Aşk İlişkileri Yaşım 19, 35 yaşındaki bir türbanlı kadından hoşlanıyorum güzel bir kadın trabzonlu nasıl etkilerim onu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor siz nasıl olgun erkek seviyorsanız bende olgun kadın seviyorum yaş sıkıntısı yaşar mıyız acaba? Güncellemeler+1 yıl srhsrhhsr Güncellemeler+1 yıl egageagegea Yaşım 19, 35 yaşındaki bir türbanlı kadından hoşlanıyorum güzel bir kadın trabzonlu nasıl etkilerim onu? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hüzün_Kovan_Kuşu Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Vazgeç yahu yaşın kaç başın kaç. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl niye ya çok tatlı :D trabzonlu yerim Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Öh biraz cok degil mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ama ben seviyorum olgun hafif yaşlı bakımlı kadınları çok tatlılar Yorumla __NoName__ +1 yıl Zaman gecireceksen takil madem Yorumla Soran +1 yıl yok ben bakir biriyim ben cinsellik için değilde sevmek için diyorum evlenmek için yaşıtlarımla biriyle evlensem yaşlanıncada sıkıntı çıkmaz :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kafasina hamsi at Hemen asik olur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl dalga geçme döverim bak bulaşma sevdiğme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel döv coktan dayak yememistim Yorumla Soran +1 yıl ne kadar da triplenmeyip kendini koruyamayan kız tatlılığı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vazgeç yahu yaşın kaç başın kaç.
niye ya çok tatlı :D trabzonlu yerim
Öh biraz cok degil mi
ama ben seviyorum olgun hafif yaşlı bakımlı kadınları çok tatlılar
Zaman gecireceksen takil madem
yok ben bakir biriyim ben cinsellik için değilde sevmek için diyorum evlenmek için yaşıtlarımla biriyle evlensem yaşlanıncada sıkıntı çıkmaz :)
Kafasina hamsi at
Hemen asik olur
dalga geçme döverim bak bulaşma sevdiğme
Gel döv coktan dayak yememistim
ne kadar da triplenmeyip kendini koruyamayan kız tatlılığı