Hep güvenebilir insanlar aradım ama bulamadım. Tüm erkeklerin niyeti bel altı. Kilo aldım. Çirkin hissediyorum. Herkes boyumla dalga geçiyor. Arkadaşım yok. Çok mutsuzum 😞🥺
Neye göre çirkin, neye göre de güzel... 🥲 Bunlar, öznel kavramlar ve ana odağı fiziksel çekim olan biriyle asla mutlu olamazsın, belki birkaç gün / hafta tamamen eğlenceli geçebilir ama bir masada beraber oturduktan sonra sohbet edemediğin, bir sorun olduğunda dertleşemediğin insanla ne kadar ileriye gidebilirsin ki... 🥲💙 Bende Ankara gibi 6.000.000 nüfuslu devasa bir şehirde yaşamama rağmen ne arkadaşım, ne de sevgilim var... Her gün üniversitede tuhaf tuhaf insanların kalabalık çevrelerini gördükçe aynı şekilde bende üzülüyorum, ama diğer yandan ne kadar boş insan olduklarını anladıkça da, yalnızlığın daha iyi olabileceğini düşünüyorum. 🥲 Maalesef, cinsiyetten bağımsız insanın iyi var, kötüsü var... Maalesef, kötü olanlar baskın ve sorun da bu işte 😅 Kilonla da barışık ol lütfen, seni sevende bir insan olacak ve kendisi de kilo alabilir, çünkü yaşayan canlılarız biz, robot değil. Hatta, pandemi de kim kilo almadı kii.. 😀 Çirkin falanda değilsin ama sana bunu yaşatan insanların düşünceleri çirkin, o bir gerçek yani... Son olaraksa boy, seni zekan ve hayallerinle değerlendiremeyen insanların ne söylediğini boş ver, dili olan herkes konuşuyor ama kulakları olmasına rağmen ne söylediklerini duymuyorlar / umursamıyorlar bile... Ayrıca, burası Türkiye yani bir İskandinavya değil, boy konusunda dalga geçmesi gereken en son ülkelerden biriyiz. 😂 Ya da direk insanlarla dalga geçmesek daha iyi değil mi? 🥲💙 Kendini, akıl yoksunu primatlar için üzmeye değmez, kendinle barışık ol ve nasıl göründüğünle değil, nasıl düşündüğün ile gurur duy, seni sen yapan bu. Dünyanın en güzel / en yakışıklı insanı bile olsak, günün birinde yaşlanıp tüm bu şeyleri kaybediyoruz; bu yüzden üzülme... 🤗💙
Nasılım etiketi atsana , diğer bir soruda bence öyle değilsin değildin de hatta belki çok güzeldin ve güven verecek erkekler bu koz bana bakmaz güdüsü ile sana yanaşmadı yanaşanlar da köpek balıkları idiler sende bunlara kandın
Hayatında illa erkek olacak diye bir şey yok. Yemin ederim başta her şey çok güzel 1 ya da 2 yıl geçsin keşke tanışmasaydim falan diyorsun. Kendi kendini mutlu etmeye bak valla. Kendini güzel hissederecek şeyler yap.
Tüm erkeklerin niyeti bel altı değil bu bir Eninde sonunda olay zaten bel altına inecek bu kadar takma kafaya buda iki Bu iki tavsiyemi de umursamıyorsan lezbiyen olup hemcinslerine yönel buda üç
valla knk ben sana diyim bu zmana kadar dürüst sevdinmi tam seven biri oldukda neoldu şimdi hazırlıklar başlasın saçı sakalı uzattım öyle böyle deyil bu 1 yıl önceki resim bide dövme yaptırdımmı boyna katkısız bi pi. olcam :)
yokya ilk başta babam ne olum bu hal deyince bişey demedi annem arada takılıyo saç şu an omuza kadar uzadı kızmısın olm demeleri felan filan sonradan alıştılar dövme var zaten sırtımda bi tane alışıyolar sonradan
haa sanayi sorun biracı göbekli dayılar falan sanayide bende çalıştım öyle değil büyük firmalar olcak 18 25 arası kabul eden üstünden para kazancak firmalar burger gibi ordaki ortam öyle bahsettiğim ortam