Hangi ortamlarda kızlarla tanışabilirim?

Otobüste gidiyorum diyelim, duraktan geçerken gördüğüm kız çok hoşuma gitti, otobüsten ineyim tanışma isteğinde bulunayım desem, sonra da kız bu adam bana laf atıyor veya beni rahatsız ediyor diye bağırırsa değil bir daha kızlara bakmayı, hayatımdan kız kavramını bile silerim, ölene kadar da asla evlenmeyi düşünmem.

Bu tepkileri veren çok kız vardır mutlaka ülkemizde. Dış ülkeler gibi değiliz. Kızlar biraz daha içe kapanık yetiştikleri için kendisine yaklaşan erkeği tehlike olarak görüyorlar ve savaş alarmına geçiyorlar, benim tüm çekincem bu. Ülkemizin kızları çok güzel çok dürüst ve efendiler ama gel gelelim bir erkek yaklaştı mı konuşmak için işte o erkek yandı... Çantayı kafasına yer diye düşünüyorum. İşte erkeklerin çaresiz kalmasındaki sorun bu karşı cinsin tepkisinin çok büyük olması. Ya nolacak ki sanki istemiyorsan güzel bir dille de bunu ifade edebilirsiniz, di mi ama? :)) Böyle davranmazlarsa erkekleri yabancı devlet kızları alıcak bizim kızlarımız da tv lerde koca arayacak hale gelecekler işte...cevap bekliyorum kızlar...

Güncellemeler
+1 yıl
benim kişiliğim : içki hiç kullanmadım sigara hiç kullanmadım. klasik erkek küfürleri hayatımda hiç etmem ve küfürlü sözlerden nefret ederim. hoşgörüyü severim. güleryüzlüyüm. yardımı severim özellikle yaptığım iyilikleri ve yardımları karşılık bekleyerek yapmam. insanlığı milliyeti olmaz insanların ne ırkına ne cisiyetine ne inancına göre ayırım yapmam iyilik yardım yparken insana insan olduğu için yaklaşırım...isyan etmem. isyan kitabımda yoktur.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar genel olarak arkadaşlar diye hitap ediyorum bu arada abilerim veya ablalarımda varsa saygılarımı sunuyorum özür diliyorum saygısızlık etmek istemem. soruma vermiş olduğunuz yanıtları dikkatlice okuyorum ve bunu hayatıma yansıtmaya çalışıçağım. gerçekten cevaplarınız benim için çok önemli çok önemsiyorum. herşey için çok teşekkür ediyorum ıyıkı varsınız.
Hangi ortamlarda kızlarla tanışabilirim?