Kız kardeşim ile eski hocasının konuşması.

Merhaba, ben 22 yaşındayım. Kız kardeşim de 17 yaşında. Bundan 2 ay önce falan, facesinde gereksiz şeyler yapması yüzünden tartışmıştık ve ben, bundan sonra faceni açıp bakarsam Allah kitap çarpsın diye çok büyük yemin etmiştim. Fakat bugün benim facem olmadığı için, onun facesinde fotoğraf ayarlaması yapıyordum. Mesajlara girmeyecektim fakat yanlışlıkla girdim. Burdan tayini çıkıp giden hocasıyla (50 yaşında falan) konuşmuş. Belli ki önceki konuşmaları silmiş kardeşim. Sadece iki mesaj kalmış. Hocası kardeşime ''teşekkürler güzelim'' demiş, kardeşim de, ''sildim, bir şey değil hocam'' yazmış. Kardeşim, afedersiniz ama köpek gibi her lafa bağırıyor. Ergenlik döneminden olsa gerek.

Ben şimdi yarın kardeşime, ne için teşekkür etti hocan, neyi sildin diye sorsam mı sorsam mı bilemedim. Ne yapmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Hocam yazmamış, ''sildim rica ederim'' yazmış sadece. Acaba hocasıyla arasında bir şey mi var, ya da hocası buna kötü bir şey yazdı da sonra bunun aklını karıştırıp ya da bunu korkutup o yazdığı şeyi silmesini mi istedi? Yaa yemin ediyorum uykum kaçtı.
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba ben mi abartıyorum diye de düşünüyorum deminden beri, hiç sormasam mı diyorum. Kardeşimin köpek gibi havlayacağını biliyorum. Havlamasa bile onunla hiç muhatap olmak istemiyorum. Ama sormadan edemeyeceğim sanırım. Kafam çok karışık yaa :(
Kız kardeşim ile eski hocasının konuşması.