Şüphesiz ki bu kızlar Allah'ın birer lütfu cennetin bir yansımasıdırlar. Türk erkekleri Kürt kızlarla evlenin çünkü onlar iyi bir anne iyi bir eş iyi bir dosttur. Omzunda ağlayabileceğiniz yegane sırdaşlarınızdır. Türk erkekleri, Kürt kızlarıyla evlenin ki ömrünüz uzasın ve mutlu-huzurlu geçsin.
Kürt kızlarının güzelliği ve asilliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gereksiz bir ayrımcılık olmuş. Yazacaklarıma kızmayın. En çirkin milletin bile nadirde olsa su gibi kızları filinta gibi erkekleri vardır. Türk kürt birbirine çok yakın bir o kadar da uzak ırklardır. Bizim erkeklerin türk kızları güzel değil diye şikayet ederken bilmeden bahsettikleri aslında kürt kızlardır. Afedersiniz daha tüylüdür kürt kızları. İşlerine gelince aynı millet gelmeyince ayrı ırk ikinci kanala geçerler adet örf der ama herşeyide yaparlar. Tabiki buGENELLEME. BÖYLE OLMAYAN ÜSTÜNE ALMASİN. BEN TÜRK KİZLARINDAN MEMNUNUM. RUSA VURUR TÜRKLE EVLENİRİM...
Senin gibi itler burada bile zoruna gittiği için nededini bilmemiştir ulan ya evladı bütün kızlarda tüy var aldırıyorlar bu bir ikincisi kürt kızları iklimden dolayı daha göze çarpan bir güzellikleri var İran kızları ırak kızlarıda öyle batıda doğanlar cılız böyle çkmüş bir halleri var
Türk kürt laz çerkez diye ayıran ne biçim insandır. Kimse yaratılırken seçmiyor türk ya da kürt olacağını. Herkese Allah akıl vermiş biraz kullanında müslümanların kardeş olduğunu anlayın. Ben türküm ama böyle şeyler yapmayın üstelikte kızda çok güzel.
Irkçı bir söylemde bulunulmuş soruda. Eee... Biz de bir Türk kızı olarak karşılık verelim. Ülkemizin adına yaraşır bir vatandaş olarak Türk erkekleri Türk kızlarla evlenmelidir. Fotoğrafta da görüldüğü üzere , bir tane güzel Kürt kızıyla övünebiliyorsunuz. Fotoğraf eklenebilseydi , eklemezdim gerçi de , misilleme yapmayayım :) Ben ülkemin Türk erkekleriyle ve Türk kızlarıyla gurur duyuyorum. Onlardan daha güzeli ve yakışıklısı 'benim gözümde' yoktur. Türk erkeği dışında biriyle evlenirsem de yazıklar olsun bana...
bu fotoğraftaki gibi kürt kızı hiç görmedim ben :)))) tüylü kara tek kaşlı sivilce izli öz güven patlaması yaşayan müzelik tipler bence, türk erkekleri için yar da yaren de asalet sadakat de türk kızındadır, kürtler için kadın köledir acizdir pespaye dir bunu kanıtlamaya dahi gerek yok alenen ortada, hem mesele türk kürt ise şehitlerin kanı yeter mani olmaya...
Biz ler Ayrımcılığa karşıyız 10 tıklık Türk Dostum diye adlandırdıgım arkadaşım var benim kardeşim :) ama gel görki ayrımcılığı en çok seven Türk'ler oldu maalesef. Kapalım bizi sevmeyenlerı bizdemi sevmeyelim.
Berdelcilerden dost mu olur len sen hayırdır paşam kuzenleriyle berdel yapan insan bunlar kuzenlerine kayan insanlar güzellik karakterde ahlakta olsun olacaksa.
Sen şu an benimle kafami buluyosun benim kürt komşumun evine giren çıkan kim belli değil kızın ne olduğu bariz belli ve ben öyle bir çok kürt kizi taniyorum
Almanya başta olmak üzere birçok ülke ve nihayet ülkemizde türk kızları paralı veya parasız askerdir. Sibel Kekilli (ünlü p*rno yıldızı) bile sizden çıktı daha ne konuşuyorsun?
Hulya avsarda gizlicen unlu p*rnocu ona bakarsan. Buyuk konusmayi sevmem ama Allah da basima getirmesin. soyu sopu kani belli olmayan bir kurt kizi alacagima kendi kendimin katili olurum.
Ustelik gizli uyenin dedigine katiliyorum methettigin (gordugun 3 -5) kurt kizlari yok dunyada veya etrafinda. Sen kendi gozunle gorup bize kanit sunabilir misin su an da iftira atiyorsun diyorsun bu yorum yapan kiza? Anlasilan seninde kanin bozuk kürt degilim diyorsun bir de. Eger gercekten Türk isende utaniyorum ben senden. Lanet olsun sana.
Lan hırto senin eşşek kızlarınızı neden sikelim lan biz sonra ırkçılık neden yapıyorsunuz demeyin olum eşeksiziniz siz ya eşek sikmeyiz biz lafım k*rdlere
En İyi Cevaplar