Merhaba arkadaşlar benim ailemin maddi durumu haddinden fazla iyi her şey elimin altında, 24 yaşımdayım bir günüm mutsuz geçmedi ama onu gördüm galiba aşık oldum dedim, tanıdıktan sonra dedim ki o benim olmalı ama o maalesef maddi olarak benimle ölçüşemez bile durumları iyi değil kendisi 19 yaşında çok yakışıklı uzun boylu, ben zaten böyle çocuksu erkekleri seviyorum, çevresinde de çok kız var kıskanıyorum bir insan her gördüğü kıza selam verir mi, hepsini mi tanıyosun ya? Sonra bir erkek arkadaşım vasıtasıyla tanıştım, numarasını aldım. 5-6 ay konuştuk her şeyini öğrendim, çok zorluk çekmiş babası şehit olmuş zaten felan ben buna hoşlandığımı söyledim o da hoşlanmış benden ama birbirimize uygun değiliz dedi, ezilirim senin yanında dedi. Ama ben bırakır mıyım böyle bir insanı bulmuşum, asla :) bırakmam. Aşırı ısrar sonucunda çocuğu yemeğe çıkardım o günün sonunda sevgili olduk, her şey çok iyi gidiyor onu fazla zorlamıyorum, sorumluluk yükleyip onu üzmek istemiyorum, boynundan öpünce felan kızarıyoo ayyy allahım çok tatlıı yaa :DDD. Ben bu para olayını takmıyorum ama o kafasına çok takıyor, nasıl rahatlatıcam ben bu çocuğu gerçekten hiç umursamıyorum ben, yarın bir gün evlenirsek inşallah :D babam getirisi yüksek bir işe koyar zaten. Nasıl bunu atlatıcak bu çocuk yardım eder misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu siteyi de mi satın alaym illa ahahaha, konu dışında yorum yapan böcekler hepiniz şikayet edildiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer