İzin al falan demen sıkıyor olabilir. İzin al demek yerine bir yere giderken haber ver aklım sende kalmasın de. Zaten yıllarca ailemizden izin alıyoruz ve artik ozgur olma izin almadan bir şeyler yapabilme istegi oluyor içimizde. Onun açısından da düşünür bu sekilde davranırsan daha mutlu olursunuz bence.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama merak ettim korkuyorum kaybetmekten hepsi bu..
oha.. aynısı... büşra diyene kadar acaba biz olabilir miyiz demedim değil :D aynı konuşmayı hatta cümlelerde nerdeyse aynı yaşıyoruz sıklıkla... kız haklı üstüne fazla gidiyorsun ayrıca izin ne demek... herkesin aklı var fikri var.. önemsiz şeyleri de bırak bahsetmesin
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam da ben baskıcı değilim ya sadece merak ettim
Trip atıyo olabilir bişeye kızmıstır sorsan bile söylemez bir kaç gün daha bekle hala böyleyse büyük ihtimal soğumustur ya da baska birini bulmustur ama sen cok yumusak davranıyosun azıcık sert davran bakalım napıyo
İzin vermek ne demek o halde? Kız senden izin mi almak zorunda? Onun doğruyu/yanlışı ayırt edebilecek yetisi yok mu? Koskoca yetişkin insanlarsınız. Kendi kararlarınızı kendiniz verebilirsiniz.
Aa ama görüşlerime biraz saygıı😂😂@KumSaatimKırıldı Tamam tamam şaka brnim psikolojim bozuk galiba sen bildiğini yap arkadaşım bakma bana Ondan yalnızım😂
En İyi Cevaplar