Kaçan Erkeğe Nasıl Davranmalı?

Arkadaşlar, ben liseye gidiyorum. Size erkek-kız ilişkileri hakkında bir şey soracağım.
Benden hoşlanan bir erkek var. Nereden biliyorsun hoşlandığını derseniz, onun davranışlarından ve kaçamak bakışlarından çoktan anlamıştım ama zaten arkadaşları dolaylı yollardan söyledi. Neyse, konuya dönelim. O bana önceden çok yakın davranırdı. Okul çıkışlarında arkadaşıyla gizliden beni beklerdi, sürekli sınıfıma gelirdi, her yerde görürdüm onu.
Ama son zamanlarda biraz uzaklaştı. Artık çıkışta beni beklemeden hızlıca gidiyor ve ona da yetişmek mümkün değil. Sınıfa daha az uğruyor. Ve daha bir sürü şey...
Ben de dün arkadaşımla çıkışta onun yurdundaki kermese gittim. (Kendisi yurtta kalıyor.) Kermesin bayan bölümünde biraz oyalanıp dışarı çıktık. Kapının önünde onun arkadaşı bize bakıp güldü. Sonra biz etrafta dolaşmaya başladık falan. Onu arkadaşıyla beraber gördüm ama sürekli bizden kaçtı.
Ben artık onun peşinden koşmayacağım ama tam olarak nasıl davranmalıyım bilmiyorum. O beni seviyor ben de ondan hoşlanıyorum. Ama inanır mısınız daha gelip tek kelime etmedi, bir şey konuşmadık.
Lütfen bana akıl verin, nasıl davranayım?

Kaçan Erkeğe Nasıl Davranmalı?