çok merak ediyorum bu soruyu kızlar?
konuşkan erkek mi çekici, sakin ve gizemli erkek mi?
konuşkan erkek mi çekici, sakin ve gizemli erkek mi?
Erkeğin her zaman, konuşkanı, eğlendireni makbuldur ... Kararınca didişeni, hatta bıyık altından gülerek cevap vereni ama bunu ustalıkla gizleyeni makbuldur yoksa sıkıcı olursun ... Gizemli erkek yakışıklıysa uzaktan hayal kurarken iyidir de ilişkiye girinci çekmez kadınlar onu ...
aksi haller mevcuttur ama mesela ben... :)- şaka degil gercekten burda olma nedenim yalnızlıgımı hissediyor olmam.. kalamıyorum aksi halde yalnız hiccc...
ah siz kızlar ahhh... sonrada erkekler boyle soyle dersiniz gizem sonunda mutlaka sorunlu birisi cıkar gorursunuz ... o zmanda erkekelri topyekun yuklenirsiniz.. emin olun dişilik boyutunuz olmasa hiçbir erkek bir kadına ihtiyac duymaz kendi kendilerine gercekten cok mutlu olurlar... kızdıgımdan degil sitem varmı yok .. cunki hic bi kız peşinde kosup teklif etmedim.. ama cok oldu hayatımda birileri... bu aksam play sattion keyfi ve sonrasında halı sahamacı kız arkadasla gorusme sırasımı yanii :)
konuşkan da değil sessiz de değilll
nerde nasıl davranması bilen erkek çekicii
boş konuşmıcak bi kere
kılıbık gib sus pus da durmıcak
büyüğünn yanında bi saygısı olcakk
ama küçüklede çocuk olcak
Sakin gizemlisi merak uyandırır.
AMa kesinlikle hissettiğin şey aşk olmaz insanı çileden çıkartır öylesi..
Çekici olsun sakinde olsun yerine göre konuşmasını bilsin efendim:)
hepsinden biraz :Pp
Çok teşekkürler.
aşk olmaz derken?
Cevap
5Cevap
valla hem kız hem erkek için geçerli bir muhabbet ortamı varsa konuşulacak zaten gizemli insanlar konuştugunda bile o gizemini korur işte o zaman çekici olur
sakin ve gizemli erkeğe aşık olunur ..çok konuşan erkekle ancak arkadaş olunur.ben arkadaş olarak bile çekemem o ayrı bişey.
valla gizemli erkek cekicidir peşinden kosturur.. digeri nettir acıktır oldugu gibidir .. ama ulasılmaz olmadıgından cık.. kaybeder...
özellikle mekanlarda sakin ve gizemli olmak out,konuşkan olmak in,lakin ilişki başlarsa tercihler tam tersine dönüşebiliyor kişisine göre..
konuşkan erkek kesinlikle... ben suskun o suskun nereye kadar erkek bu konuda daha etkili olmalı:)
sessiz ol kızlar daha cok merak ediyor :) az konus hep soguk takılcan :)
sakin ve gizemli erkek :(:) ama konuşkan olanında boş konuşmuyosa oalbilir
eskisini getir yenisi peşin fiyatına altı ay taksit olanından
sakin ama yerinde konuşan erkek çekici bana göre gizemli olduğunda sıkıcı olabiliyor bazıları o dengeyi tutturamayıp..
hımm kendınden bahsetmeden konuscaksın ama ıc dusuncelerını ozele saklıcaksın kı merak edılesin espırılerın yerı ve zamanı var.
sakin ve gizemini koruyan erkek
fazla olmamak sartıyla konuşkan
konuskan erkek mumkunse çenesı hıç susmasın
Ismarlama aşklara yer yok be hacı.
tabikide benim erkeğim:)
sakin ve gizemli erkek dediğin ağır başlı olmalı
Konuşkan Erkek
ikisi de değil.
peki ne?
sakin erkek
Teşekkürler.
ah siz kızlar ahhh... sonrada erkekler boyle soyle dersiniz gizem sonunda mutlaka sorunlu birisi cıkar gorursunuz ... o zmanda erkekelri topyekun yuklenirsiniz.. emin olun dişilik boyutunuz olmasa hiçbir erkek bir kadına ihtiyac duymaz kendi kendilerine gercekten cok mutlu olurlar... kızdıgımdan degil sitem varmı yok .. cunki hic bi kız peşinde kosup teklif etmedim.. ama cok oldu hayatımda birileri... bu aksam play sattion keyfi ve sonrasında halı sahamacı kız arkadasla gorusme sırasımı yanii :)
sakin ve gizemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar