Enişteme asigim?

Arkadaslar basliktan hemen yargilamayin nolur empati yapin okurken :( eniştemle yani ablamin eşiyle yaklasik 1 yildir bir birlikteligimiz var bende evliyim bir sokak ustumuzde oturuyorlar birgun enistem yani serhat benden cok hoslandigini soyledi bense taa ablamin nisanindan beri ona karsi asiri ilgiliydim ama asla belli etmedim cunku boyle biseyi dusunuyor olmam bile buyuk bir gunahti :( serhatla o gun mesajlastik baya ve surekli kacamak bir sekilde bulusuyoruz fazla ileri gidiyoruz hatta anladiniz onu siz.. Bir cocuklari var 4 yaşinda benim bir evladim yok calistigimiz icin yapmiyoruz serhat surekli buluşmak istiyo hergun konusuyoruz biri ogrenecek diye yuregim agzimda geziyorum bana surekli kacalim diyor fakat ablami asla ardimda birakamam ona bunu yapamam ki ama serhattan da vazgecemiyorum kac kere denedik ama olmuyor cok seviyoruz bu sekilde de yasayamiyoruz biri duyarsa mahvoluruz sizce ne yapayim onunla kaçmalimiyim? Yoksa bu sekilde bir yere varamicaz nolur yargilamadan yardim edin :(
Enişteme asigim?