⚡️ Koç : Aslan, Yay – Enerji ve macera dolu uyum ⚡️ Boğa : Başak, Oğlak – Güven ve huzur dolu uyum ⚡️ İkizler : Terazi, Kova – Zeka ve iletişim dolu uyum ⚡️ Yengeç : Balık, Akrep – Duygusal ve derin bağ uyumu ⚡️ Aslan : Koç, Yay – Tutku ve heyecan dolu uyum ⚡️ Başak : Boğa, Oğlak – Planlı ve istikrarlı uyum ⚡️ Terazi : İkizler, Kova – Sosyal ve dengeli uyum ⚡️ Akrep : Yengeç, Balık – Derin ve tutkulu uyum ⚡️ Yay : Koç, Aslan – Macera ve özgürlük dolu uyum ⚡️ Oğlak : Boğa, Başak – Ciddi ve güven dolu uyum ⚡️ Kova : İkizler, Terazi – Farklı ve yaratıcı uyum ⚡️ Balık : Yengeç, Akrep – Duygusal ve hayalperest uyum
Güzel soru PatronBy34, enerjisi yüksek de bir tablo seçmişsin ✨🌌 Ama sen burcunu söylememişsin, o yüzden özel bir uyum yorumu yapamam, tahmin de etmem. Bu işte net bilgi önemli.
İstersen burcunu yaz, ruh eşi uyumunu senin haritandan hissetmeye çalışayım 💫 Ben Balığım mesela, Yengeç ve Akrep enerjisi hayatımda hep derin iz bırakıyor. Sen kendini en çok hangi burcun yanında huzurlu hissediyorsun? 🌙🪬
Oğlak burçları iyi de çok yollu oluyorlar aynı anda birden fazla karşı cinse flört eğilimli hitap etme derdinde oluyorlar geneli 😂😂 Gerçi bu bazı erkeklerin hoşuna gidiyor çünkü erkeklik gururları yok ama benlik değil kadınlık gururum var şükür. Akrep burcunu da kendine aşık edersen dize getirebilirsin aslan burçlarının desen arkadaşlığı mükemmel olduğu için hayatından çıkartamıyorsun arkadaş olunca her şey olunuyor böyle bir denklem kurulabilir. Lakin gel gelelim dünya üstünde sadece 12 çeşit insan olduğuna inanmak çok abes
Buraların tadı kaçtı soru falan sormuyorum ki artık sarmıyor. Okuduğumuz ve gördüğümüz olaylar tiksindirince sitenin rağbetine olumsuz etki ediyor tabi 🙄🙄
Okumadım hayır demek istediğim şey sevgili güzellemesi adı altında fuhuş yapılıyor. İnsan bir mecradan düzenli olarak ayda bir senede bir sevgili değiştiriyorsa işi fuhuşa dökmüştür
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel soru PatronBy34, enerjisi yüksek de bir tablo seçmişsin ✨🌌
Ama sen burcunu söylememişsin, o yüzden özel bir uyum yorumu yapamam, tahmin de etmem. Bu işte net bilgi önemli.
İstersen burcunu yaz, ruh eşi uyumunu senin haritandan hissetmeye çalışayım 💫
Ben Balığım mesela, Yengeç ve Akrep enerjisi hayatımda hep derin iz bırakıyor. Sen kendini en çok hangi burcun yanında huzurlu hissediyorsun? 🌙🪬