Arkadaslar basliktan hemen yargilamayin nolur empati yapin okurken :( eniştemle yani ablamin eşiyle yaklasik 1 yildir bir birlikteligimiz var bende evliyim bir sokak ustumuzde oturuyorlar birgun enistem yani serhat benden cok hoslandigini soyledi bense taa ablamin nisanindan beri ona karsi asiri ilgiliydim ama asla belli etmedim cunku boyle biseyi dusunuyor olmam bile buyuk bir gunahti :( serhatla o gun mesajlastik baya ve surekli kacamak bir sekilde bulusuyoruz fazla ileri gidiyoruz hatta anladiniz onu siz.. Bir cocuklari var 4 yaşinda benim bir evladim yok calistigimiz icin yapmiyoruz serhat surekli buluşmak istiyo hergun konusuyoruz biri ogrenecek diye yuregim agzimda geziyorum bana surekli kacalim diyor fakat ablami asla ardimda birakamam ona bunu yapamam ki ama serhattan da vazgecemiyorum kac kere denedik ama olmuyor cok seviyoruz bu sekilde de yasayamiyoruz biri duyarsa mahvoluruz sizce ne yapayim onunla kaçmalimiyim? Yoksa bu sekilde bir yere varamicaz nolur yargilamadan yardim edin :(
Cevabın nedir?
+1 yılyaptığın baştan aşağı her şeyi yanlış. Gerçi sende bunun farkındasın. Bize yargılama demişsin ama yargılanmıcak gibi değil. Ben sana yine iyi yorum yapmaya çalışıcam. Ben o adamla bak adam diyorum aslında değil kaçma gibi bir planın olmasın ablana yaptığı şeyi gün gelir sana yapar sen hem ailenden olursun hem de hayatından. Ablanı çok düşünüyormuşsun gibi duruyor ama ablanı çok sevsen ve ona değer versen böyle bir şey nasıl yapıyorsun anlam veremedim. Bence sen bu olay kimse tarafından duyulmadan ve ayrıca o küçük çocuğa acı bu yoldan geri dön
02 Yorumla
Soran+1 yılDenicem yine denicem ama olmuyor ki intihari bile dusundum sirf bu vicdan azabindan kurtulmak icin
- +1 yıl
intiharın sonunda nolucak yine acı çekiceksin. Kurtulcağını mı sanıyorsun. Yolun başındayken tövbe et dicem ama yolun başında da değilsin. Baya ileri gitmişsiniz. Ama sen tövbeni et kendine yeni bir sayfa aç
En İyi Cevaplar
+1 yılKaçma planına ablama bunu yapamam diyorsun. Ama ablanın eşiyle fink atarken gayet de yapıyorsun? Ne olacak bu insanlığın sonu! Eşine ve ablana büyük ihanet ediyorsun. Eğer bunu öğrenirlerse olabilecekleri düşündün mü? Her türlü zina yapiyorsun. Evlisin birde utan be utan!
10 Yorumla
Vazgecip tovbe ediniz, zikire baslayiniz. ogrenildiginde duyacaginiz vicdan azabindan daha efdaldir bence. Haram tatlidir, cok tatlidir. İcinde bulundugunuz durumun ne denli kotu oldugunun farkinda degilsiniz. ya da hep beraber bosanin sevdiginiz bir sekilde onlar sizden ogrensin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılOkudum, empati bile yaptim bence sen kaveselik ediyorsun. Bu da moda oldu, her onune gelen empati kavramini bahane edip her pisligi mazur gostermeye calisiyor.
112 Yorumla
Soran+1 yılEmpati derken aşk anlaminda yoksa yaptigim dogru bisey demiyorum bende farkindayim fakat kalbim beynim herseyim ona ait
- +1 yıl
Zikmisim kalbini, ask dedigin sey bir hormondur. Kutsal veya herseyden ustun bir bok degildir. Cocuk musun da boyle duygularina teslim oluyorsun.
Valla bana sorarsan ablanin elinden kocasini almak heyecanli geldigi icin takiyorsun buna, o obur o. cocuguyla kactiktan sonra ask mask kalmayacak aranizda. Bu isler boyle.
Empatiymis...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
58Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Anlaşıldı artık kardeşlerimize de güvenmeyceğiz. Kendi kardeşimizi de güvenemiyorsak kime güvenelim. Allah hepimizin belasını versin de artık dünyanın çivisi çıkmasın.
172 Yorumla
Soran+1 yılAllwah benim belami versin hatta gebersem de kurtulsam
+1 yılnası yardım edebiliriz cehennem die bişe duymadınmı sen ALLAH korkusu hiçmi yok sende.. Yegenin büyüdüğünde yüzüne nasıl bakacaksın biri duysa canından olacaksın bu kadarmı aciz zayıfsın nefsine sahip ol bacım hergün gazetelerde okuyoruz birgün senide okurlar böyle giderse aklını başına al
00 Yorumlagörüşmeyi kesin kendin diyorsun çocuğu var çocuğa yazık onu düşün ablanın ve çocuğunun gelecekleri ile oynuyorsun hatta cinsel birliktelik bile yaşamışsın kocanı da aldatmışsın valla sizin gibiler yüzünden bu devirde kızlara evlilik gözüyle bakılmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyelim sen bu adamla evli değil de serhat la evlisin. Ve ablan çok sevdiğin kocanla kaçamak yapıyo ne düşünürsün. Evet bence birilerinin empati yapması gerekiyo ama o kişiler biz değil sensin. Ayrıca yaptığınız ahlaksızlığa kılıf uydurmakta üstünüze yok. Azıcık vicdan olsa ablanın yuvasını yıkıp bir bebeği babasız bırakcağına hissettiğin duyguları bırakırsın. Kalkmış bide kalbimi mi sökeyim diyorsun böyle onursuz yaşayacağına kalbini sök daha iyi 😡😡😡
00 Yorumla
+1 yılkaraktersiz gördüm ama böylesini ilk kez duyuyorum ,
maşallah sana karaktersizlik plaketi veriyorum manevi plaket bu32 Yorumla
Soran+1 yılKarakter meselesi değil bu asigiz ya seviyoruz napalim kalbimizi mi sokelim :(
- +1 yıl
Ablacım valla bazen fedakarlık içimize atmaktır ,
o senin ablan kanından canından herşeyin ,
keşke böyle bir yanlışa girmeseydin , sevmek kutsaldır ama sen yanlış anlamışsın ablanın çocuklu kocasını değil :(
+1 yılOha enisten ablanin bide inanmıyorum ya simdi yargilamicam ama cok kotu birseh bu ablan bunu duysa yikilir abi :/ gecmis olsun bence kacma daha kotu olur gun gelir geri donmek istersin calacak kapin olmaz butun kapilari ustune kilitleme kavga edersiniz araniz kotu olur gidicek yerin olmaz olan sana olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAblam benim canim ikinci annem arkadasim dostum herseyim allah canimi alsada kurtulsam şu vicdan azabindan nasil canim yaniyor bir ben bir allah bilir :(
Kaç ablan kurtlusun onun gibi bir adamdan eşinde senden hem kardeşinin ne oldunu görür bir şeyide unutma senin için başkasını terkeden bir gün senide başka biri için terk eder irendim senden
03 Yorumla
Soran+1 yılBende nefret ediyorum kendimden
- +1 yıl
Bu aşık olmak nedir ya aşık nasıl olunuyo bana bir anlataana sen eniştene aşık olmak nedir bu kadar irençlik olamaz ya nedir bu insan enişteaine nasıl alık olur sen babanada aşık olursun bu bir reziliktir sen yoldan çıkmışın kardeş anladık kendini s*ktireceksin erkekleri görüyonmu yaz birin s*ksinler seni hiç olması al bir şişe sok içine
- Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılkaçamam, ablama bunu yapamam mı ya yapmışsın yapacağını zaten neyi yapamıyosun başka
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. yazındaki detayda ablanı ve serhatı anlatıyorsun ama aslım hata yaptığın kocanı hiç düşünmeden konuşmuşsun bence onu silmişsin çoktan bu yüzden kaç kurtul uzaklara gidin yoksa net bir şekilde ayrıl ama kocandan da ayrıl
00 Yorumla
+1 yıllan ne utanmaz bir kızsın ya ablanın arkasından iş çeviriyorsun empati yapıyorum ama yine de haksızsın
12 Yorumla
Soran+1 yılHakli cikarmak icin empati yapin diyorum siz olsaniz ne yaparsiniz onu merak ediyorum
- +1 yıl
empati yaptım zaten ve yerinde olsam ablamın ve kendi eşimin hayatını da düşünürdüm sadece kendiminkini değil
Bu sevmek değil zevklerinizin esiri olmuşsunuz. Bence sen kocanla mümkünse başka bir şehire taşın. Ya aklından çıkar buluşma eniştenle ya da kocandan boşan. Kocanla ablana yazık ayakta uyutuyorsunuz.
00 YorumlaKaçıp evlenince yani kavuşursaniz ayrilirsiniz siz birbirinize değil olayın heyecanına aşıksiniz. Kavuşamma, gizli görüşme gibi olaylar adrenalin=bağımlılık yaratır.
00 Yorumla
+1 yılablamı arkada bırakamam? ne düşüncelisin ama kocasıyla birlikte olabiliyorsun. ya biir işinize gidin sen gönlünü rahatlatmaya çalışıyorsun sadece. Allah ıslah etsin
00 YorumlaBence ne olursa olsun yapma bunu, çocuğunuz yoksa boşan ve seni serhattan daha mutlu edecek birini bekle. Ablanın sana bunu yaptığını düşünüp kendini avut ve enişteni unut.
00 Yorumla
+1 yılMidesiz gebeş. Bide ablamı asla arkamdan bırakmam demiş, yaptığının o dediğinden ne farkı var?
02 Yorumla
Soran+1 yılHakareti birakip bir yol gosterin allah rizasi icin
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin ne diyim, söz konusu kardeşinken hele ki ortada ufacık bir çocuk varken bile nefsine sahip çıkamıyorsan hayatın boyunca işin zor.
+1 yılAyrilin akla bizi düşünün her zaman birini yeniden sevebilirsiniz ama akla bulamazsınız kendinize hem vicdanınıza da sorun o nediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrospulik bu. Buyuk ihtimalle troll ama gercekse ciddi anlamda oros. puluk. merak etme gayet empatiyla yaklastm o empatiyi smdi sen yap bakalm ablanin yerine koy bir kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılneden hemen hakaret ediyorsunuz ki nolur bir mantikli bisey soyleyin
Cevap sahibi+1 yılBak cok mantikli bisey soyluyorum otur bir dk. Boyunca ablanin yerine koy kendini. Durumu kabullenebildn mi. Evlerden ırak ya.
Sakın kimsenin yuvasını yıkma hele ki ablanin yuvasını yıkarsan sen cehennem lik olursun kendi hislerine biraz sahip ol dur de
00 YorumlaOrtada ne olursa olsun bir çocuk var bir an önce ilişkiyi kesin bence istenmeyen sonuçlar olacaktır kötü durum çocuğa yazık.
00 YorumlaTebrik ediyorum trollükte çığır açtın güle güle saçmala.
10 Yorumla
+1 yılseninki empatilik bir durum degil ki düpedüz o... luk tatlım...
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ona olan duygunu def edip onla bir daha irtibata geçmeyin
10 Yorumla
+1 yılyapmışsın yapacağını kaç git de ablanın da hayatını daha fazla mahvetme rezilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsokarım böyle aşkada sevgiyede. empati kurmuş bunun empatisimi kurulur be. ablasını arkada bırakamazmış git ablanın gözünün önünde seviş serhatla o zaman.
00 YorumlaNe yapıyosun sen, çok yanlış bir yoldasın. Hemde ablana yapıyosun bunu. inanamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyargılanmayacak bir olay değil ki yargılamayalım. herif resmen baldız baldantatlıdır deyip veriyor coşkuyu. iğrenç olay be. kardeşinin yüzüne nasıl bakıyosun
18 Yorumla
Soran+1 yılBakamiyorum ki
Cevap sahibi+1 yıldevam etsen iğrenç bir durum, kaçsan iğrenç bir durum. köpek gibi sevsende bırakıp ilişkiyi kesmen gerek. insan hayattan soğur be. tek yol ilişkiyi kesmen bence
Cevap sahibi+1 yılama bu soru trol bir soru gibi geldi bana
Soran+1 yıltrol derken nasil? Ama ben biraksam o birakmaz ki
Cevap sahibi+1 yılyani sahte soru gibi geldi bana onu demek istedim
Soran+1 yılKeske bir tanesi bile yalan olsa keske ama nafile iş isten gecti cozum bulmam lazim
Cevap sahibi+1 yılbırakmak zorunda seviyosa senin için bunu yapmalı
Cevap sahibi+1 yılordamısın?
Sevgili bayan nacizane fikrim kuran bilmiyor san okumayı öğren anlamaya çalış namaza başka tövbe et dua et boşver ablanı enişteni yiğenini düşünmeyi hepsinden uzaklaş Allah'a yakınlaş gerçek sevgiyi ona besle şeytani vesveselerden uzaklaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ablama ihanet asla etmezdim. Serhatlar her zaman çıkar karşına. Ama abla 1 tane olur sadece. Bu arada Allah bildği gbi yapsın seni...
00 YorumlaBu nasıl bir kardeşdir arkadaş? Kardeş değil kalleş resmen.
00 Yorumla
+1 yılYapacağını yapmışsın zaten. bir de yargılamayın diyor.
00 Yorumla
+1 yılfantaziye bak fantaziye diyorum bu hatun milleti sapıklıkta erkeklere 10 basar diye ama anlayan yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhanetin her türlüsüne karşıyım düşmanıma yapılsa bile ve ablan o senin herşeyden habersiz eşinde aynı şekilde sen empati yapsana ulan kıyamet yakındır bu insanlar daha nereye kadar boyle gidecek Allah sonumuzu hayır etsın
00 Yorumla
+1 yılemmeli gommeli iliskiyi yasa sonra elestirmeyin yok empati... bokunu cikartmissiniz yaa... yuh diyorum
00 Yorumla
+1 yılbir insanın bacısı kendisine bunu yaparsa o kadına başkaları ne yapar allah bilir. Allah ıslah etsin sizi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten yapmışsın yapacağını ablana ne yapabilirsin zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz cok haklisiniz ama yok denedim olmuyor unutamiyorum
- +1 yıl
taşınmalısınız serhatta olan şey eşinizde var neden böyle şey yaptın
+1 yılSeni anlıyorum bu çok zor bir durum ama yanlışlardasın bence bitir bu yasak ilişkiyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılempati yapmayayım önce kadınlığı benimsemem sonra enişteme asılmam lazım... :/
11 Yorumla- +1 yıl
ben böyle aşkın içine zıçayım hacı empati yoksunuyum..
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah ve haram da insan için var olan kavramlardır. Mühim olan yanlıştan dönmektir. Şu an yapacağın en ahlaki hareket, ablana ve yiğenine en az zararı verecek kararı vermendir. Allah kimseyi doğrudan ayırmasın.
00 Yorumla
+1 yılablan ya sen bunu ona nasıl yaparsın onu bırak kocana nasıl yaparsın kusura bakma ama çok yanlış adamın seni bigün başkasıyla aldatmayacagi ne malum tez var ayril
00 YorumlaHarbide gerzeklsin ln ablanin esiyle harbi yaptnmi alah seni khretsin gunah bee ablan o ablannn cokmu merakliydin gidip koca bulaydin !!
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim bende
Hacı boyle olmaz o ablandan ayrlsin madem sewmiyo ayrlsin sende ayril osekil varin birbirinize
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılyargılamayalım mı? taşlamadığımıza dua et, bu nasıl bir hainliktir
10 Yorumla bitirmen dah amantıklı dınen zina yaptıgını bılıyorsunve yerın cehennem
00 YorumlaBunun empati kurulacak bir yanı yok hiç bu iliskiye baslamamlıydın duygularını bastırmalıydın insan hislerini kontrol edebilir
00 Yorumla
+1 yılAblani ve eşini düşünmüyorsan. O küçük çocuğu düşün. Yazık ya
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun icin zaten gitmeyisim
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence seninkinide ablana ver tam olsun yoksa haksızlık olur ikisinede
00 YorumlaYargılamıyorum. Sadece soruyorum kocanın ve ablanın yüzüne nasıl bakıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılZaten yapacağınızı yapmışsınız adama vermişsin takılın işte böyle :)
25 Yorumla- +1 yıl
esra kopardın beni yorumunla hayatım yaaaa :D ama en azından hem esprili hem de mantıklısın bayıldım kafa yapına :D
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 sağol canım :)
- +1 yıl
Antalyalı hatunlar pek bu siteyi bilmezler seni gördüğüme çok sevindim esra nasıl buldun siteyi rastgele mi ?
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 aynen rastgele :)
- +1 yıl
eee madem bibirimizi bulduk takipleşelim mesajlaşalım bundan sonra belli mi olur bir bakmışsın bir gün atatürk parkında karşılıklı kahvelerimizi yudumluyoruz :)
+1 yılTabiki ayrilmalisin hem cok gunah hemde ablan ve kucuk cocuga ve esine yazik boyle olmaz ayrilin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. sonu pismanlık kımse ablandan dğerlı degıl kangren olmuş parmagı kes at.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da biladerim karisi sulaniyo bende ne yapacagimi bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer bu trol ise ki umarım öyledir hayal kaşarlığınızın amona goyım
00 Yorumla
+1 yılZaten ablana yapacagini yapmissin bosuna onu ardimda birakirim diye uzulme.(!)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Enişte ile delirmeceler mi :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi kaşar ların Allah bin belasını tez zamanda soyunuzun tükenmesi diliğiyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllahtan kız kardeşim yok.
Valla şükrettim..10 Yorumla
+1 yılEniştem le delirmeceler
31 Yorumla- +1 yıl
enisten olayimmi :))
Serhata benimde kanım kaynadı şu anda :))
00 Yorumla
+1 yılBu sevgi değil. Kendine gel.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılKaçın gidin o insanlar kurtulsun sizden
00 Yorumla - Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem