5 yıllık sevgilim benden soğuduğunu söyledi. kendisinden kaynaklı ayrılık dönemimiz olmuştu. O döneme çok takıldı kafasında çok büyüttü. Ben de korkumdan yalan söyledim. kimseyi hayatıma almadım
insanın istemediği bi ayrılık döneminden yargılanması üstüne ondan yargılanıp soğuması cidden zoruma gidiyor. İlişki içinde hiç aldatmadım, bitmesin diye o zaman da çok uğraşmıştım, şimdi de uğraşıyorum ama soğuk görmek zoruma gidiyor artık
insanın istemediği bi ayrılık döneminden yargılanması üstüne ondan yargılanıp soğuması cidden zoruma gidiyor. İlişki içinde hiç aldatmadım, bitmesin diye o zaman da çok uğraşmıştım, şimdi de uğraşıyorum ama soğuk görmek zoruma gidiyor artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu sevgililik muhabbeti cok uzayinca bi türlü evlilik olmuyor
Yok ya çevremde bi sürü evlenen oldu. Hatta ironik yanı ilişkide aldattığını bile bile evlendiler. Onlar kıymetli ben kıymetsiz oldum, insanın zoruna gidiyor cidden
Hic zoruna gitmesin aldatıldigi halde evlenmeyi kabul eden o midesizlerden biri degilsin veya oyle biri cikmamis karisna sans bu
O kozlar değer görürken benim değer görmemem moralimi çok bozuyor. O kız benim kadsr sevmediği halde değer görüyor. Ben seviyorum ama sanki hiç tanımamış gibi soğuyor ediyor
Ahh ah deveyi güden insani... demişler bende sevdim terk edildim hiç değişmiyor hep ayni senaryo
Ya bide korkuyorum. Soğudum diyor ya başkası kafasını karıştırırsa ya aldatırsa diye. Açım açık bunu da söyledim saçmalama sana karşı eskisi gibi değilim seni seviyorum. Öyle bi şey yapacağımı hissetsem anında bitiririm dedi ama bilemiyorum
Iyi. iste daha ne istiyorsun adam net konusmus sana karsi
Ama korkuyorum cezalandırırsa farketmeden olursa diye. Çünkü iletişim azaldı eskisine göre. Çok uzun süre yazmayınca oyun oynadım film izledim video izledim diyor ama içten içe inanmıyorum bilmiyorum
Boyle giderse kendi kendine bitireceksin ya adama guveneceksin ya da ayrılacaksın bukadar basit
Güveniyor gibi görünüp güvenmiyorum
Çünkü sevsen de soğudum diyor. Bana göstermediği ilgiyi ya başkasına gösteriyorsa ben nerden biletim
Yillarini bu sekilde mi harcicaksin birbirinizin ömrünü yiyorsunuz soguduysq adam cek konuş mantikli bi karar verin uzaklasin bitirin ozman
Hayır tabi ki. Benden kaynaklı güven kırıklığı oluştu diye böyleyim, benim de sabrımın bi sınırı vsr tabi ona da açık açık dedim
Yani sen kendi kendine problem çıkarıp kendi kendine problemi çözmeye mi calisiyorsun
Soğudum dediği için şüpheleniyorum çünkü iletişim azaldı diye bu da doğal değil mi? Benle ilgili olmayan şeylere inanmış durumda. Korkuyorum yaparsa diye
Senden soguyan biri bir daha eskisi gibi olmaz. O bi liman buldumu oraya yanasir haberin olsun bir kalp atisina bakar
Bunun ilişkimiz varken olmasından çok korkuyorum, ben de ona soğumuştum ama kendini ispatlayınca ısınmıştım öyle bi durum olur diyorum belli de
Cok zor ama imkansiz degil sen yakin bi zmaan sa adam ile otur konus yarinlar hakkinda ne olacak nasil yapicaz
Kaybetmekten korkmuyor musun vs deyince birkaç gündür aramaya başladı. Ama nasıl desem soğuk işte yakın ama uzak gibi. Konuşmakla çözülecek gibi de değil. Siz erkeksiniz daha iyi anlarsınız onu
cercevesinden bak bence sogudum diyorsa hayatjnda ki duzeni bozmamak ixin devam da ediyor olabilir
Ne yapmam gerekir ki sizce? Bi yandan kaybetmekten de korkuyorum seviyorum diyor. Ama soğuma durumu da baya olmuş
Sen Seviyorsan devam et sevdiginin pesinde ama o bir adim atmiyorsan bundan sonra iyi yipratma kendini
Dediğim gibi ilk hiç iletişime geçmedi birkaç gündür. Şimdi de Birkaç gümdür ilk o iletişime geçiyor vs, hatta 3 gün içinde 10 kere arandım ama yakınken uZak givi
Lan sevgi haketmeyen kisiler boyle seviliyorya yanarim yanarim buna yanarim el mahkum ayaklar gardiyan sen bu adami sebiyorsun pesinden de kosacaksin yoksa baskasi alir gider he ben yoruldum dedigin yerde de birakirsin herkes kendi yoluna der gidersin
4 senemiz böyle değildi ama. Siz soruyu ve cevaplarımı okuyunca ne düşündünüz
Adam senden vazgeçmeye hazır gibi geldi. Sadece ışık ariyor biri bunu cagirsa seni birakip gidicek aranizdaki bağ cok zayif
Peki böyle bi şey olsa sizce pişman olur mu? Yani benden ayrılsa pişman olur mu? Biri yeşil ışık yaksın derken herhangi birini ni söylüyorsunuz (
Pişmanlık derken içinde bir ani olur arada dertlenir gibi geldi bana benim gibi ağlayıp peşinden koşmaz. Bu adamin hayatinda buyuk bir ihtimal baska kadin yok seni aldatma durumu yok gibi olsaydi bu soguklukla ona gitmisti simdiye kadar
Sevmiyor mu cidden beni sizce?
Böyle olsa şimdiye kadar ayrılması gerekmez mi neden ayrılmıyor sizce
Yılların verdigi aliskanlikta var bunun icinde insani bazen sevgide tutmaz orada sevmedigi yerde alisti diye duran insanlarda var
Ben onu bi şeye zorlamıyorum, arama dese ne yapabilirim mesela? İlk ayrılık dönemimizde çok pişman olmuştu, bide bana açılanlar olmuştu
Böyle söylemek olmaz ama ben onu seviyorum diye yapıyorum. İstesem birini bulurum o da gayet farkında çevremde ilgi gören biriyim, ailem iyi ben iyiyim, soğusa da benim iyi bi insan olduğumu biliyor. Gerçekten içten içe benim gibi sevenini bulamayacağını biliyor. İddialı da konuşurum asla da bulamaz. O da bundan afallıyor bence
Adami cok kiskandim.
Senin ona olan sevgin ve alismislik adami orada tutar ama buradan icinide bilemem yanilma ihtimali cok yuksek sen onu al karisna gozlerinin icine bak eskisi bakiyorsa anlarsin zaten direk konuş bence biz burada ne kadar yorumda yapsak bosa olur
Neden kıskandınız 🤔 şu an acil bi durumdan dolayı şehir dışında 10 gün sonra görüşebileceğiz ondan ben de afallıyorum. Yüzünü görmeye ihtiyacım var bana karşı tavırları başlıları nasıl diye. Görüntülü konuşurken bakışları bi sıcak bi soğuk. Ama birkaç Aya nişanlanmamız bekleniliyor. Sadece ondan dolayı uzun süre duramaz yani. Ailelerinde beklentileri var
Nasil kiskanmiyim annem boyle sevmedi beni
Peki bu adam bir sicak bir soguk yapiyorda baska bir sıkıntısı var da soylemiyor olabilir mi ona kafasi takilir sana soguk yapar
Dediğim gibi. Benden kaynaklı güven kırıklığı var. Unutamıyor. Evet soğudu ama hiç sevmiyor da diyemem. Ben de ilk defa böyle bi şey yalıyorum bilemedim
Onu senden daha iyi kimse taniyamaz oyle diyorsan oyledir o guveni kazanmak için ne yapman gerektigini de en iyi. sen bilirsin cevap sende demektir
Teşekkür ederim bakalım
Rica ederim
Geçmiş olsun
5 sene uzun bence artık evliilk olmalıFazlası iyi değil her şey yaşanmış oluyor
Nişan olacaktı birkaç ay sonra. Aileler tanışmıştı. Ayrılmadık ama gidişattan ümidim yok.
Bir an önce evlen
Yalan ne söyledim?
Kendime mi evleneyim 🤦🏻♀️ Adam soğudum dedi yani
Yalan ne söyledin?
Ayrılık dönemi karlı cinsle ilgiliydi
Tek tek sordurmac soruları
Neden karşı cins ti derken
Olay ne idi ayrıntı yaa
Aslında ayrıntıda yazıyor
Ayrılık döneminde biriyle cikmadigin halde çıktım mi dedin yahu
Daha başka şeylerde yaptım diye düşünüyor. Ama sadece mesajlaşmıştım
Ağzından laf almak ne kadar zor ya
Sanki bir şey saklıyor zannederler
Kendisi benden aniden ayrıldı. Neden ayrıldı anlamadım. Her şey çok iyi gidiyordu. Sonrasında eski sevgilisi ve yabancı kızla ekleştiriniz gördüm. Aileme de mesaj atıp çıkardı. Bu dediğim şeyler 1 ay olmadan oldu hep. Bir şeyi idrak edemeden yenisi gibi oldu. O dönemler bana mesaj atan erkekler oluyordu. Ben de o dönemler kafam dağılsın diye birkaç erkeğin mesajlarına cevap verdim. Kendimi yetersiz değersiz hissettim egom çok sarsıldı. en büyük sebebi buydu. bide kafam dağılsın onu daha az düşüneyim diye ve onu unutmak için yapmak için yaptım, Ama hiçbiriyle buluşmadım flörtleşmedim. Sadece mesajlaşma oldu, sorana da durumumu açık açık söylüyordum ümitte vermedim kimseye
Sevgilim bana döndü. Ben barışmam beni yarıyolda bıraktı sevmiyor diyordum, Çok pişmanlığını hissettirdi. Birkaç kere o dönemi sordu ben de mesajlaşmaları korkup söylemedim. Sonra ona anlattım ama parça psrça anlattım, güveni kırıldı baya çünkü yalan da söyledim. Sonrasında bazı şeyleri ispatlamak için çocuklara mesaj attık hepsi ümit vermedin zTen ilişkiden yeni çıktım demiştin dedi
Ama sevgilim bu durumları çok taktı. Beni sevsen onlarla mesajlaşmazdın. Senin prensiplerin yok. Sen bunlarla ilgili yalan söylediysen bilmediğim beler bardır dedi, veri kurtarmaya gittik olmadı. Mesajları geri getirici uygulamalar denedik o da olmadı, ama halbuki her. Şey anlattığım gibiydi. Hiçbir erkek bunu kabul edemez dedi
Kendisi tek sevgilim. Ondan önce ve sonra kimse olmadı. Kendisinin istediği ayrılık döneminden yargılanıyorum. Ayrılık anı ayrılmamak için neler yaptım çok iyi biliyor. Hiçbir zaman ayrılmak istemedim, durum bu
Son durumunuz ne oldu acaba? Aranız düzeldi mi? Ben de aynı durumdayım da o yüzden soruyorum.
Ayrıl
Yapamıyorum
Seni sevmiyor ki
Neden BM’yle dediniz
Bm?
Böyle demek istemiştim
Gidene dur deme
Yanlış anlaşılmadan diye uğraşıyorum
Çabaladıkça dahada degersizleşirsin kendin için bişi yap ve akışına bırak
Hoşuma gidiyor dedi. Çabalama sebebim benden kaynaklı güvensizlik oluştu diye. Birkaç gündür kendisi de aradı. Ama böyle nasıl desem soğuk yani. Onun kaç senedir sıcak hallerini biliyorum. Sanki sevmiyor gibi hissediyorum. Açık açık dedim kaybetmekten korkmuyor musun diye ben bilinçli böyle yapmıyorum içimden böyle yapmak geliyor. Güvensizlik oluşturan konu bende çok kötü etki yarattığından ayrılmak korkutsa da eskisi kadar korkutmuyor dedi, Nasıl akışa bırakabilirim
Yszabilormisin 2 dk sonra engelle
Yok burdan yazın yazacaksanız
Kullandımı seni
Hayır
Ayrıldınızmı
Ayrılmak istedi ben aşabiliriz dedim, yanlış anlaması yüzünden soğuma oldu diye. Aslında arıyor arada ama nasıl desem böyle bazen zoraki benle konuşuyor givi. Zorluyorsam söyle diyorum hayır diyor. Ama böyle ruh gibi konuşuyor konuşunca
Neden soğumuş olabilir
Güvenini kırdım yalan söyledim ama ayrılık dönemiyle ilgiliydi.
Ne konuda yakan
Karşı cinsle ilgilyidin
Bir mahsuru yoksa tkp atarmısn
Yok atmam