A çok dogru söz
B dogru söz
C biraz abartılmış kimseye bişe oldugu yok :D
D yanlış bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kureyza'da koca kavmin tum erkeklerini katledip kadinlarini kole edindi bunu diyen.
Ateistmisin
@cazgırrrrr Evet ama konuyla alakasi yok. Bizzat islam kaynaklarinda geciyor.
Şu an koskoca bir dinin peygamberine iftira atiyorsin farkli yadanmis birseyi farkli yansitiyorsun burda insanlara inanmayabilirsin ama saygi gostermk zorundasn camur atamiyorsun tanrinn varligina inanmiyorsun ama bir de soyle dusunmen lazim ya varsa?
Ateistin tanimi tanri tanimazdir canim saygisizlasma bu bir biseyi bilmeden de eminmis gbi konusup kendini komik duruma dusurme
@cazgırrrrr Ne zirvaliyorsun? Iftiraymis. Inandiginiz dinin peygamberinin icraatlerinden bihabersiniz. Olmayan aklinizla millete adap ogretiyorsunuz.
Senin arkadasin ateist degil o zmn kafasi karisk bir ri ateistin anlamni bilmeden artistlik olsn die dikkt cekmek icin ateistim diyon dindende cikmiyo gunaha girmiyim die allaha inaniyom demistr ya birakin cürmum kadar bilginiz yok gelmis buraya peygamberin hadisini maasaya yatiriyosunuz dogrumu die ne haddinize bir hadisi burda oylamaya sunmak
Sana diyebilecegim tek sey allah hidayet versin simdi seni burdan aydinlatamicam o kadar vaktim yok biraz arastrma yap aciyorum sana
Soran arkadas bir google ac yaz ateist ne demek cokmu zor
Ateizm metafizik olan herseyi reddetme halidir. A-teizm, yani bir tanri fikrini reddetme hali, allaha inanana teist deniyor.
Arastir diyene kadar kendin ne konustugunu ogren.
Su milletin cahilligi insani hayattan sogutuyor.
Peygamber Efendimiz söylemiş doğruluğu tartışılamaz
Cevap
1Cevap
herzaman kullandigim bir soz 👍🏼...
Bu söze katılmama gibi bir lüksümüz yok bence.
Aynn oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar