Ben evliyim ve bir çocugum var, çok mutluyum.. hatta fotodaki benim oglum biliyorsunuz
Evlilik sizin açınızdan nasıl bir duygu?
Evlilik sizin açınızdan nasıl bir duygu?
Mutluluğunuz bir ömür daim olur inşallah. :) Evlenmeye hem uzağım, hem yakınım karasızım aslında, insanlar çok değişik, çok yalancı. Güven artık neredeyse bitti denecek seviyeye geldi, af edersin ama ilişki yaşamamış bir kız bulmak, aklı başında olgun bir insan bulmak samanlıkta iğne aramaktan daha zor. O yüzden tereddütlü yaklaşıyorum kendi açımdan, hayırlısı diyorum. :)
Ben 17 senelik evliyim ve çok mutluyum. Şiddetle evliliği tavsiye ediyorum. Fakat doğru eşi bulun derim.
Sen 24 yasındaydın ksde küçük yazılmıştın dimi? Bende evlenmek istiyorum artık bende 19 yaşındayım burda büyük gözüküyo sistem kafasına göre iş yapıyo
Hayir 20 yaşındayım kimlikte büyük yazilmistim. Yani ölen ablamın kimliğini aldim
Evlen evlen hatta bende istiyorum
Allah mekanını cennet eylesin canım :( benimde beşik kertmem var ama ne zaman evleneceğimi Allah bilir
Evlilikte uyum varsa cik guzeldir yoksa uyum iskencedir
işkence...
Cevap
19Cevap
Güzel tabiki :) mesela ben çamaşırları astım, yenilerini makinaya koyup pazara gitcem birazdan, bir kaç şey alıcam sonra da akşam yemeğini hazırlayacağım. Mis gibi mis :)
Bence evlilik muhteşem bir duygu çünkü sevdiğin insanla hiçbir şeyden korkmadan, endişelenmeden kim ne der diye düşünmeden rahatsın ve hep onunlasın birde çocuk olunca oldu sana nutella :D
Evliyim mutluyum bide çocuğumuz olsa tadından yenmez
Evli değilim ama artık bir an önce evli , mutlu , cocuklu olmak istiyorum.
Evlenip mutlu olamayan bence dogru kisiyle evlenmedigindendir dogru kisiyle sevdigi kisiyle evlenipde mutsuz olacagini dusunmuylrum birinin
maşallah <3
daha evlenemedim :D düşünmüyorum evliliği
Bence evlilik muhteşem bir duygu her insanın tadması gereken bir duygu ;)
Evlilik sanıldığı kadar güzel değil. Mutlu evlilikler bu zamanda çok az
güzeldir herhalde evli değilim. bana evliliği düşündüren sevdiğim kız yok şu an ama
Evlilik büyük sorumluluk biriyle bir ömür geçirebilmek önemli ve şans işi bence
Evliliğin daima huzurlu olsun😉 Bebişide öp benim yerime 😗
Ben evliliği söyle yorumlarım tanımadığın insanla aynı evi paylaşmak
Evlenmek güzel de ben evlilik hakkında düşünmeyi sevmem.
severek evlendysen mutlusundr canım tabi. ama insanlar artık menfaat için evlenio yazık
vardır tabiki neden olmasın.
zamaninda ve dogru insanla yapilirsa güzeldir.
Daha benim için çok erken bakalım kismet
İyi guzel de :D resmini cizcektim be abla :D
Tövbeler olsun kız sen evli miydin
Guzel oldugunu dusunuyrm evli dglm
Ailemden sonra inancim kalmadi
Mutluluğun daim olsun
Henüz yasamadim ,
Çok emin değilim herşey iyi mi
masallah allh bagislasin
Koca bulsam hemen evlenecem guzeldir tabi
umarım hayırlı ve sana bir ömür düşkün olacak birini bulursun ve buluruz
@FURKANgnr ya bence kafayı takmaktan ziyade dogru insanı bulmak önemli ya.
@FURKANgnr Umarım doğru insanları buluruz, yoksa birini gözüne kestirip illa o olsun demek insana bir şey kazandırmıyor, denendi ve tecrübe de edildi :(
Rabbim bize hayırlı olanlar versin. Amin.
@FURKANgnr umarım hayırlı bir koca bulursun hemen 😂
@FURKANgnr kank şaka yollu yapayım dedim, otomatik sözlük gibisin direk kocayı, eş e çevirmiş öyle anlamışsın , helal olsun👍
Bu arada ne yaşadım bilmiyorum, ben 4 senelik ilişkiye ara verdim kız hemen 10 yaş büyük birini buldu. Uzun zamandir beni mutlu edeceğine inandığım insan diyor. Ne diyeyim, ihanet değil mi bu. Birde her konuda ilkiydik birbirimizin, ileri gittik yani o kadar diyorum.
Ama şimdi..
Mutluluklar diliyorum kardeşim , ne yapayım. Bir o mu kaldı bu dünyada.
Umudum var hala 🚶
Açılın beyler bende talibim 😊
Agir sorumluluk
bilmem bekarız daha
sorumluluk isteyen bir şeydir
Bence güzel :D
Evlilik guzel degil
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar