• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aşk İlişkileri

Yengec burcu kadını nasıl tavlanır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Onun gönlüne girmek icin ne yapmam gerek? Hangi hediyelerden hoşlanır?
Yengec burcu kadını nasıl tavlanır?
Hediye Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Zehirzemberekk
    Zehirzemberekk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 77%
    +1 yıl

Bende yengecim. Yani şöyle söyleyeyim beni yıllardır kimse tavlayamadı nasıl tavlanırım hiç bilmiyorum 😂 kötü bir haberim daha var. Tanıdığım bir abla var oda yengeç 36 yaşında ve bekar 😂 onuda kimse tavlayamamış 😂 kolay gelsin tabi yinede

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tesekkür ederim icimi kararttıgın icin hcjjdnn

Yorumla
    • Zehirzemberekk
      Zehirzemberekk
      +1 yıl

Şaka bir yana harbiden nasıl tavlanırız bilmiyorum. Hatta en son reddettiğim çocuk yakışıklıydı ve parasıda vardı onu da kabul etmedim. Yani para ve tip de önemli değil bizim için. Napcaksın bilemiyorum. Ama sen yine bir uğraş tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burdan anladıgım kadarıyla senin birine asık olman gerek veya tek olmayı seviyosun. umarım istediğin gibi birini bulursun

Yorumla
    • Zehirzemberekk
      Zehirzemberekk
      +1 yıl

Tek olmayı seviyorum ya ben. Ama yine bir taktik vereyim sen dürüst birine benziyosun 😊 ona asla yalan söyleme ve söz verdiginde sözünün arkasında dur. Yoksa seni sevse bile seninle kalamaz. Senin burcun ne?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oğlak yükselen terazi uyumumuz nasıl acaba: )

Yorumla
    • Zehirzemberekk
      Zehirzemberekk
      +1 yıl

Pardon ben o konuda fikir sahibi değilim ya biliyorum diye bir hava atcaktim ama bilmiyorum valla 😂 yok ben seni anladim bir yengecle anlasirsin sen ben seni sevdim insan olarak 😊 olur bence kardeşim siz anlasirsiniz. Sen simdi bunu bir yere davet et oturun biseyler icin. O sirada ona olan tüm hislerini açıkla. Ona karşı hislerinde ciddi olduğunu da söyle. Kabul ederse devami gelir zaten. Bir yengec cok iyi kalplidir ne aldatır ne üzer. Sadece tavlamak zor 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hava atmasanda havalısın bence teşekkür ederim birsey daha sorabilirym? acaba Hangi cicekten hoalanır? Çiçekten hoşlanır mı?

Yorumla
    • Zehirzemberekk
      Zehirzemberekk
      +1 yıl

Hepsini seviyorum ama tabiside kırmızı gül. Yanina bir tanede bitter cikolata koy abim sen. Salak salak güler bu canım ya 😊 heyecan da yapar. Diğer yorumlardan anladığım kadariyla hoslaniyo zaten. Insallah olur bak ben dua etcem 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sana minnettar kalacağım. Çok teşekkür ederim ^^…

Yorumla
    • Zehirzemberekk
      Zehirzemberekk
      +1 yıl

Ne demek kardeşcan her zaman 😊 ozelden de sorabilirsin seni gözüm tuttu 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yardımcı oldugun ve zamanını ayırdığı icin cok tesekkür ederim ^^

Yorumla
    • Zehirzemberekk
      Zehirzemberekk
      +1 yıl

Çok rica ederim 😂

Yorumla

En İyi Cevaplar

• evet27
    evet27 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 51%
    +1 yıl

Hem sevgi ilgi gormek isteriz hemde istemeyiz. Duygularini belli et kapali gizemli belirsiz seylerden hoslanmayiz cunku bizim icin guven cok onemli kirilgan yapimizdan dolayi.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Siz asık olunca nasıl davranırsınız acaba cok merak ediyorum

Yorumla
    • evet27
      evet27
      +1 yıl

Genelde cekingen oldugumuz icin karsi taraf pek anlamaz asik oldugumuzu hani ilk baslarda. Pek konusamam da heycandan surekli gullerim cok gullerim. Ozguvenimde duser kendimi yetersiz hissederim onun icin guzel sozcukler et. Flirt doneminde boyle sonra baglandikdan sonra asiri dercede kiskanc olurum sik bogaz edebilirim. Ben boyleyim tabi her yengec kadini ayni degildir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Genel olarak aynı özellikleri tasıyolar senin bazı özelliklerinde onda mevcut. Ben o kızon içine ve gözlerine asık oldum desem yeridir. Yemyeşl tapılası gözleri var. Cıkmıyor aklımdan. iltifat ettiğim zaman çekingen bir gülüş atıyo ve yanakları kıpkırmızı oluyo evlenelim desin su dakikada nikahı basarım. Yüzde yüz sevgi ile bakıyo gözlerim ona. Birde sıkboğaz ederiz dedmişsin bence bir kadında olması gereken birinci özellik o bşrde sevgi olsun yeter para pul herşey yalan

Yorumla
    • Odunyontucu
      Odunyontucu
      +1 yıl

Aynen katılıyorum arkadasa yengeç olarak bnde boyleym

Yorumla
  • JoseAngeL
    JoseAngeL Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Asla yalan söyleme çık karşısına çatır çatır konuş hediyeyi önemsemez sevginin gerçek olduğunu göster yeterli.

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Paraya pula hic önem vermediği dogrudur. bir evet desin onu merkezine alırım sonuna kadar hissettiririm askımı

Yorumla
    • JoseAngeL
      JoseAngeL
      +1 yıl

Sor, fazla beklemekte iyi değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu an olmaz ya yazılı stresi falan var ama en uygun bir vakiitte aşkımı haykıracağım iliklerime kadar sevgi doluyum

Yorumla
    • JoseAngeL
      JoseAngeL
      +1 yıl

Ne güzel. Umarım istediğin gibi sonuçlanır kardeşim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah kardesim cok istiyorum... cok tesekkür ederi m

Yorumla
  • CiddiOlalim
    CiddiOlalim Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 63%
    +1 yıl

Eşim yengeç burcu ama nasıl tavladığımı bende bilmiyorum. Yardımcı olamıcam sorry yani.)

1
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah mutlu mesut eyleasin sizi ama bir taktik ver be abicim su kardesinin halinden ala nolu r bxxnxnxn

Yorumla
    • CiddiOlalim
      CiddiOlalim
      +1 yıl

Bilmiyorum gerçekten. Ben çok sakindim. Heycanlı olan kendisiydi. Biz arkadaş olarak başladık zamanla flört derkene öyle işte. Çok evcimendir, kesinlikle aldatmaz, korumacıdır, kendi bildiği şeyleri yapar yeniliklerden hoşlanmaz. Daha çok şey var yengeç burcu hakkında yazacak ama yorma beni :)
      Siz arkadaş olarak başlayın gerisi gelir. Tabi güvenini kazanmak zordur. İş sende bitiyor :)
      Hadi hayırlısı yov yov :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Abi cok teşekür ederim ama birseydaha sorucam iznin olursa ben çiçek almayı düaünüyorumda acaba hangi çiçekten hoşlanır?

Yorumla
    • CiddiOlalim
      CiddiOlalim
      +1 yıl

Bilmem. Her bayan farklı çiçekten hoşlanır. Hoş benimki hepsini sever. Eskiden alırdık şimdi kütükleştik hahaha. Başka hediyeler alıyorum çok hoşuna gidiyor noel baba gibisin diyor ama çiçeğin yerini tutmuyor :) Ne alırsan al kesinlikle hoşuna gidecektir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Abi önüne bir kamyon gül sererim. Yeterki bana askla baksın. Dübyayı yakarım onun için. Herseyimi feda ederim onun icin cünkü değer abi... sen tecrübelisin anlarsın halimden: )

Yorumla
    • CiddiOlalim
      CiddiOlalim
      +1 yıl

Zordur abi işin. Yengeç burcu kadını herkese güvenmez. Çok az ve öz arkadaşı vardır. Sevgili konusunda çok titizdir. İnce eleyip sık dokur. Güveninin kazanırsan gerisi çok kolay. O yüzden acele etme ve ilk başka arkadaş ol. Birbirinizi tanıyın. Eğer senden hoşlanırsa o zaman sende flört etmeye başlarsın. Zamanla gerisi gelcek zaten dediğim gibi istesenizde istemesenizde :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstememe sansım yok abi cok temiz duygularla asık oldum. dilerim ki sizin gibi mutlu olurum ^^

Yorumla
    • CiddiOlalim
      CiddiOlalim
      +1 yıl

Çok güzel. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur :) İstesenizde istemesenizde derken yani sonunda sevgili olacaksınız zaten demek istemiştim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Abi eig aticam sana gece gece içimde bir enerj oluaturdun adamsın seni seviyorum hxhhxhxh

Yorumla
    • CiddiOlalim
      CiddiOlalim
      +1 yıl

Eyva eyva :) Canın sağolsun. Maksat muhabbet olsun diye elimden geldiğince paylaşımda bulunuyorum işte. Yov yov şimdiden teşekkürler... :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel muhabnetti abi bende tesekkür ederim iyi geceler yengeye bir demek cicek al kafanı kırarım ssndjdjdj şaka ediyorum abicim ama cicek al yani ^^

Yorumla
    • CiddiOlalim
      CiddiOlalim
      +1 yıl

Temem. Alcem üleyn. Tatilden gelince çiçekle karşılayayım. İyi fikir. Eferün. Öpüyorum yanaklarından. Leeeynnn gece gece benide sapıttırdın deli :P

Yorumla
    • CiddiOlalim
      CiddiOlalim
      +1 yıl

Eig için çok teşekkür ederim @hailmary

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

rica ederim :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

1

Cevap

• Odunyontucu
    Odunyontucu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

Benim burcu eğer egleneceksen yapma çok duygusalz hemen bağlanırz ve zor kopariz :/

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir yengec kadınının asla kalbini kırmam ona sevgi göstetirim. Evlenirim bile hayatımın merkezine alırım. Ona hergun cicek alırım hafta sonları mum ısogında sampanya patlatırız * onları kırmam cok hassas kalpleri var ^^

Yorumla
    • Odunyontucu
      Odunyontucu
      +1 yıl

Ah işte kalbimden vurdun :/ sevdiğin kıza güzel şeyler söyle sevdiğini belli et ama b. kunu çıkarma o zamanda sogurm ben sahsen seninkini bilmiyorum çok sadiklar yengeçler sevdikleri için her şeyden vacgecebilirler zaman geçir eğlendi gündür hayatimin aşkını bulmuştum dedirtiyor safiz zaten zor olmaz tavlamak ondan sonra istesende kopamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya seninle muhabbet etmek cok keyif verici oluyo icimi aydınlttın gercekten. Kendimden bahsedeyim biraz oğlak yükselen teraziyim. Eger bahsettiğim kız ile beraberlik yasarisek onu sevgiye boğarım. Heran yüünü güldürmek icin uğraşırım. Kı ile göz göze geldiğimizde gözlerinin ici gülüyo ba na a bakarken benden hoşlandığını hissediyorum o benim canım olsun istiyorum. Ama kızon karşısına çıkıp hisslerimi anlatamadım bile.:( yaklasık birbuçuk aydır birseyler hissediyorum kıza karsı ama duygularımız karsılıklı olmaz ise gercekten cok büyük bir hayal kırıklığına uğrarım. sadece o olsun benim hayatımda baska birsey istemiyorum: (

Yorumla
    • Odunyontucu
      Odunyontucu
      +1 yıl

Ay ne güzel ya :) emin ol sevgisinden ayrıca hareketlerinden konuşmasından anlaman lazımdı ayrıca dediğim gibi çok sevgiye bogma sonra beklenti yüksek olur git gide tamam sevgimi belli et ama vazgeçilmez olduğunu da gösterme yani her koz için geçerli bu her şey ölçulu olursa iyidir :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya birazcık birsey anladım kızın bana davranışlarından bakışlarından. O benim ondan hoşlandığımı nlamıstır coktan. Cok belli ediyorum. Oda birazcık bişeyler beli diyo acıkcası. Göz göze geldiğimizde cok güzel gülüş atıyo gözleirni kaçırıyo ve yanakları kızarıyo. iltifat ettiğimde mutluluktan havalara uçuyo ve gzımı aratmaak için en yakın arkadaşını yanıma göndermiş anladım tabi ama cekingenim biraz ve tecrübesizliğimden dolayıcsaretim yok ask konusunda o kız hkkında ne düaünüyosun deddi en yakın arkadaşı bana bednde aşığım diyemedim: ( sempatik ve tatlı birisi dedim nolur biraz taktik veirimisin ya: (

Yorumla
    • Odunyontucu
      Odunyontucu
      +1 yıl

Çekingen erkek sevmem şahsen özgüvenin tam olsun çık karşısına söyle seni seviyorum hatunun olsana vs veya daha güzel birsey hatunum dene vazgectm daha yumuşak bir şey bul ama çekinme artık senden bir adım bekliyor arkadaslaeini felan yollamis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya cok söylemek istiyorumda yazılı dönemindeyiz Şu an kafasını defterden kaldırdığı yok onu düşündüğüm icin su yazılılar bitsin okulun son haftasına doğru acılıcam. ama korkuyorum ben seni arkadas olarak görüyorum derse diye. çünkü hayal kırıklığını kaldıramam

Yorumla
    • Odunyontucu
      Odunyontucu
      +1 yıl

Aynen bitsin sınavlar öyle de ama anlattığın gibiyse arkadaş olarak görmüyordr

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Harfi harfine anlatyıgım giibi hatta fazlasıda var. Ama bazen bana kötü davranıyo o zamanda kalbim kırılıyo içime kapanıyorum o gün aksama kadar ağzımı bıçak acmyo

Yorumla
    • Odunyontucu
      Odunyontucu
      +1 yıl

Sıkma canını olur inşallah

Yorumla
  • power_
    power_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

bence hiç uğraşma, ben kendimi hırpaladım, peşinden koştum, yedirdim, içirdim, gezdirdim, hediye aldım, yaranamadım...

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Para pul hersey değldir. Onu sevdiğini sonuna kadar hissettirdin mi acaba?

Yorumla
    • power_
      power_
      +1 yıl

hissettirdim, açık açık yavşamadım ama kalbini hiç kırmamaya çalıştım, ona hep uyum sağladım, bayağı uğraştım ama kız kaşar çıktı, yapacak bir şey yok..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Abicim cok agır konustun ama sonucta sen ona değer vermişsin en önemlisi asık olmussun sennle sevgili plmadı diye kasar diyerek kendini kücük düşürüyosun.. rica ederim böyle seyler kullanma lütfen sonucta ask var ortada. Kasar cok agır bir kelime vallahi üzüldüm yorumunu okuduktan sonra...

Yorumla
    • power_
      power_
      +1 yıl

kaşar dedim çünki, kız onca saçmalıktan sonra bana sevgilim var dedi, eski sevgilisiyle barışmış, beni kullanıp attı, başta hiç böyle bir şeyden bahsetmedi, kendi egosunu tatmin etmek için beni kullandı...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu olayj yasamak cok kötü birşeydir hani yasamasamda senin galini anlıyorum Şu an . o kız seni hic haketmemiş zaten sen temiz kalpli birine benziyosun erkenden kurtulmuşssun anlayacağın. önüne bak. Yeni birileriyle mutlu olmaya calıs...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İlgi sürekli yanında ol ve onun yanında ondan fazla kimseye ilgi gösterme bakışlarını bile kontrol et. Kene gibi yapisabilirsin belli etmese de çok hoslanir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Küçük anlamlı şeyler daha hoş olur maneviyat önemli

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilim inşallh yengec burcundan olur ^^

Yorumla
  • benningtonlp
    benningtonlp Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

bilmem

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yengec burcu kadını nasıl tavlanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Talep gorulen bir kadin nasil olunur? 10 cevap verildi
Cilveli ilgili kadın nasıl olunur? 10 cevap verildi
Hanımeli nasıl hecelenir? 5 cevap verildi
Çıtı pıtı kadın nasıl olur? 22 cevap verildi
Terazi burcu kadınına nasıl yaklaşmalı? 15 cevap verildi
Cilveli kadın nasıl olur? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medyada yüzlerce, binlerce takipçisi olan kadınla olur mu?
  • Profinize bakarak sitenin en neyisiniz sesli söyleyeyim mi?
  • Olmayanı oldurmaya çalışır mısınız?
  • Mesaj atmasını beklediğin biri var mı?
  • Pişmanlıklarını telafi etme şansın olsaydı, bazı şeyleri farklı yapar mıydın?
  • Kendini en çok hangi hataları yaparken buluyorsun?
  • Hiç taşındınız mı?
  • Motorda müzik dinliyor musun?
  • Şu an biriyle flört etme isteğiniz var mı?
  • Eşin, doğum gününü kutlamazsa buna bozulur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨