Aşk İlişkileri Mahsar Ve Ruhsarın Olduğu Ruhsar Dizisini Hatırlıyor Musunuz (Nostalji Yapalım Dedik ) ? pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Mahsar Ve Ruhsarın Olduğu Ruhsar Dizisini Hatırlıyor Musunuz (Nostalji Yapalım Dedik ) ?Böyle bir şey mümkün olsa insan korkar sanırım normalde ruhlar bu kadar tatlı değildir benceÇok iyi yakışıyorlardı adam gibi adam Mahsar ölse bile karısını sevmeye devam etti...Seni de Unutmadık Kanka :D :DGörüşlerinizi Alalım bakalım kaç kişinin aklına geldiler :)#pilavüstü #Mahsar #Ruhsar #Aşklarınsonsuzluğu Mahsar Ve Ruhsarın Olduğu Ruhsar Dizisini Hatırlıyor Musunuz (Nostalji Yapalım Dedik ) ? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Akbaba06 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 64% +1 yıl Kadın vardı gözüm abla bilgisayar başında kayıt işi yapıyordu :) Ruhsar da mezar taşı gibiydi hani :) her yağmur da evin içinde :), yağmur azalınca çekim gücü düşüyor karıncalanıyordu 1 8 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynrn öyle yağmurla yaşıyordu kadın :D: D gözüm abla bitane ya Yorumla Akbaba06 +1 yıl Gençlik yılıma denk geldiği için baya izlerdim :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vayy süper hala gençsin reis Yorumla Akbaba06 +1 yıl Yok dostum 36 geçti artık 7 gün sonra 37 oluyoruz :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl buraya 32 yazmışsında :D Yorumla Akbaba06 +1 yıl Yazmadım otomatik olarak eklendi :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl başta sorumuyor mu yoksa google ile falan mı bağladın avi Yorumla Akbaba06 +1 yıl Google ile bağlandım tam yaşı yazarken dokununca yanlışlıkla 5yaş küçük kayıt aldı kütüğe :) Yorumla
ArtistSerserii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Hiç kaçırmadan izlerdim. 😂 Sahi Müfik Amcanın oğlu ne oldu merak ediyorum. 😂 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Bende merak ediyordum sedattı sanırım adı :D :D Yorumla ArtistSerserii +1 yıl Evet. 😄 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Her şeyi mashardan daha iyi yapmıştı o sedat Yorumla ArtistSerserii +1 yıl Aynen. 😄 Yorumla ArtistSerserii +1 yıl ~ EİG için teşekkür ederim. :) Yorumla
rapangelss Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl onedio.com/.../yagmur-yagsa-da-gelse-16-maddede-hayaletleri-bile-sevmemizi-saglayan-dizi-ruhsar-710715 ruhuna sağlııkk ruhsarcığım ölmemiişş :D 0 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Giriş müziği çok güzeldi Yorumla
Bluestorms Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Hep bunların yüzünden cenneti internet cafe sanacak bir nesil büyüdü işte 1 14 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen ya bilgisayar vardı dimi cennet ve cehennemin önünde danışmada :D Yorumla Bluestorms +1 yıl Danışmada evet :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen ya :D :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl çok saçma ama ya dimi Yorumla Bluestorms +1 yıl ee heralde :D aşırı saçma Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl o zaman öamtıoklı geliyordu ama bana Yorumla Bluestorms +1 yıl Bana da :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl şimdi saçma evet Yorumla Bluestorms +1 yıl :9 :) Yorumla Akbaba06 +1 yıl Kayıt işi sıkıntılı biraz :) Hard disk yandı kayıtlar gitti ne kadar günahkar olsan da kayıt yok hop cennete diyordum :) Yorumla Bluestorms +1 yıl @Akbaba06 hahha çok zekii Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl @Akbaba06 aynen reis :D :D Yorumla Bluestorms +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl eicalar Yorumla
minnakbirkedi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Ruhuna sağlık ruhsarcığım ölmemiş.Elalem utansın o beni terk etmemiş...Çok severdim 😊 2 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Şarkısı süperdi evet Yorumla
Minimaldimağ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Neden Mahsarla ruhsar? Dur şimdi buradan illimunatiye bağlamam gerekiyor ama çok üşendim 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Kafiye olsun diye bence Yorumla
İyikalpli_cadı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Annem nefret ederdi ben izlerdim.Reyhanı bile hatırlıyorum kanka ❤❤ 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Reyhan evde kalmış kız kurusu idi :D Yorumla İyikalpli_cadı +1 yıl Öyle deme şimdi kanka 😄😄😊 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ama öyleydi masharın kankası reyhana yavşıyordu Yorumla İyikalpli_cadı +1 yıl Mahsarın kardeşi de kankasına 😄😄😄 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen ya :D :D Yorumla
siyahgündüz Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl hatırlıyorum ancak 97 doğumluyum diziye vikipediden bakmıştım 01 yılında bitmiş nedense garip geldi 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Sonrasında sanırım bir şeyler oldu bitirme kararı almışlardı Yorumla
Katsuro Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Ruhsar diyor ben susam sokağını hatırlıyorum hatta küçük evi bile hatırlıyorum. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Onları bende hatırlıyorum trtnin güzel zamanları Yorumla
catwomen69 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl gzldi yaa salak arkadasim o zamnlar öldügünde öyle olcagimizi saniyodu 😂😂😂 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vay be çocukluk işte :D Yorumla catwomen69 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,5b cevap paylaştı. Unuturmuyum ya ama isin komik tarafi simdi aklima geldi koca dizide 6 7 kisi vardi galiva 😂 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen öyle fazla insan yoktu :D :D Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl evet hatırlıyorum komik bir diziydi 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen saçma olsa da komikti baya Yorumla
SezerBeslioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl ahh ahh o eski günler hergün seyrederdim 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl eskiler güzeldi Yorumla SezerBeslioglu +1 yıl kesinlikle Yorumla
Burjuuva Takip Et Master Yaş: 37 , eic 31% +1 yıl Hatırlıyorum çocukken hep izlerdim 😁 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen bende çok harika dizidir Yorumla Burjuuva +1 yıl Ruhuna sağlık ruhsarcığım ölmedi 😛 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl elalem utansın beni terketmedi Yorumla
mfaktg Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl hatırlıyorum bunu ya ruhospu derdi :) 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl nasıl sonunu anlamadım Yorumla
DaNGeR1905 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne merakla izlerdim bunu ya :D 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Birde ahirette pc vardı her şey mantıklı gelirdi o hariç bana dizide Yorumla DaNGeR1905 +1 yıl görüşü yazarken o geldi direk aklıma valla :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl windows 98 vardı içinde hiç dikkat ettin mi :D Yorumla DaNGeR1905 +1 yıl tabiki :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vay be az kullanmadım 98 de Yorumla
FosforluPakize Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Büyük aşklar unutulur mu hiç asdf 😄 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen ya acaba öyle olsa gerçekte ne olurdu Yorumla FosforluPakize +1 yıl İğrenç olurdu 😅 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl korkardık zateb Yorumla FosforluPakize +1 yıl Ben kalpten giderdim 😄 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bende çok korkunç bir görüntü Yorumla
Mylifee5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Ruhsar gelsin diye seslendiğimi hatırlıyorum ya :D 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl OHa sen tam deliymişsin Yorumla Mylifee5 +1 yıl Üç kişi el ele tutuşup selena çağıran nesiliz biz, ne yaparsın :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen ya :D: D Yorumla
Iris18 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bana hala reyhan diyo abim 😂😂 2 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Reyhan mı adın Yorumla Iris18 +1 yıl Yoo derya, ama o karakter úzerinden dalga geciyor ruhsarda reyhan var ya 😇 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen ya evde kalmış kötü kalpli ama o Yorumla Iris18 +1 yıl Hafif saflık var ya ondada 😇😇 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl olabilir Yorumla
Kübra99 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Vay be ne izlerdik :) 1 7 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen kübra Yorumla Kübra99 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=zGVE8bE2gGg hayal ve gerçek dizisinin konusuda ruhsarla aynıydı :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl çalıntıydı o dizi ya Yorumla Kübra99 +1 yıl evet tutmadı cunku ruhsar süperdi =) reyting ruhsarındır kadrosuda iyiydi Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen kesinlikle hande ataizi cem davran vardı daha ne olsun Yorumla Kübra99 +1 yıl aynen hande cok guzelms ozmn =) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen esinlikle Yorumla
sabahkahvesi153 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Unutmadım, eskiden izlerdik. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl çok eski dizi baya güzeldi ya Yorumla
_Busonolsun- Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Akşam 8 de başlardı:D hiç kacirmazdim 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bendeee Yorumla
Raskølnikøv Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Çocukluk dönemimin sevdiğim dizilerindendi. :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen ya Yorumla
Yakışıksız34 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hatirlamazmiyiz tabiki de hatirliyoruz 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen adamsın reis Yorumla Yakışıksız34 +1 yıl Eyvallah hacım şunu izlemek için saatlerce bekledigimi bilirim :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bende öyle ya şimdi yok bötyle diziler Yorumla Yakışıksız34 +1 yıl Şimdi dizilerin ilgi alanı küçük Emrah filmleri gibi ya da biri birine atlıyo ya da birine tecavüz ediyorlar hadi Fatma gülü anladık bizim suçumuz ne Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen ya yazık yeni nesile Yorumla
Anıl4 Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ulan ne günlerdi be :D 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen ahirette danışma vardı :D :D Yorumla Anıl4 +1 yıl :D :D Yorumla
NeHaldeyiz Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Evet ne saçma diziydi ya 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Adamın eşi diriliyor iyi mi bir bölümde hamile bırakmıştı :D Yorumla
TyuliEnvr9 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hangimiz izlemedik deliler gibi :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen yaaa Yorumla
SezintiN Takip Et Xper 2 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl nasıl unuturuz :) 2 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen kesinlikle Yorumla
Bolsutlucikolata Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl Unutmadık ki 😻😻😻 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen ya Yorumla
Turuncuğ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Evet.-. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl süper Yorumla
Avokadondurma Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 51% +1 yıl Bilmiyorum 1 9 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl sen sanırım dizi izlemiyordun Yorumla Avokadondurma +1 yıl Tv yoktu, hala yok. Netten Baba Candır izlerim bir tek Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Vay be sanırım evde tv barındırmıyorsunuz anladım Yorumla Avokadondurma +1 yıl Aynen, annemle babam karşı :DWifi de zorunda kaldıklarından :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Vay be ne kültürlü ailesinin e güzel tvsiz :D Yorumla Avokadondurma +1 yıl En güzeli tv olmaması tabii ama net yetiyor bana zaten :/ :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen ya iyiymiş o bizde eskiden beri var tv :D Yorumla Avokadondurma +1 yıl Bizde de vardı biraralar :D Babamın işiyle alakası olduğu için mecburdu :DSonra işi değişince attılar :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl İyiymiş o ya fazla izleme zaten :D :D Yorumla
balicinizgeldii Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Unutursak adam degiliz 😂 ne gunlerdi ya 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen ya süperdi Yorumla
efkarlı-ezgi Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum :/ 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl enteresan Yorumla
E-Lewies Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Çok severdim 1 4 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl hangisini severdin ruhsarı mı mahsarı mı Yorumla E-Lewies +1 yıl Ruhsar Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl o süperdi Yorumla E-Lewies +1 yıl Evet Yorumla
ahbukızlar Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Ruhospu 😂 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl O demek pis bir şey miş Yorumla ahbukızlar +1 yıl O diziden en çok aklımda kalan Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl hiç hatırlamıyorum valla Yorumla ahbukızlar +1 yıl https://i.hizliresim.com/R36r01.pngYazınca çıkan Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vay be Yorumla
__Siyahist__ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hatırlıyorum 😅 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Ne hatırlıyorsun diziden Yorumla __Siyahist__ +1 yıl Kadın ölüyordu eve geliyordu falan, adam ruhum diyordu, adamı evlendirmek istiyorlardı ruhsar tuzaklar kuruyordu sanki 😅 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vayyy be :D evet Yorumla
Berfin30 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Hatırlıyorum 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen süpersin Yorumla
En İyi Cevaplar