Çok mutsuz ve yalnızım hiç bir sevenim yok sizce ne yapmalıyım?

19 yaşındayım bu zamana kadar hıç sevgilim olmadi güzelde değilim zaten ama olmasini cook istiyorum o zaman mutlu olacagimi dusunuyorum birinin sevgisine cok ihtiyacim var kimse taragindan sevilmiyorum cok zayif ve cok cılızım yüzümde hep lekeler var bilmiyorum ne yapacagimi calisiyotumda biyandan ama cok istiyorum cokda iyi biriyim kimseye zararim dokunmaz insallah birgun benimde yuzum guler ama eger birgun olursa onu hic uzmicem cok iyi olcam ona kardi insallah olur siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Güncellemeler
+1 yıl
19 yaşındayım bu zamana kadar hıç sevgilim olmadi güzelde değilim zaten ama olmasini cook istiyorum o zaman mutlu olacagimi dusunuyorum birinin sevgisine cok ihtiyacim var kimse taragindan sevilmiyorum cok zayif ve cok cılızım yüzümde hep lekeler var bilmiyorum ne yapacagimi calisiyotumda biyandan ama cok istiyorum cokda iyi biriyim kimseye zararim dokunmaz insallah birgun benimde yuzum guler eger birgun olursa onu hic uzmicem cok iyi olcam ona karşi insallah olur siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
Güncellemeler
+1 yıl
yuzum guler ama eger birgun olursa onu hic uzmicem cok iyi olcam ona karşi insallah olur siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Çok mutsuz ve yalnızım hiç bir sevenim yok sizce ne yapmalıyım?