Eveet gençler. Yaklaşık 7 senelik bir ilişkim vardı, bundan 3-3 buçuk sene öncesine kadar. Hatun beni başkası için terk etmişti. Neyse işte, aradan seneler geçti. Instagram profilim gizliydi, geçen hafta gönderi etiketleyip beğeni sayısını arttırayım diye profili herkese açık yaptım. Dün sabah kalktığımda telefonda bildirim gördüm, x senin fotoğrafını beğendi diye. Önce ulan acaba ben mi onun fotoğrafını beğenmişim diye bir altıma sıçma seansı yaşadım, sonra tekrar okudum; x fotoğrafını beğendi yazıyordu. Tabii geri almış beğeniyi, ama o bildirim geldi bir kere. Hayatımda birisi var, bildiğim kadarıyla onun da hayatında biri var. Olmayabilir de orasını tam bilmiyorum. Aradan o kadar geçmiş, dehşet-ül vahşet bir şekilde ayrılmışız, profilimi açalı sadece 4-5 gün olmuş; eniştem beni niye öptü? Ulan zamanında hatunu o kadar stalklamıştım. Böyle yakalanması öyle hoşuma gitti ki, çıldırsın mk kazması.
Sizin de var mı böyle durumlarınız? Seneler önce kavgalı bir şekilde, başkası için bıraktığınız birini neden takip edersiniz? Ya da eder misiniz?
Sizin de var mı böyle durumlarınız? Seneler önce kavgalı bir şekilde, başkası için bıraktığınız birini neden takip edersiniz? Ya da eder misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer