Sen Nasıl İstiyorsan Öyle Yap Kimseyi Dinleme ...Hata Olduğunu Bilsen Bile Yap Kardeş Hiç Kimseyede Hesap Verme Zorunluluğun Yok...Bir İnsan Kendine Yakıştığına İnandığı Herşeyi Yapmalı,Bu Hata Olsa Bile ! Çünkü O Hatalar Bizi İlerki Yaşantımızda Olgunlaştırır Erdemli Bir Birey Olmamızı Sağlar,Örneğin Sen Hiç Hata Yapmadın Hep Dosdoğru Bir Birey Oldun Ve Bundan 10 Sene Sonra Çocuklarının Yapacağı Hataları Nasıl Çözümleyebileceksin...Nasıl Erdemli Bir Baba Olabileceksin ...İnsan Hata da Yapabilmeli ,
132 Yorumla- +1 yıl
Vallahi Allah razı olsun abi. Sen de cevap vermeseydin gittikçe daralıyordum, tek bir kişi bile olumlu cevap vermedi. Tamam fazla sıkıcı cevaplar yok da, bir kaç önyargılı şahıslarıda görmemezlikten gelmemek çok zor.
Neyse artık düşünmem lazım sanırım bugün baya.
Cevap için tekrakrdan teşekkürler, bir kaç kere okudum. - +1 yıl
Kardeş Sen Bildiğini Yap Sonuç Olarak Alemlerin Rabbi Seni Nefsinle Baş Başa Bırakmış...Doğruyu ve Yanlışı Kendin Bulacaksın Önemseme...Bu Hayat Hiç Bir şeyi Kafana takacak Kadar Uzun Değil...Tadını Çıkar...Sen Zaten Doğruyu ve Yanlışı Biliyorsun Kendin İçin Yanlış Senin İçin Yanlış ,Kendin İçin Doğru Tüm İnsanlık İçin Doğrudur...Sendende Allah Razı Olsun...Ömrün Bol Olsun...
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerde kaşa çizik attırmak, küpe takmak, saçları dimdik yapmak %100 Kişisel Ego Tatmini ile alakalıdır. Temelinde dikkat çekmek vardır. Kaşta çizik olsa ne, olmasa ne ? Bence gereği yok.
İyi günler..13 Yorumla- +1 yıl
Tercih meselesi, ben sadece düşüncemi söyledim.
- KS Hakkında konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılofff ya bütün erkeklere sesleniyorum burdan: KA$LARINIZA DOKUNMAYIN, IYI BIRSEY YAPIYORUM ZANNEDIYORSUNUZ AMA BIZ BAYANLARA COK ITICI GELIYOR. ha tek kas olanlar ortayi aldiklari zaman anlayisla karsilarim ama yok kasa cizik atmakmis yok inceltmekmis vs. yapmayin ya adi üstünde ERKEK siniz :(
19 Yorumla- +1 yıl
Yoook yüzde yüz iyi birşey yaptığımı zannetmiyorum kesinlikle. İnceltme falan yok öyle birşey, şöyle ufacık minicik bir çizik. O kadar itici mi yapıyor insanı?
Birde benim anlamadığım ben ayda yılda bir çizik olan birini görürüm sanki, bazılarınız hergün çizik olan birilerini görüyormuş gibi yanıt vermiş. - +1 yıl
ya hayir hani ben yorumumu yaparkende sana kasitli olarak cevap vermedim.. hani bu benim düsüncem illa ki sevenler begenenler vardir.. yapmak istiyorsan icinden geldigi gibi yap kimseyi dinleme, kendine yakistigini düsünüyorsan ozaman mutlaka dogrudur yaptigin.
- +1 yıl
rica ederim ama kasina cizik atipta begenmezsen en az bir hafta sürer tekrar uzamasi güncellemede sormussun cevap vereyim dedim.
- +1 yıl
evet maalesef öyle yapicaksin alisirsin belki zamanla ögrenirsin..
- +1 yıl
yok oldugundan fazla cikmaz öyle olsa biz kizlar ne yapardik köprüden atlardik herhalde :D hmm bilmiyorum jiletle daha cabuk uzar diye düsünüyorum
ya aslinda diyim erkeklerde cok guzel gorunur ama giyimde olucak yani.giyimine uyum sagliyacak. hem eger begenmezsen zaten normal haline donusur zaman gectikten sonra. denemekte yarar var yani. eger pisman olsan bile yine uzar eski haline donusur.
25 Yorumla- +1 yıl
hahhaha ne yapalim artik. benide idare etsin bu site. belki dogrudur tr de begenilmiyor. mesela ben erkek olsaydi belki babam begenmezdi. yani sen serserimisin derdi. yani genelde cok kisi var giyim vede gorunuslen insanlari olcup bicerler. ama benim giyimim biraz cook fazla avrupa giyimi, vede arkadslarim der hep seni tanimasak ne bicim biri bu derdik. cilgin takilirim ne yapiyim. insan hep genc olmuyor ki; hele birde kizsan daha cok onem veriyorsun herseyine.
- +1 yıl
Çok önemli bir noktaya değindin, bir kere genç oluyoruz böyle şeylerde bu yaşlarda yapılan şeyler. İnsan içinden geleni yapması lazım 2 günlük dünya sonuçta. Kimseye zarar verdiğimiz yok bilmem ne yaptığımız yok. 2 çizikle serseri damgası yenmek dışlanmak bilemiyorum yani.
İnsanların büyük bir kısmı zaten dış görünüşe bakarak değerlendiriyorlar. Çok yanlış bir durum ama ne yazık ki böyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılbence herkese yakisan birsey deyil , yuz sekline giyinis tarzina bagli , ve uzamasi en fazla bir kaz hafta surer galiba :/
19 Yorumla- +1 yıl
kaslarin uzamasi fazla surmez diye biliyorum :/ bende yapmisdim 1 ayda felan uzadi :/
- +1 yıl
ben kizim :D benim yapmam tuhafa kaciyordu o zamanlar kavga dovuscu birseydim ama :D anemler cetlerde girdimi felan zanediyordu :D insanlar bana tuhaf bakioddu erkekler yapinca farkli tabii benim kaslarim duzgun uzadi , uzayinda deyisik gozukuyo ama ilk basda sonradan duzelio ayni uzunlukda olunca diyer kaslarinin
- +1 yıl
Kızlarda çok iyi duruyor ya bir konuda sen açsana :) Bende sana destek veririm eheh.
Ama zannediyorum ki kız kısmına daha çok baskı yapılıyordur, aile baskısı. Belki yapıdan yapıya da fark ediyordur çıkmazsa artık o zaman kötü olabilir, kafama dank ettiğinde yada ortam problemi olduğunda :) - +1 yıl
yok yok kaslarin yine cikarr :D merak etmee, bana baska kurulma nedeni londarada yasmamiz ve burda oyle cete olaylari cok :D bende o zamanalr biraz kavga dovuscu oldumdan korkuyolardi tabi :D ama korkma cikar kaaslarin istiosan yaap :D bosverr sanki kaslarin kokden kesiosun :D beyenmesen birda yapmazsin olur biter :D , konuda var iki tane ama onemli seyler deyil okadar :D , acarim duzgun birtane
- +1 yıl
:D bosver yap gitsin :D
çizik attırmak konusundaki anti-çizikçi mahalle baskısını aşmanın tek yolu kaza süsü verip kaşı yarmaktır. iki de dikiş atıldı mı üstüne oh mis. eski haline dönme ihtimali yok.
13 YorumlaEski haline dondurmek hakkinda bir bilgim yok ama sahsen pek sevmem yani ama kisisden kisiye degisebilir
12 Yorumlabence hoş duruyo ben bi sakınca göremiyorum bunda karizmatk buluyorm nedense
24 YorumlaBen beğenmiyorum. Onun yerine kaş piercingi yaptır.
11 Yorumlaadını niye deşifre ediyosun..
yaptırma çok kro bence geri alınacak bir şey değil bir de15 Yorumla
+1 yılkaç çizdirmek +20 den sonra özenti moduna geçer benden söylemesi.Erkek kardeşim 15 yaşında o yapıyor düşün artık :)
07 Yorumla- +1 yıl
olur mu hiç laf çarpıtıyorum ama hala yapmaya devam ederse iş büyür:)
- +1 yıl
YAŞIN KAÇ SENN :)
- +1 yıl
OZMAN ŞÖYLE DİYELİM ASKERLİK YAŞIN AKADAR BENDE 22 YE GİRDİM ABLA DEMENE GERK YOK :)
KS Hakkında konusunda 420 cevap paylaştı. Bence kaşına çizik attırma ya kötü duruyor.Kaşın küsedebilir çıkmayabilir yani gerek yok böyle şeylere.Hoş durmuyor.
01 Yorumla
+1 yıl18 yaşına kadar normal karşılarım kaş çizdirme mevzunu ondan sonra saçma geliyo
05 Yorumla- +1 yıl
bundan sonra özenti olursun kardeşim tavsiye etmem..
- +1 yıl
git küpe tak kimse özenti demez en azndan ben demem
Kaşında çizik olan erkeklerden mümkün olduğu kadar uzak duruyorum.
Boş bi insan olduğunu düşünürüm.06 Yorumla- +1 yıl
Doğru bildin benimde hayatımda dolu dolu birşey yok. Ama oturmasınıda, kalkmasınıda ,oturtmasınıda (bu da en alttaki arkadaşa gönderme), iyi biliyorum.
Bildiğin doğma büyüme İstanbul'luyum yani, kısmen haklısın.
Bu şeye benzedi biraz, önceden tespih daha farklı dururdu erkekte, şimdi çoluk çocuk o söylediğin apaçi modelleri ellerine aldı anahtar gibi, şimdi birinde görünce insan daha farklı bakıyor.
hoş değil serseri gibi gözüküyooo
12 Yorumla- KS Hakkında konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılFaça dönemi bitti artık. Bir kaç sene evvel modaydı ama artık fazla yapan yok. Yinede sen bilirsin.
01 Yorumla ne gerek var böyle şeylere. kaşına çizik attırdın diye daha dikkat çekici mi olacaksın
01 YorumlaKesinlikle yapmalısın bence erkeklerde çok çekici duruyor, bir kız olarak bende yapmak istiyorum amaa yazdığın gibi sonrasını düşündüğümden emin olamıyorum..
10 YorumlaAttır kardesım dunyaya 50 kere gelmcen içinde kalmasın. bide Kim ne derse desın umursama.. Ben attırdım ortalıkta piskopat gıbı gezıyom a. q S:AD:A
20 Yorumlamert kardeşim uğraşma öyle şeylerle.kötü durur..
110 Yorumla- +1 yıl
güzel kardeşim değişilik yapıcam diye kaşının ortasını kesmen çok abes olur.
sonradan da pişman olursun ayrıca.. nekadar kötü duruyor keşke çizdirmeseydim dersin..
onun yerine saç tipini değştir illa değişilik yapmak isityorsan..
bide değişik,şık kıyafetler giydinmi manken gibi olursun. - +1 yıl
bende sevmem kazağı..ozaman benim gibi giyin sende, hem genç işi, hemde klas durur..
içinden uzun kollu swit giy mesela şunun gibi ama düz renk olsun. örneğin siyah. link
birde üzerine mont giy..mesela şu üstteki resimdeki gibi link
bide hafif jole sürersin saçlarına.. filinta gibi delikanlısın işte..
bende böyle giyiniyorum kardeşim. - +1 yıl
Ama işte böyle bir sweat hiç dikkatimi çekmiyor mesela. Ben istiyorum ki biri görünce ne kadar güzel bir sweat desin dikkat çeksin yani. Artık görülmemekten, görmezden gelinmekten sıkıldım :)
Mont konusunda güzel bir montum var ona gerek yok şimdilik.
Tavsiye bir yer var mı abi böyle güzel kıyafetler olan ama böyle çok keşfedilmeyen markalar?
Bu arada tarzını beğendim abi :) Sana bakmayan kıza ne demeli :) - +1 yıl
eyvallah kardeşim sağol :) bana bakmayan kız taş olsun :P:p
nasıl dikkatini çekmiyorki,bence çok yakışır. tam senin tarzın bu switler,montlar..
merak etme dikkat çekersin.. çok klas olursun bu şekilde..
kızların bakışları hemen sana yoğunlaşır :)
valla ben daha çok colleziondan bakıyorum kıyafetlere.. baya alternatif var.
de factonun kotlarına falan göz gezdir.
birde mont alırsan apoletli mont al.şunun gibi link
saçlarınıda hafif jolele..
+1 yılbi erkek olarak kendime yakıştırıyorum ama kızlar itici geliyo diyolar :) ne kadar doğru bilemem
00 Yorumla
+1 yılBende düşünüyorum çizik attırmayı ama emin değilim pek ...
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHoşgeldin de yaptırma.
05 Yorumla- +1 yıl
rica:)
- +1 yıl
şimdi girebildim ama:))
+1 yılBen beğenmiyorum
11 YorumlaKS Hakkında konusunda 3,5b cevap paylaştı. bana sorarsan yaptırma.
00 Yorumlayapma derim özenti gibi hem iğrenç bişey..
02 Yorumla
+1 yıldelıkanlı adam hıcbıryerını cızdırmez gozum
05 Yorumla- +1 yıl
sen yınede bosver yakısmıyor cunku
- +1 yıl
dusun... gercı gecıcı bısey uzar zararı yok ama goruntusu bıraz serserıce gelıyor agır takılmak daha ıyı :)))
- KS Hakkında konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılyapmaaa sonra pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılbugün kaşını çizdiren... neyse...
06 Yorumla- +1 yıl
adamgibiadam sen oLsan bu soruyu yazmaya ihtiyac bile duymazsın. benimki karalamak değil ki. anlayan anlar gerci...
- +1 yıl
artistlik diyo ya:))) biri şu çocuğu götürsün... saygılar efendim... denklaşörden cıkan flaşım bu cocuğu da kör etti haber haber haber:D
- +1 yıl
ben millet okusun diye yazmıyorum... neyse eğlenecek başka şeylerim var... saygılar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim attırdı kaşına?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar