Kocami nasil yola getirebilirim?

9 aylik evliyim. Onun ailesiyle birlikte yasiyoruz. Kocam gun gectikce benden ilgisini, alakasini biraz daha azaltiyor. Aksamlari arkadaslariyla vakit gecirmeyi bana tercih ediyor. Onunla defalarca konusmaya calistim. Benimle ilgilen bak kimsem yok senden baska dertlesecek falan gibilerinden. Ailenle vakit gecirmek istemiyorum. Seninle vakit gecirmek istiyorum dedikce daha da kiziyor bana. Ailem napiyor sana kotuluk mu yapiyor diye. Tamam kimse kotuluk yapmiyor ama ben kocami istiyorum. 2 gece once yine ayni konudan tartistim esimle. Birbirimizle konusmuyoruz simdi. Ben konusmadikca ilgilenmedikce annesi hadi oglum kahvalti yap falan gibilerinden ilgileniyor. kocamin yine ihtiyaclari gideriliyor. Ben kocamla konusmamayi surdurecegim belki hatasini anlar. Daha dogrusu ne yapacagimi bilmiyorum bu konuda. Benimle lutfen yardimci fikirlerinizi paylasir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar son durum. Kaynanam ben ve kocam oturduk. Kaynanam boyle olmaz konusun sorununuz neyse dedi. Ben kocama bagirdim o bana bagirdi. O cikti gitti.
Kocami nasil yola getirebilirim?