Çok ağırbaşlı, hüzünlü gibi duran, geçmişte çok acı çekmiş izlenimi yaratan depresif kızlar sebepsizce tatlı geliyor. Cıvıl cıvıl, hayat dolu kızın zaten bana ihtiyacı yok diyorum. Ben peisimist kızın kalbindeki kırıkları onarmalıyım diye düşünüyorum. Ona hayat ışığı olmalıyım.
Evet şimdi onun karşısına oturup hayatın güzel olduğunu ispatlayacak cümleler söylemeliyim. Biraz da gülümsediğim zaman belki etkilenip heyecanlanır. Heyecan hayatı yaşabilir yapar.
Sinirli değil de dedigin gibi acıları olan insanlara karşı biraz o masumiyetin verdiği içtenlikle sarıp sarmalama isteğime engel olamıyorum. Bu yüzden iyi bir kanki olurum 🙆🙅💁 Erkekler için geçerli degil bu. Erkeklerde güçlü imaj her zaman daha çekicidir.
Sonra şeyi çok seviyorsun değil mi, "Bu kızın hayatına şimdiye dek girmiş en ihtiyaç duyulası, farklı erkek ben olmalıyım.. Bir iz bırakmalıyım siyahına beyaz mürekkeple."
Hı gitte hayatını bir şeyapsın. Bende vardı bitane hayatımın içine etti gitti bende depresif oldum çıktım... Bence uzak dur iyilik yapsanda kötülük sanıyor öyle tipler
kırıklarını tamir ettigin kızlar gidip senin verdigin onca emege ragmen başka bir kırıcı adamla evleniyorlar sonra ee neye yaradı verdigin emek bide bu var
Çekicilik bende kişisine göre değişiyor. Öyle bir insan olarak şunu söylemeliyim ki: İnsanlar gerçekten başta anlattığın gibi dertlerimi dinleyerek bana pozitif konuşmalar yapıyor. Fakat kelimelerin sıkıntılarımı götürmediğini fark ettiklerinde uzaklaşıyorlar. İnsanları istemeden üzüyorum resmen.
Çünkü sende koruma hissi uyandırıyor di mi ama unutma her gülen kız mutlu değildir asıl güçlü kız acısı olsada belli etmeyip içine atıp ya da dışaarda yaşayıp bunu başkasını belli etmeyendir. Belki de gülen kızların yaşadığı kötü olaylar vardır korkusundan kimseye anlatamadığından içinde yara gibi kalmıştır bilemezsiniz. Dış görünüş her zaman olmasa da bazen yanıltıcıdır bunu da unutmayın ve insanı tanımadan hüküm vermeyin.
Depresif değilde somurtkan ve hiç bir şeyden memnun olmayan insanlara sinirleniyorum. Aşırı depresifse ve harekete geçirilemiyorsa öylesine de sinir olurum. Fazla hareketli ve hep neşeli olana da gıcık olurum. Depresifleri seveni de ilk kez gördüm, sana da sinir oldum ayrıca :D
Hayır hiç bulmam ama ben çekiyprum herhalde aşırı bir hayat enerjisine sahibim ve depresyondaki insanlarla hep konuştum şansıma ama tıp okumadan psikiyatrist oldum resmen depresyonda mısın arkadaşım ol diye kampanya başlatıcam yakındır
Bunu bende düşünmüştüm🙄 Hatta öyle insanlar bana daha yakın gelir çünkü bende biraz o karakterdeyim. Aman boşver hayat boş eglen coş diyendense öyle bir insanla gülebilmek isterdim. Çünkü O kişi o anların değerini kıymetini daha iyi bilir.
Depresif karakterleri itici bulurum. Ben de arada bir depresif hale geldiğim olmuyor değil. Ama genel olarak gülerim , hayat enerjim vardır. Karşımdaki de benim gibi gülmeli , espriler yapmalı ve pozitif olmalıdır.
Sürekli negatif olan bir insansa çabuk pes ediyordur. Savaşmaya gücü yoktur. Öyle bir insana sadece anaç bir şekilde yardım ederim. Fakat anaç olarak yardım ettiğim kişiyi o şekilde göremem ve ona farklı duygular besleyemem. Dediğim gibi ben kendim gibi imsanlardan hoşlanıyorum. Her daim dik.
Ben de baş ettim. Her haltı boşverip gerçekleri düşününce yine insanın morali bozuluyor. Kendimden öyle değilim ama melankolik insanlar gerçekçi geliyor bana. Realist olunca hayat pek de iç açıcı değil aslında :))
İnançlı olunca pek de koymuyor açıkçası. Nasılsa yine görüşeceğiz diğer dünyada. Sadece akıbeti düşününce biraz moralim bozuluyor onu da Yasin çözüyor :))
Hayır çok itici. Derdini sıkıntısını paylaşırım ama sürekli dert yanan sıkıntılarını anlatan insanlardan soğurum. Ne olursa olsun pozitif olmalı gülümsemeli insan. Ben öyleyim karşımdaki de öyle olsun isterim
Portakal ne yufka yürekli tatlı biri çıktı😄 şu adam bile manita yapacak ben hala yapamadım... Ben güçlü ve sert erkekleri seviyorum bir adam 24 saat karşımda ağlarsa pek iyi şapamam
Hiç uğraşamam. Gülüp eğleneceğim insanlar olsun etrafımda. Diğerleri bir köşede zırlamaktan ölebilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şahsen öyleyim ve senin sorunu okumadan önce beni gerçekten sevecek bir insanın olmadığını düşünüyordum. Umarım fetiş değil de senin gibi beni sevme ihtimali olan birini severim.
Ama kiz senin onu onarmaya niyetli olduğunu hissederse gururu ve onuru kırılır belki bu hissiyat ömür boyu kızın psikolojisini derinden zedeleyip özgüvenini kıracak? Bence bu şekilde yaklasma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
depresif bir erkek asla istemezdm. güleryüzlü şirin öpülmelik yanakalr dudaklar oy :D
En İyi Cevaplar