Okulda yakalandik bakk?

Okulda sevgilimle sarilirken nöbetçi hocaya yakalandik bagirdi çağırdı senin kız kardeşin yok mu felan dedi hocam vallaha yanlış anladınız felan dedim ne oldu sanki felan dedim sonra olay kapandı hoca sınıfa yolladı 2 hafta sonra bir kızla tartışma yaşadım sen konuşma siz sınıfta sikisiyorsunuz felan dedi benim kiz bunu bir güzel dövdü sonra biz bunu Reh erlikciye felan dedik sınıf hocamiza hepsi bizi destekledi Rehberlikci mudur yardimcisiyla konuştu bu kızı okuldan atarız seni uğraşma bunlarla felan dedi sonrada bu kız dur bakalım kim atılıyor dedi Müdüre gitti herseyi anlatmis yok sevisiyoelar felan bizim müdürde baya bir dinci ama sevişme felan vallaha yok kızın anneside müdürü aramış mudur bizi çağırdı sovdu saydi ailenize haber vericem dedi en son kız girdi ben şimdi soyliyimmi aneme felan dedi yok ben ne zaman soyluyecegimi iyi biliyorum sende istersenn söyle ama dedi sonda ben girdigimde sarilmadan fazla felan kamera kayıtları var diyor ama imkanı yok sınıf dışı yakjnligimiz nöbetçi hoca dilekçe felan yazmam ben diyor mudur kendisi yazabilirimi yazarsa ne ceza alırız lise sonuz?
Okulda yakalandik bakk?