Bakıştığım bir erkeğin benden hoşlandığını veya beni sevdiğini nasıl anlayabilirim?

Lise sondayim. cok sessizim ve cok utangac bir yapim var. kimseyle konusmuyorum. erkek arkadasim simdiye kadar hic olmadı böyle seylere karsiyim sadece icimde yasiyorum. sınıfta bir cocuk varbeni izliyor ben baktigimdada kafasini hemen siraya koyuyor veya basini ceviriyor. Ona baktigimda ani hareketler yapiyor. Bir keresinde baktigimda gözlerinin ici guluyordu kafasini siraya koymustu o an. Hatta bir keresinde bana bakarken gulumsuyordu ayaktaydi o an ve ben baktigimda kafasini egmisti. Arkaya gecip beni izliyor ben tek basima otururken ve dondugumda ise o kisiyle konusuyormus gibi yapiyor. Bana bakarak ic cekiyor ofof diyor. Bir kere ah ah demisti. sınıftan iceri giriyordu bilmeden ona baktım aha dedi sonra utandı. karsi karsiya oturuyorduk elini nereye koyacagini bilemedi. ona bir kere baktim arkadasi beni isaret etti kafasiyla. okul cikisinda ona baktım agzi az acikti ve saskin saskin bana bakiyordu bende kafami cevirdimondan sonra yukarı baktım oraya gecmis bana bakıyordu. bir keresinde arkadasi bana bakarak guldu ondan sonra onu dirsegi ile sert bir sekilde durttu. onun bana bakmasi hosuma gitti ve ben ona asik oldum onu cok seviyorum 7-24 onu dusunuyorum. ama simdi kafam cok karisik bana dalga geciyormus gibi geliyor cunku ona baktigimda arkadasi ile bana guluyor. Daha dogrusu arkadasi da bana o yokken bakiyor. arkadasina baktıgımdada oda kafasini egiyor egdiginde ise sevdigimcocuk bana bakıp gülmüstü. sonuc olarak arkadasi bana surekli guluyor sevdigim cocuk da guluyor onun yuzunden bana. en son sevdigim cocuk bana bakti bende ona ters baktimve ona baktigimda yuzu uzgundu bu tepkimden sonra. onu bu kadar cok sevmeme ragmen ona bakmiyorum beni hafif veya basit gormesin diye. kendimi tutuyorum. bir keresinde bana bakti bende ona baktim baktiktan sonra basimi egdim ve tebessum ettim o gormesin diye ama tahtadaki yansımadan gordu ve aniden konusmasi kesildi ve ic gecirdi derin nefes aldi. Dikkatimi cekmek icin sacma sapan hareketler yapiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Amaci dalgami gecmek sizce? yoksa cesaretsiz mi? veya en azindan bana karşı birşeyler hissediyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Açıklamayı okursanız sevinirim
Bakıştığım bir erkeğin benden hoşlandığını veya beni sevdiğini nasıl anlayabilirim?