Çok ilgisiz, o kaçtıkça ben kovalıyorum, na yapmalıyım?

Ben böyle değildim, sonradan oldum, o kaçtıkça ben kovalıyorum, na yapmalıyım?

bizim ilişki neden böyle oldu. önce sık sık telefonda konuşurduk, canlı canlı... ben utanıp konuşamasamda o hep konuşurdu... aylar geçti, o yoğunlaştı, okul, iş derken, ayda bir biribirimizi görür olduk. önce haftada birdi. bu durum beni hergün üzüyor, ağlıyorum hergün. bir kere telefonumu 3 gün kapatmıştım, beni çok aramış merak etmiş, o günden beri bana biraz soğuk, böyle yapmaya hakkım yokmuş ama bende artık bıkmıştım onun umursamamasından. ben beraber olalım diye bişeyler bulmaya çalışıyorum. sinema teklifi ettim, henüz cevap vermedi. kesin verecektir, ama bekletmesi acele etmemesi sınırıme dokunuyo. telefon ettim demin yarım saat konuştuk, mesajımı almadınmı dedim, aldım özürdilerim ders yapıyordum dedi. o konuyu açmadı, bende açmak istemedim, (sinema konusunu). telefonda çok soğuktuk:( ne yaptığımı ne ettiğimi sordu, bende ona. sonra sustuk, konuş dedi, bişey bulamadım, ona konuş dedim, o ne desemki dedi ne yaptığını öğrendim dedi. yani konuşacak şeyimiz dahi yok... acı çekiyorum yardım edin. bunu sorun olarak mesaj atsam çok sinirlencek çünkü hep sorun çıkarıyorum, o beni seviyo ama anlayış bekliyo benden işi okulu olduğu için hep yoğun. telefonda hep vöyle soğuk değil, değişiyor günden güne. ama beni anlamasını istiyorum bende bu şekil acı çekiyorum. özlüyorum onsuz yapamıyorum, sanki onun bana ihtiyacı yokmuş gibi. konuyu açıncada saçmalama diyo. ne yapıyım ya :(
Güncellemeler
+1 yıl
ayrilin demeyinde. soyle bir mesajmi atsam: "artik telefonda konusacak biseyimizde yok, sanki hergun konusuyoruz. Birsey yap yoksa bende birakacam artik. göremiyormusun? bizimkisi bir iliski degil! hep ben cabaliyorum, biseyler yapalim diye. yapmiyosan yapma, ozaman acik acik söyle, daha dayanacak gucum kalmadi eger bu sekil devam edecekse."

arkadaslar, yoksa zamanami birakiyim? iliskimiz ciddi birde. 8aydir beraberiz
Çok ilgisiz, o kaçtıkça ben kovalıyorum, na yapmalıyım?