarsın niye yazmıyon? ben anlamadım birden bire Eğer namusun varsa yaz huysuzlanıyom bak artık hee
Soran+1 yılSeni tanımıyorum diyorum hala kendi kendine kuruyorsun
- +1 yıl
len tanımıyorsunda niye söylemiyon en başta bende biliyorum tanımadığını niye durup dururken hiçbirşey yazmıyon zaten öyle bişey olması imkansız
- +1 yıl
bak hala konuşmuyorsun
Soran+1 yılEe niye ısrar ediyorsun ozaman
- +1 yıl
profilini bir gizlenmeden çıkar dahada bişey demicem adamsan çıkar gururun onurun varsa
- +1 yıl
hadiseneeeeeeeeeee
- +1 yıl
ya yalan söylüyorsun bir açsana gizliliğini bak annene küfür edicem? çokmu hoşlanıyon küfür yemekten kardeşim ya tanımıyorum seni sende beni tanımıyon niye o zaman mal mal iş yapıyon ?
- +1 yıl
aha sen avcunu yala o çocuğun yerinde olsam senin yüzüne asla bakmazdım s. g kaşar seni
- +1 yıl
güzelsin sen?
- +1 yıl
k aşarsın sen yazdım güzelsin yazısı çıktı şimdi kendisini güzel sanar g erizekalı. Kaşşarsın sen k aşarsın sen süzme k aşar
Soran+1 yılhadi ordan git mal
- +1 yıl
Senin adın ne? baş harfini söylesen eğer kafadan sallarsan allah şu saniyede canını alsın baş harfini söyle?
Soran+1 yılSanane niye soruyorsun hayırdır
- +1 yıl
Sktr git bak öldürürüm seni keşke o çocuğun yerinde olsamda senin bir oyuna getirip ağzına sıçsam ne güzel olurdu ya hangi okulda okuyon sen korkak tavuk bir söylede geleyim bulayım seni?
Soran+1 yılDefol git ya salağı ya :D
- +1 yıl
yav sen hangi okulda okuyon niye söylemiyonki? niye bu kadar korkuyorsun kimden korkuyon bende sevinmiştim benim gibi yaşadığım ilçeden bu siteyi kullanan var diye sevinmiştimde
Soran+1 yılCanım istemiyo neden söyliyimki
- +1 yıl
ya ne kadar nazlı bir kızsın sen bak beni dellendirme bütün liseleri gezerim bulurum o erkeğide bulurum herşeyi mahfederim bak
- +1 yıl
ıyy itici şuna bak sana yakışıklı erkek bulalımmı? benim tanıdığım yakışıklı erkekler var istersen Hemde ZAYIF olanından istersen :)
- +1 yıl
ya kusura bakma özür dilerim lütfen biraz sinirlerime hakim olamadım. Bende bu senin yaşadığın olaya benzer bir olay yaşadım biriside işte anlattığım gibi reddetti beni çok sinirliyim ona yüzüne bile bakmak istemiyorum sen yazdığım uzun yazıyı okumuşmuydun? bida oku istersen kusura bakma tekrardan özür dilerim
- +1 yıl
Ya senden özür diliyom itici kız konuşsana. kolay kolay özür dilemem kimseden bak heeee
Soran+1 yılFamamn
Soran+1 yılTamamm
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılahaha siz az şeytan değilsiniz ya :D
00 Yorumla
+1 yılİnşallah senin yüzüne bile bakmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılIyi olmus a, k daha beter ol kaltak
00 Yorumla şimdide sen red ye ödeşirsiniz
00 Yorumla
+1 yılmesaj atar mısın bana
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
kölen olmak istiyorum
+1 yılMesaj at intikamini alsin canım kardeşim,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. vay be başarı öyküsü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı okuldamısınız
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıladı ney çocuğun belki adaşımdır
Soran+1 yılSenin baş harfin ne
Cevap sahibi+1 yılEEEEEEE 😂
Soran+1 yılAynı değil :D
Cevap sahibi+1 yılya şey sana bişey anlatmam lazım özelden yazabilirmiyim önemli :/
Soran+1 yılNe anlatıcaksın
Cevap sahibi+1 yılbu olayla ilgili bişey anlatıcam lütfen yalvarıyorum içimi dökcem sana
Soran+1 yılBuraya yaz burdan cevaplarım
Cevap sahibi+1 yılhani sana istanbuldamı oturuyorsun diyen bir arkadaş vardı ya onun yorumuna cevap yazarmısın anlatıcak herşeyi
Cevap sahibi+1 yılSen geriz ekalımısın? apta l sana soru soruyom niye cevap vermiyon lann eğer sensen senin o anneni s ikerim bu sefer acımam Ne yüzle geliyon lann halen köpek kardeşim çocuğu ORRRRRROSPU ÇOCUĞUSUN SEN KÖPEK git yakışıklı erkeklerin peşinden kahpe seni
Cevap sahibi+1 yılLa konuşsana?
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem