erkegin istedigi kadin nasildir? Talep görülen biri nasil olunur?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zeki ve kültürlüysen ve bir beyle hafta sonu aktivitelerinin içinde müzeler varsa ilgi çekebilirsin ben tipe önem vermiyorum şahsen
Herkeste sonuna tipe onem vermiyorum yaziyo tuhaf tip akliniza geliyo demek ki bilinc alti iste hdhdh
Cümlelerini düzgün mü kursan
Bende paraya önem vermiyorum yazım saçmalık 😒
Paraya önem vermiyor olabilirsinde bana öyle bir yorum atmanın nedenini anlamadım
Yanı biri bana böyle bi soru sorsa paraya önem vermiyorum demem aklıma bile gelmiyo çünkü çıkar amacı olunca gelir bile şeyler akla genelde..
Kafanı ısırcam az kaldı
Ne ahhahwhw
Benim sevme şeklim o 🥺
Ne trolmusun ya dbndb
Trol falan değilim
tamam..
Valla bende bilmiyorum tahminimce akıllı zeki kendi ayaklari üzerinde duran biridir
Böyle bir soruyu sorarak o hanımlardan olamayacağını kanıtladın zaten...
YouTube adil Yıldırım izle
Bol makyaj, açık saçık giyinme, her erkekle muhabbet kuran bunlar hep talep görür istisnasız
Ucuz malın alıcısı çok olur. Ucuz ol.
Bakımlı ol ve feminen gozuk.
Dürüst olsun. Fiziki yönü önemli değil benim için
Herkeste sonuna tipe onem vermiyorum yaziyo tuhaf tip akliniza geliyo demek ki bilinc alti iste hdhdh
@Kafadagitiyotum dürüst olması demek. Karakter meselesidir. 2. Planda fiziğidir elbet. Sen erkekte ne bekliyorsun peki. Parası olsun tipi önemli değil. Ne yani
Ben hiç bi zaman bile bi soruya para önemli değil demedim aklıma bile gelmiyo çünkü ondan soledim..
Çıkar amaclı olunca gelir bile şeyler akla genelde..
@Kafadagitiyotum sen peki bi erkekte yene bakıyorsun. Hadi sen söylede bilinç altında ne varmış bilelim.
karakterine.. kafa yapısına.. bunlar
@Kafadagitiyotum hmmm. Fiİki önemi yok yani. Yakışıklılığı. Bizde yedik
yok yemiyosan gargara yap benim baktığım tipleri görsen şok olursun kadınlar sizin gibi düşünmüyo..
@Kafadagitiyotum işte dürüstlük deme amacım buydu. Çünkü sen dürüst biri değilsin
ben mi dürüst degilim hayatında gördüğün en dobra kız olabilirim sorry tutmadı akljdlaksj
@Kafadagitiyotum kızım 22 yaşındasın ve bir erkeğin fiziğine bakmadan onla arkadaşlık yapacaksın. Öyle mi. Senin yaş 22 bile değildir. Çocukça yorumların var çünkü
evet 24 lsfşajsaş
valla bence ben olgunum sen çocuksun id le düşünüyon bira ön lobu çalıştır lkkjalf
Ucuzlayarak..
YouTube adil yıldırım izle
@mustafaktas16 yok almim vasıfsız tipleri tavlama taktikleri bayat numaralar 👎
Tavlama taktikleri Degil Erkek Kafasini Anlatiyor Tavlama onlar Senin pesinden kossun 😂
Tum videolari incele
Güzellik cazibe iyi huy
YouTube adil yıldırım izle
cılvelı oynak olur