Patronumla aşk yaşıyoruz evli ve karısı hamile yüreğimi nasıl durdurucam yardım ediiinnn?

1 hafta önce yeni bir işe girdim haftaiçi ofis içindeyiz haftasonu iş için şehirdışına giditoruz patronum ilk geldiğim günden beri bana ilgi duyuyor karsı masama oturup saatlerce bana bakıyor kendi masasından bakıyor ve bana kendini aşık et diyor ben iş konusunda anlamıştım en başta sonra abi değil bey dememi istedi ilgilini söyledi bende onun bakışlarına tutuldum ilk kez biri bana öyle baktı gözlerini gördüğümden beri gece uykularım kaçıyor evet asık oldum saatlerce ağlıyorum türkçe şarkı dinlemezdim direk arebeske bağladım ve pazar günü beraber olduk kimseler bilmiyor bu aşk içimde büyüdükçe büyüyor karısından korkuyor o mesaj atmadan atmamamı istedi bu beni delirtiyor işten çıkmayı düşünüyorum ama o gözlerin bir daha bakmamasından korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım ve aramızda 17 yaş var amacım sadece o başka birşey değil duygularıma hakim olamıyorum nasıl böyle oldum yardım edin ne yapmalıyım?
Patronumla aşk yaşıyoruz evli ve karısı hamile yüreğimi nasıl durdurucam yardım ediiinnn?