Şimdi ne tepki versem bilemedim.
Kibarca hayır demişim ama birden değil konuyu sürükleyerek ama simdi bilmiyom nasıl yok diycem.
Kizim boyle cocuklari uzmeyin kim bilir senin hakkinda neler düşünüyor... seni icerisinde nasil yasatiyor bana kalirsa cocugu daha fazla kirma evet de bakalim belki sende seveceksin..
Beğenmiştir tanışmak istiyor. Reddetmişsin saplantı yapmış. Bir şans verebilirsin. Şahsen seviyorsam evet diyene kadar uğraşırım, karar verme işlerinde kadınlar saf ve beceriksiz.
Merhaba iyi günler. Bu gönderi ne zaman paylaşıldı acaba ya da siz ne zaman yorum yaptınız? Bu konuşmadaki ısrarcı adam ben olabilirim o yüzden soruyorum şimdiden teşekkür ederim.
israr eden erkek hep bir soru isareti amaci belli degil🤔🤔🤔 hirs mi yapdi seviyomu ya da baska bisey mi bilemiyo insan
Aynen valla
seviyordur ama polise şikayet et rahatsız oluyorsan.
Cevap
15Cevap
Böyle bir erkeğe , şans vermeye değer.. lafa gelince sizi deki gibi seven erkek bulmak derdiniz.. bulunca da burun bukmeyin.. o adam sevmiş seni belli
seviyor da olabilir sevmiyor da olabilir bir kaç kez yazdı diye illa sevecek değil belki reddedilmeyi yediremiyor
aynı durumdayım :( onu ne kadar çok sevdiğimi bilse kabul eder ama bilmiyor ki..
o çocukta seni çok seviyor bence kaçırma
Seviyoda seni umrunda değil ki uzme lan cocugu sevmiyosan
seviyordur tabikide ben yaptım mesela deli gibi aşıktım yaptım yani 2. bir seçenekde var tabi senin vücuduna sahip olmak istemiş de olabilir yapanlar var :D
zaman herşeyin ilacıdır bence zamana bırakın derim bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor acele etmeyin derim fikrimce
o kızn ben... uzmuş cocugu
Tanışmıyoruz ki ortak arkadaşlar var sadece. Hem aramızda bisey bir yüzyüze konusma bile olmadı.
gerci oglandan suclu hayor demış işte neyını ısrar edıyon
Yaaaani
Arkadaş bu kızlar biz erkekleri anlamıyorlar bilmiyorlar seveni görmüyorlar * seviyorlar yıllardır değişmeyen şey aynı aynen devam ediyor
çocuğa acıdım la yazık 😑
Sevmese olmaz mi bir israrlar
bir şans verilmeli bu kadar ısrarlıysa vardır bişe
Takıntı haline getirmiş. Elde etse bırakır pesini
Ulasinca nankoru ulasamayinca delisi olur insanoglu. Cabaladiginda da sevmeye baslar
ayyy tabıkıde sevıyor bu nasıl soru
çok acı çekiyordur ya yazık 😔😕
Takıntı haline getirmiştir
her türlü 1-0 yenik ve iticiliğin allahidir.
Elde ettikten sonra atar bir kenara
Yüzsüz içten pazarlıklı
Sanmıyorum. . ucunda 250 gram vardır onun
İnsan ulaşılmaza ulaşmak ister. Normal.
Yüzsüz
sev kızım onu artık
Olabilirr
Ne yüzsüz bunlar
Sever ısrar varsa
Seviyordur
Salaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?