Önce kısaca olayı anlatayım; yaklaşık 6 sene önce bir sevgilim oldu. Neredeyse hayatımın her alanına girmişti. Yanına neredeyse her gidişimde çiçeklerle giderdim. 10 ay sonunda olan olay; kuzenimin evine bir maçı izlemeye gittim, 8-10 kişi vardı maçın yarısında o gün tanıştığım elemanın biriyle balkonda dumanlanırken moraller biraz bozuk olunca sohbet açıldı. İkimizde kızlarla ufak tartışmalar yapmıştık. Bu eleman telefonla falan konuştu bende de araba vardı uzak olunca kızarkadaşımın yanına bırakırmısın beni dedi. Neyse çıktık gittiğimiz yer benimde sevgilimin olduğu bina bekledik az, geldi kızarkadaşı aynı zamanda benimde kız arkadaşımdı. Hiçbir şey söylemedim siz rahat konuşun deyip yan sokağa geçtim arabayla bekledim geldi eleman döndük geri. Sonrada bir daha görüşmedim kız arkadaşımla. Kuzenime anlattım durumu bunun sevgilisi benimde sevgilimdi aynı zamanda falan diye sonuçta kuzenimin arkadaşı haberi yok onunda durumdan öğrenince daha samimi olduk elemanla aynı kızdan kazık yiyince.
Sonrasında pek kalmadım o şehirde Antalya'ya geçip iki sene orda yaşadım. Bar bar takılıp unuttum. Sivas'da bir sene daha kaldıktan sonra döndüm geri şehrime çok büyük bir yer değil zaten. Kendi şehrime döndükten sonra yolda karşılatım ama ona karşı hiçbir şey hissetmediğimi farkettim ne nefret, ne özlem , ne sevgi. Bu şehirlerde 2 ayrı üniversitede farklı bölümlere başladım ama devam edemedim bıraktım. Şu anda şehrimde bir bölüm okuyorum yine ama bu sefer tüm derslerden gayet iyi notlarla geçiyorum.
Ama onunla ayrıldıktan sonrada hiç kimseyle sevgili olamadım güvenemedim. Nasıl aşacağım bunu ben?
(ciddi cevaplar olursa sevinirim)
Sonrasında pek kalmadım o şehirde Antalya'ya geçip iki sene orda yaşadım. Bar bar takılıp unuttum. Sivas'da bir sene daha kaldıktan sonra döndüm geri şehrime çok büyük bir yer değil zaten. Kendi şehrime döndükten sonra yolda karşılatım ama ona karşı hiçbir şey hissetmediğimi farkettim ne nefret, ne özlem , ne sevgi. Bu şehirlerde 2 ayrı üniversitede farklı bölümlere başladım ama devam edemedim bıraktım. Şu anda şehrimde bir bölüm okuyorum yine ama bu sefer tüm derslerden gayet iyi notlarla geçiyorum.
Ama onunla ayrıldıktan sonrada hiç kimseyle sevgili olamadım güvenemedim. Nasıl aşacağım bunu ben?
(ciddi cevaplar olursa sevinirim)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer