Öncelikle günaydın herkese,
Instagramda birinin sayfasındaki fotoğraflara bakarken yanlışlıkla bir fotoğrafı beğendim hemen beğeniyi geri alıp o kişiyi engelledim görmüş müdür fotoğrafını beğendiğimi?
Instagramda birinin sayfasındaki fotoğraflara bakarken yanlışlıkla bir fotoğrafı beğendim hemen beğeniyi geri alıp o kişiyi engelledim görmüş müdür fotoğrafını beğendiğimi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bildirimleri açıksa bildirim gitmişdir. Bildirimden görecektir. İnstagrama girdigindede ortada bişey goremeyecekdir engelledigin için. Eger bildirimi kapalıysa ve geç geç giren biriyse görmeyecektir
Off ya hesabı dondursam akşam açsam ne olur yine görür mü acaba
Artık bir anlamı yok sen begendigin zaman bildirim ya gitmişdir ya da gitmemişdir. sonrasında yaptıgın herşey gereksiz
Ya mesela yanlışlıkla birinin hikayesine konfeti gibi bişey atmıştım onu silmiştim sonra içime sinmeyip birine mesaj attım denemek için sonra mesajı sildim mesaj bildirimi geldi attığım kişiye ama ben silince hemen ekrandan yok oldu buda umarım öyle olur
Bu ne lan aranızda iddia ya mı girdiniz de bu kadar tepki yaratıyon giderse gitsin
Ya konuştuğum kişinin arkadaşı başka biri olsaydı bu kadar dert etmezdim sanırım
Eee olabilir nolmuş la eger begeniyi görüp geri engellendiğini görürse bu sefer daha da kıl kapılacak net
Bildirim gitmiştir yapacak bir şey yok. En iyisi hiç olmamış gibi ölü taklidi yapmak sdhfshdfs
🙄☹️
Engelle seydin bildirim girmezdi
Açıklamada engelledim yazdım zaten
7 24 inst mın başında değil ya sanmam ferah ol😄
Seni sevd8gini düşünuyodur simdi
Ya ondan değil konuştuğum kişinin arkadaşlarına bakıyodum şimdi o derse işte bak senin konuştuğun kız fotoğrafımı beğenmiş gibi gibi hesabı dondurdum da umarım işe yarar
Hee ozaman sıkıntı
Eğer öyle dersede yanlışlikla oldu dersin
Eğer aktif değilse görmemiştir ama bilmiyorum
Umarım görmemiştir
Umarım
Görmez