Ailem yardim etmiyor?

5 senedir beraberiz yasimiz gelmis artik evlenmek istiyoruz Nisan filan yapmak istiyoruz ama ailem biraz tuhaf basta istemiyorlardi sevgilimi babasi kumarci diye duymuslar simdi evlenicekseniz evlenin diyor ama is ciddiye gidince hic yardim etmiyorlar paramiz yok diyorlar okadar çalisti babam kizina bir Nisan kina duzenliyemiyormu evimiz okadar cok basit ki esya bile yok halilar 2002den kalma evde dogru duzgun bisey yok kucuklukten bu yana hep paramiz yok diye buyudum ama babam markaya gelince gosterisi seviyor ayni zamanda paramiz yok diye biseyde yok durumumuz orta sonucta hic bisey yapmiyor adam kazandigi cebinde kaliyor çok uzgunum çok utaniyorum bunlari nasil anlaticam sevgilime :'((((((( sevgilimin durumuda oyle iyi değil ama ailesi elinden geleni yapicaklarmis biz mutlu olalim diye annem babamda diyoki kendiniz yapin oysa ben yeni ise girdim daha çeyiz almam lazim onada hiç bir zaman yardim etmediler arkadaslar çok kötüyüm evlenmek istiyoruz ama boyle uzuyor ailem yuzunden sonra aramizda sevgilimle tartismalar çikiyor napsam yardim edin :'(((((
Ailem yardim etmiyor?