Yengem bana neden böyle davranıyor?

Benim en sevdiğim akrabam 38 yaşında karısı 29 yaşında benim sevgililerimi falan merak ediyor hep ne zaman bir akraba ziyareti veya köye gitsek çaktırmadan telefonuma bakıyor kim o kız diyor neyse ilk önce durumlar böyleydi sonra bana WhatsApptan yazmaya başladı geçtiğimiz yazdan beri konuşuyoruz ama ben ona hiçbir zaman arkadaş ilişkisinden öte bir tavır sergilemedim kendisine sergilemedim ama beni sevdiğini söylüyor beni başka kızlardan kıskandığını söylüyor kocasıyla sadece mantıken beraber olduğunu ilk başlarda seviyordum şu an hareketlerine bile bazen tahammül edemiyorum diyor. Geçen 1 Nisan şakası yaptım, sürekli konuşuyoruz böyle olmamalı ben artık seninle konuşmak istemiyorum görüşmeyelim şeklinde mesaj attım. Neden ne oldu falan dedi 5 6 dk konuştuk devam ettim şakaya sonra şaka olduğunu söyledim meğerse buda ağlamış yani o derece birşey var. Kendisi namaz kılıyor hep ama başı açık, seviyesiz konuşmuyor ama konuşmalarından duygusal birşeyler hissettiğini anlıyorum sizce nasıl bir duygudur bu? (konuyu bu kategoride açma sebebim daha geniş kitleye sormaktır yanlış anlamayın)
Yengem bana neden böyle davranıyor?