İnsan aşktan ölür mü? Ben ölüyorum?

Hayatmda hep terkediln oldum. her defasında evet bu dediğim an gittiler. 4 ay önce bir daha asla sevmem dediğim bir anda bir adama aşık oldum. Adam evliymis bunu öğrenince yapamam dedim olmaz dedim. bir bahaneyle bitirdim. Ama öyle bir yerleşmiş ki gönlüme duygularıma yenik düştüm. Defalarca yapma ben senin istediklerini karşılayamam beni neden rahat birakimiyorsun çık hayatimdan desem de ayrilik tan sonra Karnım agriyo canım aciyo dedi kiyamadim döndüm. Her yanim sen olmuşsun bırakamam seni bu kadar kolay vaz gecemezsin benden diyor ve ben yine soluğu yanında aldım. Bir gün öyle hata yaptım ki 4 yıl deli gibi sevdiğim adama bile teslim etmemisken kendimi ona teslim ettim. Bana söz vermişti sana zarar vermem demişti. Kanı görünce delirdim. olmadı bişey yapmadık dedi bana. Günlerce mesaj attım aradım acmadi. Bana hiç bişey yaşamadık dedi. İnanması çok zor. Ben ne yasadigimi ne gördüğümu biliyorum ama ispat edemedim. Bir hafta sonra görüşmek istedim geldi. Beraber olduk ve evlisin ne zaman ayrilacaksin bu hem Karina ihanet hem bana nolur beni böyle bırakma dedigimde şimdilik böyle öyle bişey yok dedi. ağzıma ne geldiyse hakim olamadim söyledim. Beni eve bıraktı ve aramalarıma yine cevap vermedi. Mesajlarım hep cevapsız kaldı. Yarın bulucagimizi söylüyor. Bitirmek istiyorum olmuyor. artık ona muhtacim ben bunu kimseye anlatamiyorum. Gelecek yorumları az çok tahmin ediyorum. Bela okuyanlarda olacak. İsyan edenlerde. Ben yaptığım şeyin farkındayım. Ayrılmak istiyorum olmuyo nefes alamiyorum 2 gündür yemek yiyemiyorum ailemin yüzüne bakamiyorum. İntihar edicem. bende kıyamet koptu. Bu kadarmis allahta bendn nefret ediyor biliyorum. Beni deli gibi sevdiğini sandığm kiyamadigim adam şimdi bana bekaretmi kaybettiğim günün ardından ona ağlamam ben şimdi ne yapıcam dediğim için benden sogudugunu söylüyor. Yarn ona nasl bir konuşma yapmaliyim. Nolur yardım edin ben dayanamiyorum artık. Yardm edn nolur ölmek istemiyorum. ama başka çarem de yok...
İnsan aşktan ölür mü? Ben ölüyorum?