Bir kızla hangi ortamlarda tanışılır ?
Veya tanışma dinamiklerini en rahat hangi ortamda gerçekleştirebilirim ?
Veya tanışma dinamiklerini en rahat hangi ortamda gerçekleştirebilirim ?
ortamdasındır içkiler falan gelir koyu sohbet derken bir kızı gözüne kestirirsin elinde içkisi sende onun yanına gidersin naber falan isminiz ne sonra içkileri yudumladıktan sonra içki ısmarlanır sohbet muhabbet derken alkol kana karışır dans mans derken kız iyice uçar sonra eve kahve imneye çağırır sonra tanış olursunuz :)
aydın didim yaz macerası :)
Tanisip ne olacak bosver hic biri kadir kiymet bilmiyor.
Öyle deme ya. Adam 30'lu yaşlara gelip tek kalınca zamanla istek oluşmaya başlıyor.
Bundan sonraki hayatini mahvetmeye niyetliysen sen bilirsin ne diyeyim :)
Sen öneriyi ver. Sonunu düşünen kahraman olamaz :)
Oyle bos seylere ayiracak vaktim olmadigindan bilemiyorum valla.
okulda. pat çarpacaksın kitapları yere düşecek özürdilerim diyeceksin kitaplarını toplamasına yardım edeceksin merhaba bn hasan bn ayşe oldu bitti maşallah :D
Bu basit. Ayrıca okumuyorum :)
Tokatıda yiyebilir "niye çarptın "diye :)
Tokat yeme olayını zannetmiyorum, ama tanışma için kapı aralayacağına da katılmıyorum. Öyle olsaydı, bu zamana kadar yüzlerce kızla tanışmıştım.
Arkadaş ortamında tanıdıklar vesilesiyle falan falan.
Bu en garanti yolda elimde böyle bir opsiyon yok. Başka ?
Cevap
5Cevap
fark yapmaz zeki biri oldugunu düşünüyosan ortamı sen yaratacaksın arkadaş.
Nereden yaratacağım. Bu konulara kafam basmıyor ki.
en rahat konuşabileceğiniz ortam bardır
az biraz içkiyle her iki tarafta cesaret kazanabilir
bence sen kız arkadaşını bu haftasonu bara götür.
mekanı belli olmaz bu işlerin.
Mekanı belli olmasa 100 teklifte 0 çekmezdim herhalde..
seçici ol sende.önüne gelene teklif mi ediyorsun?
Sürekli red edilince mecbur kalıyosun :/
yaşın küçük sandım ama 30 olmuşsun.seçici ol bence.aramakla olmaz bu işler.
Kusursuz eş arayan eşsiz, kusursuz dost arayan dostsuz kalırmış. Herhangi bir ölçütüm yok. Aramayacak mıyım ?
bu konuda hem fikiriz..ama en aza indirmek lazım.
Denerim. Ama artık yanlız kalmak da koyuyor insana. Hem biyolojik hem mental açıdan olgunlaşmabilmek için kız arkadaş da lazım.
illa olsun demek hüsran yaratıyor..biraz hobi edin, sosyalleş.illa ilişki için bir kızla yakınlık kurma.siz erkeklerin cinsel dürtürlerinizi kontrol edememesi olumsuz bir hava yaşatıyor.önce düşüncelerin otursun.
İlla cinsellik demedim ki. Cinsi duygularımı kontrol edemesem kaliteli bir bayan 1000 TL'ye bakar. Ama gerek yok. Ben zaten sevgili aramıyorum, arkadaş arıyorum. Hobilerim var ama bana kız arkadaş bulmak için avantaj sağlayacak türden hobi değil..
erkeklerin geneli böyle ama.
Kadını hiç cinsel obje olarak görmedim. Sürekli red yediğim halde. Buradaki erkeklerin çoğu 2 red cevabında kadınların tümüne aynı gözle bakmaya başlıyorlar. Ben onlardan değilim. Ne gibi hobiler edinebilirim ? Kafanı da ağrıttık ağzını kırıym.
hobiden ziyade..son cümlen mesela çok itici..biraz kitap oku, biraz sinema izle.her türlü şey olabilir.ama üslup önemlidir.
Bunları uyguluyorum zaten, ama sinema izlemem. Hiç sevmem film izlemeyi. Müziği de tek tarz dinlerim.
ufku geniş tutmalı.
Millet nasıl uğraşmadan yapıyor hayret ediyorum doğrusu. Çoğu kısmı ne kitap, ne gazete, nede bir mecmua okur.
her şey ondan gelip geçici yaa zaten..sen uzaktan görüyorsun içini bilmiyorsun ki..görünüşe aldanma.
Kurslar çok faydalı panpa
Ne gibi kurslar panpa ?
Resim, ingilizce, muhasebe gibi kurslarda kızlar bol miktarda mevcuttur. Giderin varsa, gelirin de olur.
Müthiş rekabete gireceğiz orada :D
Barda falan tanismada nerde tanisirsan tanis:))
Bara giderim de tek gecelik ilişkiyi ne yapayım ben ya. Gezip eğlenmedikten sonra.
Garanti netice lazım üstad. Aşka gelmek için..
Aşk şurada dursun ya. Arkadaş bulamıyorum ne aşkı. Hiçte olmadı zaten.
Böyle birşey yok aslanım ya. Sen kendin inanıyor musun bu cümleye. Eğer öyle olsaydı 30 yıl boş ömür çürütmezdim.
Benim kızları çeken bir yanım yok. Bulmaz. Hani asgari bir çekiciliğim olsa amenna derim ama oda yok.
İnsan bir yerden sonra istiyor be üstat. İlk başlarda bende gereksiz olarak görüyordum da, sonra eksiklik hissetmeye başladım.
İnternette, işyerinde, okulda olabilir.
İnternette 7 sayfaya mesaj yolladım. Dönen olmadı.
İşyerinde öyle bir ortam yok.
Okul okumuyorum.
Artık net.
Nettekiler geri karşılık bile vermiyor ya.
Yaklaşım derken. Mümkün mertebe '' selam, naber '' cümleleriyle açılış yapmıyorum. Onun yerine değişik tümceler kullanıyorum.
Mesela bu siteyi farzedelim.
Burada bir çok insan serseri mayın gibi herkese kur yapıyor.
Veya şöyle bir davranış içindeler; gerçek hayatta olduklarından ve inandıklarından farklı davranıyorlar.
İşte bu tür bir yaklaşımın sonucu her zaman hüsran olur.
Bunlara dikkat et önce arkadaş ol birileriyle bir çevren olsun net bile olsa ondan sonra kalkış yani.
Direkt "kız kız kız" dersen kimse seninle muhabbet etmez.
Evet. Kur peşinde değilim. Ama bayanları çeken bir özelliğim de yok. Olsa zaten mesajıma geri dönerlerdi.
Dediğin gibi, önce arkadaş portföyümü biraz daha genişletmem gerekiyor. Ki '' kız kız kız '' diye asla girmem. Farklı şekilde yaftalarlar insanı. Kendim yapmak istiyorum. Ancak kıymetini o zaman bilirim...
WC çıkışı çarpışma
Bunlar film senaryosu dostum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar