Mesela içi güzel birisi ama onun dış görünüşüne
yinede bakarmısınız?
yinede bakarmısınız?
yıllarını aşmış bınlara mantolama ıle cok guze sekıller verıyorlar tadılat falan yanı ama asıl olan yıllar ıcınde yıpranan bına sadece destek ve mudahale ıle guzellestırıldı dısardan hayransın ama yıllar ıcınde yıpranıyor
ınsanlar dısarıdan cok guzel cok yakısıklı olabılır pekı ya ıc dunyası kalbı aklı dusuncesı kısılıgı onemlı olan da bunlar degıl mı
Hepsi bir bütün bana göre.. Şuna bakarım buna bakarım diyemem.
Yalnız, kalbini, hal ve hareketlerini, duruşunu... beğendiğim bir insanın güzelliğine pek fazla dikkat etmeyebilirim ama dışı güzel ama içi bana göre olmayan bir insan, benim için pek olası değil.
Ben bir cocuk seviyorum ona bir sey olsaydi onu yine severdim bir yerleri yara yara icin de olsaydi yine severdim kendisi bakilmayacak bir halde olsun onu birakmazdim baskasi ne düsünüyor diye de umursamazdim umursamazdim ben bir cocuk seviyorum baskasinin sadece görünüsü icin sevdigi benim onu kalpten sevdigim
Eli ayağı düzgün olsun baktığında göze batan bir şeyi olmasın baktığımda içim gitmese de olur karakteri düzgün olsun beni sevsin baktığımda içim gider zaten
Cevap
51Cevap
çirkin bile olsa bir çekicilik olmalı yani cinsel değil yanlış anlaşılmasın ama şöyle ki güzel olup çekmeyen ya da çirkin olup çekene rastladım o yüzden kendine çekmeli buda kişiye göre değişir benim çirkin ama beni çekiyor dediğime bakmazsın ya da güzel olup çekmeyene salak mısın neden bakmıyorsun diyebilirsin.
kısaca 2 insanın arasındaki çekime bağlı elektrik alıyosan güzelliğin önemi kalmıyor
Evet, istediği kadar güzel olsun, çekici, esmer güzeli ya da sarışın bomba vs vs... olsun diyelim. Genellikle görsem bile sadece çekiciliği vardır ve düşünürüm ki çok çekici ve diğer insanlar da aynısını düşünecek ( eğer evlensem bile, ki özgürcü takılanları çok bu kızların biliyorum) Kıskanırım dayanamam diye caz geçerim sonra... Orta güzellikte ve karşılıklı birbirimizi seveceğimiz kişi yeterli benim için. Gerisi ancak sinemalar için gerçek, çünkü içinde bulunduğumuz yer hayat...
Icinin güzelligini yüzüne bakarak cözemeyiz, taniyinca o belli olur... ama gercek su ki, disini begenmedigimiz bir insan ilgimizi cekmiyor cogunlukla... dolayisiyla tanismiyoruz ve icinin güzelligini görme firsatimiz olmuyor...
Maalesef bakmam diyen yalan söyler en azından erkekler adına konuşuyorum kızlar ota boka konuyor kusura bakma da :D
Elbette bakarım , bazen ne dış güzellik ne iç güzellik beş para etmiyo. Bu yüzden her ikiside olsa daha iyi.
bakarım dış güzellik önemlidir herkes bakar şimdi kimse kimseyi kandırmasın ama şöyle bir durum var içi güzel olmayan birisinin dış güzelliğinin benim nazarımda bir güzelliği yoktur..
yüzü güzelle kırk gün
huyu güzelle 40 yıl yaşarım net
Dışı güzel olmayıp da içi harikulade olanı napayım?
Ruhlar dünyasında yaşamıyorum.
İçi güzelse dışı çok kötü olmasın yeterli..
Ama kimsenin içi güzel falan değil.. Ona eminim..
Dısardan ici goremiyoruz o yuzden once dış sonra iç 👊
Ya öyle süper güZel olması gerekmiyor yanıma yakışsın yeter
Şu zaman da içi güzel birini seven insanlar genelde aynı ortam da bulunma zorunluluğundan ortaya çıkar. Yani anlican herkes güzele/yakışıklıya bakıyor.
Bu arada sorunun cevabı; bakarım 😊
kızlarda pek bakmam ama erkeklerde dış görünüşe bakarım
erkekler bakmaz canım onu belırteyım ılk olarak ama bayanlar bakar nedne bakmayalım efendı duzgun saygılı ahlaklı duzgun bırı olduktan sonra brad pıt aramıyoruz :)
cok guzel olmasına gerek yok ama evet bakarım yalan soylemıyım
herkes bakar. güzellik ve estetik merakı insanın doğasında var
bakımlı olsun
onun dışında yakışıklılığa saça sakala bakmam
Bakarım.
Içime sinmesi lazım.
Zayıf olur, kısa olur, uzun olur, balık etki olur yeter ki içime sinsin..
dış güzelliğe önem vermem önemli olan iç diyen olursa valla vururum onu bak
Ruhlar aleminde yaşamıyoruz sonuçta bir çekim olmalı
ben bakmam güzellik gelip geçici önemli olan bana nasıl hissetirdiği
bunu dün akşam duydum biriyle tanışmadanin önce kabına bakarım hoşuma giderse içine bakarım
Bir insan çirkin olsada yanına yakışacak birisini bekler hep
Evet dış güzelliği de önemli benim için..
İlk aşamada evet
Bakarim
bakarım kızlar benle çok uğraştı sıra bende
benim için dış görünüş %40, davranış %60tır
Abartayacak şekilde diyelim.
herkes dışa bakar önce
Bakarım kimseyi kandırmaya gerek yok
İçini Görmek İçin Dışı İle Muhatap Olmak Lazım. :)
Ne yalan söyleyeyim bakarım
Bakmam diyen en büyük yalancı.
Bakım ve zekaya bakarım ben.
Genelde bakmam nasıl insan olduğu önemli
mutlaka yani önemli benim için
tabiki evet mk soru mu bu
Bakimli olsun, pis olmasin yeter
Bakarım içide dışıda güzel olmalı
dışı cezbetme dikçe içini merak etmem
Bakarım ama cok takmam içi güzelse.
anlaşabilirsem bakmam
Evet yani her insan bakar bence.
Mesela senin dis gorunusune baktim ben cok tatli
bakmıyorum diyen varsa bence yalan söylüyordur
önce dış görünüşüne :)
Eee yani yaratık değilse 😊
tabiki bakarım yanıma yakışmalı
Herkes ilk olarak dış görünüşe bakıyor zaten :)
herşey ic görünüşte bitmiyor
Kişilik önemlidir, dış görünüşten.
tabi ki bakarım
Ben bakmıyorum.
Bakmam
Bakarim
Dış görünüş onemli
Tabiki bakarım
Bakiyorlar..
Bakarım
Tip muhim bence.
ben hep kızların içinin yani kalbinin güzelliğine bakarım