Sevgilim sarhoşken eski sevgilisini aramış ne yapmalıyım?

5 gün önce sevgilim arkadaşlarıyla birlikte sahilde içmeye gitmişlerdi biz mesajlaşırken telefonunun şarjı bitti ve arkadaşından beni arayıp bunu söyledi bende tamam sonra konuşuruz diyip telefonu kapatmak zorunda kaldım ve 3 saat boyunca beni aramasını bekledim o kadar çok merak ettim ki ölücektim artık meraktan. sonra arkadaşına mesaj attım bana mesaj atsın diye o da mesaj attı merak etme hayatım sadece kafam biraz fazla iyi oldu yat sen merak etme seni çok seviyorum dedi bende dikkat et seni çok seviyorum dedim sonraki gün bana uzak durmaya başladı soğuk davranıyodu meğersem nedeni ben yüzüne telefonu kapattığımda bu ona çok koymuş ve daha çok içmeye başlamış sonra 3 yıllık ve onu 7 kez aldatan eski sevgilisini aramış yanına çağırmış kız gelmiş nasılsın iyi misin diye konuşmuşlar kız da çok durmamış gitmiş sonra. bana bunu dün gece artık dayanamadığında söyledi ve o an dua ettim şaka olsun diye çünkü bizim ilişkimiz 1 ay sonra 1 yıl olucak ve ben o kızın çektirdiği acıları onun kafasından atamamışım sevgilimin kalbinde artık yok ama aklında ve onu ordan çıkartamıcak o acıları bitemicek ve benim ne yapmam lazım hiç bilmiyorum uzak duramıyorum yakın olamıyorum onu çok sevdiğimi ondan ayrılmak istemediğimi biliyorum sizce ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım?
Sevgilim sarhoşken eski sevgilisini aramış ne yapmalıyım?