Biriyle karşılıklı bir hoşlanma durumu olunca aşırı korkuyorum. korkuyorum derken her şeyimi bilecek beni sıkacak boğacak gibi hissediyorum :(
hiç sevgilim olmadı.
neden böyle oluyor bilmiyorum
hiç sevgilim olmadı.
neden böyle oluyor bilmiyorum
Bu yaşına kadar hiç sevgilinin olmaması seni korkutuyor tabi..
Şans vermeden karşındakinin nasıl birisi olduğunu vakit geçirmeden bilmen çok zor. İçine dönük birisi olman sanırım sebep kendine biraz şans vermeyi denemelisin
Evet korkutuyor biraz da o var ama sebep tamamen bu değil sanırım...
Çok çok çok hoşlansam bile sıkılıyorum daralıyorum boğulacak gibi oluyorum yanında.
garip bir his. ağlasam rahatlarım sanki öyle bişey.
bebek gibiyim ya öffff
Bu olay tamamen öz güven kaynaklı sanırım.. Bunun için bir çok kitap var sana fayda sağlayacaklardır kişisel gelişim ile alakalı yorumlara bakarak araştırırsan faydası olacaktır. Sıkılma durumu olayına gelince bunu sadece sen çözebilirsin bence karşı tarafta gördüğün olumsuzlukları direkt olarak yargılamaya başladığın için sıkılıyorsun muhtemelen bazı şeyleri görmezden gelmeye çalış ve sabret. Sevgililik olayları o dizilerde filmlerde ki gibi değilmiş ben de biraz geç anladım bunu
Yok sıkılıyorum daralıyorum derken utangaçlıktan değil. Beni boğacak sıkacak gibi hissediyorum. vereceği sevgiden çekiniyorum nasıl bişey acaba diye. gözümde mi büyütüyorum acaba ya
zaten hoşlanınca hiç bir kusurunu görmüyorum
Zamanla aşabileceğin bir durum bence. Hiç şans vermeden öyle bu beni sıkmaz diyebileceğin birisi zaten ilgini çekmeyecektir. Başta rahatsız olduğun olayları kırmızı çizgini iyice belirt daha sonrasında zamana bırak illa ki bir gün seni sıkmayacak birisi karşına çıkacaktır ama bunu denemeden bilmek mümkün değil
tamam, çok sağol
gerçek resmini göreyim nedenini söyleyim sana şartlı biriyimdir
nedenki? yani görünce nerden anlicaksın?
yarın söz atıcam
doğru evet :) iyi geceler
Aşık olmaktan bağlanmaktan korkuyosun bende öyle oldum nedense
offf yaa nedeni ne bunun :(
Cevap
9Cevap
anlamı ne :D şener şen'i gördüğme sevindim :D
:D :D :D :D
ben de korkuyorum. benden hoşlanacak kadar düştüyse kim bilir ne kadar kötü bir insandır diye.
bence bu korkunu aşman gerek senin
aynen ama nasıl
net söylüyırmmm
www.kitapyurdu.com/.../13362.html&filter_name=i%C3%A7e%20d%C3%B6n%C3%BCk%20konu%C5%9Fman%C4%B1n%20g%C3%BCc%C3%BC
bu kitabı okuyarakkkk hayatın değişecek
çok sağol bakıcam alırım
zamanla herşey olur sıkma canını
sağol
Hem endise hem kaybetme korkusuna benzettim
Bilmiyorumki :( Çok çok çok hoşlansam bile sıkılıyorum daralıyorum boğulacak gibi oluyorum yanında.
garip bir his. ağlasam rahatlarım sanki öyle bişey.
Olmadığındsn ddneyim kazanmadığından
ama herkes böyle başlamıyorki sevgililiğe çok şahit oldum
ben ne diyorum sen aynısını söylüyosun. neyse sağol yinede :(
Korkutmuslar zamanında
Zaman'la düzelir
gönül yarası...
Filofobi var sen de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar