Eşime işten çıktıktan sonra biraz gecikeceğim sen yemek ye beni bekleme dedim ve akşam oldu ne arama ne sorma hiçbişey yok. Eve gittim sadece selamlaştık onun dışında ne ben ne o konuşmadık. Ben konuşmadım çünkü insan sorar. Sonra ki günlerde böyle devam etti cumartesi düğüne gittim tek ve gece eve döndüm insan düşmanı olsa arar merak eder. Nasıl geleceksin ben almaya geliyim mi diye. Gece 12.30 da taksiyle eve geldim ve yine konuşmadık. Sizce bu durum daha ne kadar böyle devam eder? Ne yapmalıyım bu durumda? Henüz 3 aylık evliyiz ve severek evlendik
Cevabın nedir?
+1 yılTahminimce yaşlarınız çok genç. Sanırım eşin halen daha evliliğinizi ve seni bekarlığındaki manitacılık durumları gibi görüyor. Hani birini eve bıraktım ötekilerine akayım ya da piyasadan yürümeye çalışayım.. Çok afedersin ama yatak odanızdaki durumunuzu da bir gözden geçir derim değişiklik varmı?
3 aylık süre zarfı sıkılmak ve monotonlaşmak için inanılmaz erken..
Bu akşam al karşına ve olgun medeni EVLİ iki insan gibi konuşmayı dene derim kavgasız gürültüsüz.. Telefon yok internet yok tv yok...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısınız, davranışları normal değil.
Sanırım evlilik öncesi bir birinizi tam olarak tanıyamamışsınız.
Oysa henüz yolun başındasınız, en ilgili olması gereken zaman dilimi.
Oturup konuşun, bu şekilde bir evliliği yürütmeye çalışmak sizin için yorucu olacaktır..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşmadan devam ederseniz böyle gitmez. Karşınıza alıp konuşmanız gerekiyor. Ne derdi ya da ne sorunu var? belki de size kırıldığı için böyle davranıyor. Daha yeni evlisiniz bence konuşarak çözüm bulamayacağınız şey yoktur.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok konuştum biraz anlaması kıt kendi doğruları var aşması zor aşılmıyo ona kalsa ben büyütüyorum
Cevap sahibi+1 yılsebebi sence ne?
Evliliğiniz monotonlaşmış bir şeyler katmaya çalış böyle devam edemessiniz zaten ayrılmak isterse bide..
mecbur ayrılmak zorunda kalırsın.02 Yorumla
Soran+1 yılbunu şu an ben istiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
22Cevap
+1 yılMonotonlaşmış, hatta sevgisizleşmiş bir evlilik gibi görünüyor..
Ya da eşin yaptığın bazı hareketlere kızmış ve bu şekilde bir tepki veriyor.. Bence konuş ve onun hislerinden emin ol. Böyle bir evlilik sürmez.09 Yorumla
Soran+1 yılbu hareketime kızmış olabilir ama ne olursa olsun araması gerekmez mi
- +1 yıl
Sen izin almayıp direk emrivaki yapmışsın.. Ayrıca neden eve geç geleceğinle ilgili bir açıklama yok. Sevişmeye mi gidiyon, arkadaşlarla parti mi veriyon, iş görüşmesi mi?
Bence gayet yerinde bir tepki.. Bende olsam aynısını yapardım. Kabahati kendinde ara. Eğer birinin seni düşünmesine, seni korumasını ümit ediyorsan onu oyun dışı bırakamazsın.
Soran+1 yılaynı hareketi kendisi yaptı bana ve 1 2 saatten bişey olmaz demişti
- +1 yıl
Sen aranızda geçen vukuatı taksit taksit ortaya çıkarırsan, bende sağlıklı bir yorum yapamam..
Soran+1 yılpeki o halde;evlendiğimiz ilk haftadan eri haftasonu eniştesi ya da arkadaşlarıyla dışarda gündüz benimle evde akşam dışarıda bu benim için sorun evde tek kalmak. aradan zaman geçti bunu paylaştım anlamadı devam etti yeri geldi küstüm, bağırdım yine yok.1 2 kere aynı haltı haftaiçi yaptı. bunlar birikti ama adamakıllı tatlı dillede konuştum paylaştım. ben çıkmasın demiyorum elbette çıkcak ama beni ihmal ederek değil. hayat yeme-içme seks ve uyumak değildir. paylaşmak gereklidir hayatı iyisiyle kötüsüyle. benim önceliğim oysa onun ben olmalıyım yeri geldiğinde karşısındakine hayır diyebilmeli. bunun dışında aramızda bir sıkıntı yok. ona kalsa bu durumdan bişey yok.19 mayıs günü tatiliz bir saatlik dışarda işimiz var sonra sı için dedim biraz dolaşırız sonra eve gelip bişeyler hazırlar film izleriz dedim.
Soran+1 yılbunu dememiş gibi telefonu çaldı eniştesine bir saatlik işimiz var sonra planımız yok dedi. yaptığın ayıp ve saygısızlık dedim. bana diyo dün çıktık bugün evde otur iş yap neyse çıktı akşam özeti bu
- +1 yıl
Hmm.. Tipik sorunlar bunlar.. Kadınla erkek farklı yapıya ve öncekliliklere sahiptir. Eşin için tabi ki sen önceliksindir ancak senin için önemli olan şey onun için ikinci plan olabilir. Haftada 2 gün dışarı çıkması enişte ya da arkadaşları ile vakit geçirmesi normal. Kimin sosyalliğine göre 3 günde olabilir ancak fazlası iyi değil.
Evlilikte öç almak yanlış bir harekettir. Sende bu yanlışı yapmışsın.. Bu inatlaşma evliliği daha da çıkmaza sokar.. Elbette ki eşin seninle vakit geçirmeli ancak bunu sağlamanın yolu ona karşı inat hareketler yapıp kendinden soğutmak değildir. Erkekler aileden daha serbest büyüdüğü için eve bağlanması daha zor oluyor. Bunları biraz kabullenmek gerekir. Bakınca böyle şey mi olur gibi görünüyor ama bu maalesef bir gerçek.
Soran+1 yılbekarken bu kadar görüşmezdi evlendik adam coştu tamam yanlış bişey yapmıyo olabilir ama ters bunlar bana ve yetiştiğim çevreme
- +1 yıl
Çevrene ters olacak bir durum yok bence. Sen biraz abartıyorsun sanırım. Kadınların kocalarının onlarla ilgilenmesini istemesi gayet doğal ama evliliğinde ki sorunları misilleme yapmadan çözmeye çalış..
+1 yılseni sıkmak istemiiyor ? bunaltmak istemiyor seni kendi haline bırakıyor hemen sıkılmasın dye çünkü neyi evlisiniz sende gece döneceğini biliyorsun neden çıkıyorsun resmen uğraşma benimle diyorsun adam ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılsorun nedir diye karşına al.. sor..
neyse söylesin..03 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmaz ki ona göre sorun yok çünkü
- +1 yıl
ama sana göre sorun var..
bunu dile getir
olmadı bir mail at kendine mesaj yaz dikkatini çek
Soran+1 yılakşam son bir kez tekrar konuşucam konuşursa ne ala konuşmazsa ben konuşurum
- Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yıladamın karşısına geçicen aç ağzını diycen dilinimi yuttun diycen sakin sakin derdini soracan.. benle derdin nedir diye soracan..
00 Yorumla
+1 yılnasıl ya böyle eş mi olur benim odun bile 50 kere arar bu durumda :D
10 Yorumla
+1 yıleve geç gitme tavır yapıyor ola bilir birde nezaketen izin iste bakalım haraketleri değişiyor mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana güveniyor veya eşin
yazılımcı, asker, devlet memuru, muhasebeci gibi asosyal bir meslek sahibi05 Yorumla
Soran+1 yılbu meslek gruplarından değil
- +1 yıl
daha yenisiniz peki sen neden bu konuyu takıntı yaptın
Soran+1 yıltakıntı mı? gece dışardayken adam arayıp sormuyor ilgisizlik takıntı mı oluyo
- +1 yıl
belki oda yalnız kalmak istedi bunu sorun yapma kıldan tüyden sebepleri sorun yapmayın
Soran+1 yılher haftasonu zaten tek kalıyo
Karşıma alır rahatsz olduğumu belirtirdim. Neyleyeyim arayıp sormayan adamı...
12 Yorumla
Soran+1 yılbelirttim ama bu konuyu konuşmadım
içine atmakla olmaz açık açık bunu ona sor konuşun ve anla derdinin ne olduğunu
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle bakıcak ona göre sorun yok ben büyütüyorum
+1 yılentresan bir durum demekki aranızda bir sogukluk var neden sence
018 Yorumla
Soran+1 yılşöyle özetliyim 19 mayıs tatilinde plan yapmamıza rağmen umursamayıp gelen telefon ile dışarı çıkması. ertesi günde ben dışarı çıktım. aramızda ki tek sorun haftasonu aksamları beni evde tek bırakması ve bu inatı anlamaması
- +1 yıl
ne diyim Rabbim mutluluk versin size sen yinede arayı sıcak tut o teklif etmiyosa sen alıstır onu kendine sevmekle olmuyo bazı seyler aksamları dısarı cıkın teklif et
Soran+1 yılöküze denk geldim hayattan bezdirir adamı evlenince bana moronlaştı
- +1 yıl
herşeyde vardır bir hayır ,
eger çalışıyosa o yorgunlukta vardır ama sen
mesaj at
ara
ilgi göster
dedigim gibi bazı şeyleri sen çek onun yaptıgı hata ama
sevgilinide dinlemek gerek bir sorunu var mı
Soran+1 yılemin olun ki arama mesaj gün içinde romantik şeyler evde ufak jestler hepsini yapıyodum
- +1 yıl
anladım ama bence çalışıyorsa bu yüzden yoruluyordur beraber film izleyin ama senin dedigin gibi sanki yalnız yaşıyor gibi o evde
- +1 yıl
evlenmissin boşanma sonucta sana şiddet uygulamamıs kötü davranmamıs sadece ilgisisz
ilerde düzelir
Soran+1 yılfilm izleyelim diyorum yok diyo haftaiçi tamam çok vakit olmuyo ama haftasonu akşamda evde olmuyo. beni tükettikten sonra ilerde düzelse ne düzelmese ne
- +1 yıl
bilmiyorum ya belki adamın bir sıkıntısı vardır bilemessin psikolojisi bozuk bir insan için dünya yansa önemi olmaz o kadar diyim
Soran+1 yılilgisiz alakasız biri değilim ki hep soruyorum arkadaş gibi yaklaşıyorum tüm sorumluluk onda da değil
- +1 yıl
anladım diyorum hayatında birisimi varda sana ilgisiz bu kadar sen takip et bu konudada
Soran+1 yılişten çıkıp eve gelen biri işi çıkarsa paylaşan eve geldiğimde geldim diyo. dışardaysa kimlerle olduğnu biliyorum. ne bilim olur herşey olabilir ama böyle bir durum varsa ben nasıl konuşturabilirim
- +1 yıl
ya herseyden önce kendine çekmeyi başar bnce birlikte olmuyormusunuz hiç
Soran+1 yılbirlikte olmak mı kendimi ona satmaya pazarlamaya niyetim yok. yemeğimi kahvaltımı kendim yapıp kendim yiyiyorum muhattap dahi olmuyorum
- +1 yıl
bak yanlış yapıyosun işte bu dedigin yanlış sende birşeyler bekliyorsun ama uzak duruyorsun
karı kocasınız siz zıt gitme sende
Soran+1 yılhep ben ilk adımı attım yoruldum anlamicak yine konuşşsam aynı
- +1 yıl
vazgeçme herşeyde vardır bir hayır dua et
- +1 yıl
yeni evlisin
konuşmaya çalışırım ben olsam belki böyle tavır alıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılçok konuştum bu konu için değil ama yıldım artık
Soran+1 yılbeni o kadar tüketti ki cümlelerim kalmadı konuya nasıl başlanılır ne denilir hiç fikrim yok
+1 yılYa bu nasıl is ne çabuk sogumus senden benim kocam bile birakmaz onca yil evliyiz
00 Yorumla
+1 yılBence o sana çok sinirli olduğundan konuşmuyor, taş olsa çatlar gerçi. Bilemedim.
02 Yorumla
Soran+1 yılinat etmekte üstüne yoktur
- +1 yıl
işte inatçı ve sinirli :D hızlı ve öfkeli gibi :D :D
+1 yılKoçan aşırı sorumsuz. Ben beni zırt port arayan birini istemem ben de öyle biri değilim çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım sana gereğinden fazla güveniyor. . Yanlış. ..
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam güveniyor emin yanlışım olmayacağından ama güveni geçtik. Dışarısı güvenli mi?
Cevap sahibi+1 yılİçinden kötü şeyler geçiyor mu peki. Ne bilim aldatma gibi
Soran+1 yılgeçmiyordu şu an geçiyo
Cevap sahibi+1 yılSırf böyle bir şeyden dolayı yapmaman lazım. . güveniyor diye falan. . Ama ne bilim eğer evde tatmin olamıyorsan o ayrı konu)
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşiniz sizi aldatıyor ve başka bir bayan var hayatında buna her türlü bahse girerim.
013 Yorumla
Soran+1 yılnerden bu kanıya vardınız?
Cevap sahibi+1 yılbu kadar ilgisizlik olmaz çünkü yeni evli bir çiftte size değer vermiyor belliki ya da evlilikten pişman olabilir veya siz ona istediklerini veremiyor olabilirsiniz.
Soran+1 yılnasıl konuşturabilirim pişmansa ki ben pişmanım bitirsin. isteyipte vermediğim hiiçbişey yok
Cevap sahibi+1 yılyani bilemiyorum şimdi nasıl bir yaşantınız var ufak tefek sorunlar da olabilir kendince büyük sorunlarda oturup konuşmanız lazım açık açık bende evliyim ufak tefek sorunlar oluyor her evlilik gibi. isterseniz bunları size anlatabilirim kendinize pay çıkarabilirsiniz. gizliden çıkabilirim isterseniz?
Soran+1 yılbilmiyorum bana büyük sorun geliyo sonuçta aramamak yanlış
Cevap sahibi+1 yılisterseniz gizliden çıkayım bunu mesaj yolu ile tartışalım
Soran+1 yılben yeniyim mesaj atamıyorum
Cevap sahibi+1 yıltakibe alın ben atarım size
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yıltakip edebilirsin.
Cevap sahibi+1 yılordamısın
Soran+1 yılevet buradayım
Cevap sahibi+1 yıltakip edecektin unuttun sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyken de mi böyl gamsızdı
05 Yorumla
Soran+1 yılzaman zaman belli biyerden sonra böyle oldu. beni çok sıkıyodu biraz sıkıldığımı söyledim sonrası bu
Cevap sahibi+1 yılTrip atiyor gibi
Cevap sahibi+1 yılSen de gec saatte disarda kalma
Soran+1 yılinsan olan bu kadar trip mi atar
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim belki zoruna gitmistir bu seferde umursamamaya calisiyodur
Umursamıyor artık seni
01 Yorumla
Soran+1 yılsebebi ne olabilir?
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Heeeeyy ben burdayım de
00 Yorumla
+1 yılo ne biçim bir adam ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşarım pislik herif 😂😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok rahat belki o anı fırsata çevirdi seni unuttu
07 Yorumla
Soran+1 yılpazar günü hiçbir yere çıkmadı tüm gün evde kaldı aynı evde 2 yabancıyız
- +1 yıl
hiç hoş durum değil oturun konuşun öfke kontrolu yaparak sorun ne bulmaya çalışın
Soran+1 yılbu rahat insanla ne konuşulur ki insanı çıldırtır. dar kafalı konuşulanı takmıyo konuşurken bile karşısında ki ne bakmıyo
- +1 yıl
bu odunlardaki şans bizde neden yok
- +1 yıl
kusura bakma eşine odun dedim
Soran+1 yılemin ol şu an sıkıntı yok
- +1 yıl
teşekkürler üzdüm sandım seni
usanmıştır
026 Yorumla
Soran+1 yıl3 ayda mı valla usanması gereken biri varsa o dabenim köreltti beni tüketti
Soran+1 yılpeki annemin evine gitsem doğru olur mu aklı başına gelir mi ki haftasonu şehir dışında olucak
Soran+1 yılevet ben işten gecikirken o yapıyo yemekleri hazırlıyo ya da dışardan soyluyo bazende süpürüyo
Soran+1 yıl25 daha gencim valla muhtaçta değilim ün mezunu düzgün işi olan ayağı yere sağlam basan biriyim ve ailem her daim bana destek olur
Soran+1 yılyarın giderim artık iş çıkışı eşylarımdan bazılarını aliyim yanıma. böyle bir durum ile karşılaştınız mı?
Soran+1 yılumarım bu durum bekar olanlara örnek olurda aynı şekilde davranmazlar
Soran+1 yılbende örnek almak isterdim ama bazen demek ki olmuyomuş. bunu öğrenmiş oldum
Soran+1 yılhayır onun yanında bile yolda bakıp bakıp duruyolar. evli olsamda hala talipler çıkıyo
Soran+1 yılbilmiyorum ama sanırım benden çok emin ama ben biraz deliyim beni o noktaya getirdiğinde gözüm hiçbirşeyi görmez kalır bir başına yapacağımı bildiği halde devam etmesi ilginç
Soran+1 yılaldatma olanağıda var bunu nasıl gün yüzüne çıkarabilirim? hoş herşeyi aktarıyo paylaşıyo ama yalanda olabilir.
Soran+1 yılmaalesef yok kendisine itiraf ettiremez miyim varsa böyle birşey
Soran+1 yılondan sonra yüzünün tam ortasına yumruğu yesin sonrada gidiyim bida zor bulur. valla yapıyosada onun şerefsizliği sadakatsizliği kendini kandırır beni sadece yanıltır ilişki biter herkes kendi yoluna
Soran+1 yıltakip edemem ama ettirebilirim sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan mal kusura bakma ama
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ve bu durum düzelir bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKocani seviypmusun
Soran+1 yılevet sevgi o kadar çabuk gitmiyo
Cevap sahibi+1 yılO zaman onla bir konusmaya caliş baltin olmuyo terapiste gidin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kafayı yerim be gavatt kocan varmış
05 Yorumla
Soran+1 yılbende yemek üzereyim
Cevap sahibi+1 yılEtraf sapık kaynarken insanın eşi dışarıdayken bu kadar eahat olmaması lazım
Soran+1 yılbenimde mantığım bunu almıyo
Cevap sahibi+1 yılSana bişi olsa unrunda bile olmaz bunun
Soran+1 yılbende artık bu şekilde düşünüyorum
Boşanırım
10 Yorumla
+1 yılYardımcı bulurdum yardımcın olurum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye evliyse bu nee
01 Yorumla
Soran+1 yılbende anlayamıyorum
Bu nasıl sevmek lan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılsaçma sorması gerek.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilirim
00 Yorumla
+1 yılfazla umursamaz gibi
00 Yorumlakeserim öyle öküzü
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocanız siz dışardayken merak edip aramıyorsa ve evde de konuşmuyorsa ne yaparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler