ilk olarak gözümü haramdan saklamadım :DD yani göz zinası olarak baya günahım var xD ama elime gız eli değmedi bile, yani tertemizim. hanım hanımcık biriyle evlenmek isterdim, ama ben müslüman değilim ve hatunumun da olmasını istemem :DD
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
50
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Artık istemem çünkü bastırılmış duygulara sahipler ne istedikleri belli değil dinden sogutuyorlar seviyorum âmâ günah yok bilmem ne yok güven sorunları yok aile baskıları Bir dolu sahtekâr lik, gerçek ten aile çevre baskısı olmaksızın hur bir şekilde o tarzda yaşayan kız yok denecek kadar az onlarda köy kırsal kesimde felan yaşayanlar
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ailem baski yapmadi kendi secimim herseyde tabi yanimda da oldu ailem takdir ettiler merkezde yasiyorum ama o sahtekarlika kismina karsiyim herkesin icini bilmezsin ve hakaret etmeyer hakkin yok
Beyefendi birini istemem ama hanım hanımcık dinine bağlı ya da ateist olması evlenmeme engel olmaz.. her iki tür kadınla da evlenebilirim... Yeter ki insanlar birbirlerine ve karşısındakinin değerlerine saygılı olsun.
din önemli değil açık ya da kapalı olması da önemli değil oturaklı edepli insan olduktan sonra gerisi önemli değil çünki dinine bağlı olmak dindar olmak bunları getirmiyor
Hanım hanımcık veya beyefendi olmanın dinine bağlılıkla bir alakası olduğunu da düşünmüyorum ayrıca. Bunu her iki yönde de çürütecek sayısız insan tanıdım.
Önce seveni bulalım da gerisi evelAllah gelir. Ben her şeyimi ona saklıyorum çok şükür. Tüm ilklerimi onunla yaşayacağım. Beni sakallarımı okşayarak sevecek bir eş nasip olur inşallah ve asla gözümü arkada bırakmayacak biri olur :)
Cümlemizin inşallah, Allah razı olsun:) Tavsiye niteliğinde değil de her 5 vakit namazının ardından içinden geldiği gibi et böyle duaları. Çünkü en kabul olan namazın arkasından temiz düşünceyle yapılan dualar :)
Unutma Allah sabredenlerle beraberdir, en çok onları sever çünkü hayat bile başlı başına bir mucize. Sen gibi bayanları gördükçe çok mutlu oluyorum. Ailenin ellerinden öperim, müthiş bir insan yetiştirmişler. İşimiz Allah'a kalmışsa olmuş bil derim ve izninle bana müsade :)
Elime erkek eli degmedi 5 aydir tesetturluyumde uymaya gayret ediyorum ama dugunlerde de oynadim yalan yok zamaninda acik elbisede giydim ama namazi hic birakmadim 12 yasimdan beri aciksamda namaz oruc tamdi
Aslinda beni isteyen cok kisi varda gonlum kaymiyor birine once okulum gelecegimi garantilemem gerek saglik okuyorum ama ilahiyat okumak isterdim hem bu dunyayi hem obur dunya icin daha iyi olurdu :)
Yslan soylemrm nasilsam oyleyim :) bende birde şu var mesela sacim dogal sari kasim kiprigim sin siyahh :D rabbim farkli yaratmis :)
Beni görmeden karar verme derdim :) saka felan on parmaginda on marifet olan birin allah iyilerle karsilastirsin güzel kalpli biri cikar elbet karsina :) neyse sen adresi ver de biz okul bitince ugrariz :)
Olur insallah nasip bu isler biz ne kadar temizsek karsimiza cikanda o kadar temiz cikacak iste ki ben de ayiptir söylemesi ö yönden kendime guveniyorum övdürecen simdi beni :)
Elime sadece bir kizin eli değdi abdesti ni alan namazini kilan biriyim alkol sigara yok din konusunda kendime güveniyorum dini bilgim kuvvetlodir kuran akumayi biliyorum yemek yapabilirim elim den her is gelir on parmagimda on marifet güzel bir bölümüm ve iyi hedeflerim var. Sevdimi tam severim sonuna kadar kirli sakalli bilgili bir insanim iste daha sayayimmi:))
Abla sadece namazla oruçla olmuyor. Ona bakarsan İşidlilerde namaz kılıyor oruçta tutuyordur belki ama her önüne gideni kesiyorlar kadınlara sözde evlilik adı altında tecavüz ediyorlar yani kanmamak lazım sadece namaza oruca insanın kalbinin güzel olması bence önemli benim için ilk sıradadır.
Aferin aferin peki geçmişte bir sürü hata etmiş sonradan pişman olan birini ister miydin namaz kılıp oruç tutan ama halen tek tük ufak günahlar işleyen örnegin küfür gibi :/
Hayirlisi olsun derim :) tek istedigim eline kiz eli degmemis butun ilkini bende yasayan birini iaterdim rabbum hayirlisini versin benden daha iyilerini cikarsin karsina hatasiz kul yokki rabbim affediyor kusurlarini bana dusermi affetmememiz?
Heh işte benim sorunum orda diyorum eywallah kızlarla hiç bir münasebetim yoktu ama özellikle lisede o az önce dediğim şeyleri yaptım baya o yüzden diyorum haketmiyorum.
Ya onunla alakalı birşey değil. Mesela zina yapıp tövbe eden birini Allah affeder ama ben büyük konuşmiyim ama ben zina yapan biriyle evlenmem bu ikisi ayrı mesele. Bunun gibi düşün.
Ha işte şunu diyecegim öyle birini hsk etmek için öyle olmsk gerekir ve evet öyleyim Allahin yolunda dindar günah sevap helal haram dikkat eden Allahin emir ve yasaklarina göre kararlar alip uygulayan biriyim :)
En İyi Cevaplar