⚡️ Koç : Aslan, Yay – Enerji ve macera dolu uyum ⚡️ Boğa : Başak, Oğlak – Güven ve huzur dolu uyum ⚡️ İkizler : Terazi, Kova – Zeka ve iletişim dolu uyum ⚡️ Yengeç : Balık, Akrep – Duygusal ve derin bağ uyumu ⚡️ Aslan : Koç, Yay – Tutku ve heyecan dolu uyum ⚡️ Başak : Boğa, Oğlak – Planlı ve istikrarlı uyum ⚡️ Terazi : İkizler, Kova – Sosyal ve dengeli uyum ⚡️ Akrep : Yengeç, Balık – Derin ve tutkulu uyum ⚡️ Yay : Koç, Aslan – Macera ve özgürlük dolu uyum ⚡️ Oğlak : Boğa, Başak – Ciddi ve güven dolu uyum ⚡️ Kova : İkizler, Terazi – Farklı ve yaratıcı uyum ⚡️ Balık : Yengeç, Akrep – Duygusal ve hayalperest uyum
Oğlak burçları iyi de çok yollu oluyorlar aynı anda birden fazla karşı cinse flört eğilimli hitap etme derdinde oluyorlar geneli 😂😂 Gerçi bu bazı erkeklerin hoşuna gidiyor çünkü erkeklik gururları yok ama benlik değil kadınlık gururum var şükür. Akrep burcunu da kendine aşık edersen dize getirebilirsin aslan burçlarının desen arkadaşlığı mükemmel olduğu için hayatından çıkartamıyorsun arkadaş olunca her şey olunuyor böyle bir denklem kurulabilir. Lakin gel gelelim dünya üstünde sadece 12 çeşit insan olduğuna inanmak çok abes
Buraların tadı kaçtı soru falan sormuyorum ki artık sarmıyor. Okuduğumuz ve gördüğümüz olaylar tiksindirince sitenin rağbetine olumsuz etki ediyor tabi 🙄🙄
Okumadım hayır demek istediğim şey sevgili güzellemesi adı altında fuhuş yapılıyor. İnsan bir mecradan düzenli olarak ayda bir senede bir sevgili değiştiriyorsa işi fuhuşa dökmüştür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Terazi kova bul beni nsjs
Koç burcuyum
Herkesi kendi grubuyla eşlemişler ruh eşi deyip geçmişler. Böyle basite alınırsa tabii kimse inanmaz bu burçlara.
Magazinsel kısımlarını paylaşıyorum eğer derine inersem kimse bişi anlamıyor amaç kafa dağıtmak burada madam 😅
Sonra çıkıp burçlar saçma diyorlar ona da ben tilt oluyorum sjdj
boş ver sen onları takma bile 😅😅 ben görmezden geliyorum inandırmak zorunda değiliz
Yay burcuyum. Aslan ve koçtan kurtuluşum yok mu benim
Ahahaa allah kurtarsın
Hiç riske atmadan aynı burç gruplarını yazmışlar toprak grubuna toprak ateş grubuna ateş 😂😂 uyum biraz risk istiyor daha riskli bir tablo beklerdim
Ahaha hangi burçsun risklisini de yazacağım
Dur ben denesem 😂😂
Boğa; Aslan ve akrep 🙄🙄
Akrep burcuyum boğa zıt burç ama eğer anlaşabilirse harika uyum sağlar
Oğlak burçları iyi de çok yollu oluyorlar aynı anda birden fazla karşı cinse flört eğilimli hitap etme derdinde oluyorlar geneli 😂😂 Gerçi bu bazı erkeklerin hoşuna gidiyor çünkü erkeklik gururları yok ama benlik değil kadınlık gururum var şükür. Akrep burcunu da kendine aşık edersen dize getirebilirsin aslan burçlarının desen arkadaşlığı mükemmel olduğu için hayatından çıkartamıyorsun arkadaş olunca her şey olunuyor böyle bir denklem kurulabilir. Lakin gel gelelim dünya üstünde sadece 12 çeşit insan olduğuna inanmak çok abes
Ahahah en çok flört eden terazi balık ikizler aslında 😂😂
Bunun sağdan kalkanı var soldan yiyeni var gidince gelmeyeni var gelince gitmeyeni var var da var 😂😂 her insan ayrı bir dünya
Ahahah öyle tabi kii ağzına sağlık
Rica ederim 😂
Yine beklerim yorumlarını arada gel yaz 😅😅
Davete icabet usulden 😂
Ahaha profilin gizli senin sorulara gelemem i😂😂
Buraların tadı kaçtı soru falan sormuyorum ki artık sarmıyor. Okuduğumuz ve gördüğümüz olaylar tiksindirince sitenin rağbetine olumsuz etki ediyor tabi 🙄🙄
Noldu sustunuz 😂 Hakedenlere hakettiklerini söylemesi gereken yerde susan insan ya onlar gibidir ya da korkaktır susmak çoğu zaman korkaklıktır
Ahaha susma değil dışarıdayım araç kullanıyorum diye bilerek yazmadım
Burada dönen fuhuşu bilmeyen yok zira ne hakediyorlarsa söylenmesi gerekiyor çünkü yaptıklarıyla övünüyorlar kötü bir şey yaptıklarını bilmeleri lazım
Dün paylaştığımı okudun mu 😅 özelden çıksana merak ettim seni
Okumadım hayır demek istediğim şey sevgili güzellemesi adı altında fuhuş yapılıyor. İnsan bir mecradan düzenli olarak ayda bir senede bir sevgili değiştiriyorsa işi fuhuşa dökmüştür
Ağzından bal akıyor 😅😅
Akıllı lafını başkasına söyletir derler ama korkak olmaktansa aptal olmak daha evla 😂😂
Seninle uzun uzun tartışalım bi ara 😂😂
Başağım, ayım yükselenim oğlak. Doğrudur Boğa ve Oğlakla uyumluyum. Ama oğlaklarla sıkılabilirim çok düzler. Boğa da fazla inatçı ama okey😂🤭
Güzel tespitler olmuş cidden nasipte kim varsa bakıcaz artık 😅
Aslan burcuyum. Ruh eşi uyumum da koç ve yaymış 🤦♀️
Boğa hiç tanımadım, başak da kız arkadaşlarım oldu hep. Nasipsizlik her yerde karşıma çıkıyor
oğlak gordum mu kaciyorum ya bir burcla bu derece mi anlasamaz bir insan 🙄🙄
@goraci anlaşamadığın kısm neresi, ciddiyeti mi bozuyor seni
hayir ya ciddiyet ne alaka ciddilik burcla alakali degil ki. yani genel bi elektrik tutmazligi var anlasamadiklarimin %80i oglak cikti simdiye kadar.
@goraci ilginç, soğukkanlıyız diye belki kanın kaynamamıştır
en one cikan ozellikleri de "ben merkezli" ve tavizsiz yasiyo olmalari. en azindan benim karsima cikanlar hep boyleydi.
@goraci karakter de etkili olmuş olabilir biraz sanki ama doğruya doğru ya herro ya merro bir yapımız var
bunu iki farkli anlamda kullananlar var. sen hangisini kullandin? ne demek senin icin herromerro? 🙃🙃
@goraci yani ya siyah ya beyaz, gri yok
👍👍
Koç burcuyum. Aslan ve Yay ile uyumluymuşum.
Bunların hepsi aynı kapıya çıkıyor fark etmiyor Sonuçta erkek milleti
Burçlara inanmıyorum ama evet Aslanla anlaşabildiğim doğrudur
Balık akrep bilemedim kırarım ben onu yanlışlıkla
Akrep ve evet yengeçle güzel anlaşıyordum
Yengeç erkegi akrep kadını ten uyumu çok yoğun
Öyleydi
İkizler hiç sevmem ben ya
28 yaşındayım Yengeç burcuyum yükselenim yay kime aşık olacağım
Aslan ve Koç çok doğru
Pardon huzur dolu uyum mu 🤦🏼♀️😅
Kalbime yakışanı seçtim burç uyumu boş 🥳🥰
Koç ve yayları aramaya başlayalım ahahah