Neden kimse beni sevmiyor cok kotu biri de degilim?

hic kimse sevmiyor beni, hic kiz arkadasim yok. tipsiz biri de degilim. tanidik kisiler lafi dolandirip dolandirip benim sevgilim olup olmadigini , benim kolaylikla kizlari tavlayabilecegimi soyluyorlar. benim oyle bir niyetim hic olmadi. sadece bana asik ve birlike bir omur boyu mutlu olacak birini ariyorum. son zamanlarda babam artik bir kiz bul da evlen deyip duruyor ama ben icine kapanik biriyim ve sosyal medya hesaplarimda da birkac fotografim var ve hic kimsenin ilgisini cekmiyor. hicbir kiz arkadaslik teklifi dahi etmiyor 15 ortak arkadasimiz olsa bile. arkadaslik teklifi yolladigim halde haftalarca acik tutup kabul etmeyenleri en sonunda butun arkadaslik teklifleinin hepsini geri cektim. kalbim cok kirilmisti.. sanki kimsenin umrunda degilmisim gibi
fazla biryere gitmem ve sigara, alkol kullanmiyorum. ehliyetim var ama araba bana hic dusmuyor. etrafima bakiyorum butun kizlar gezip egleniyor ve sonrada dusunup bunlar bana bakmaz, onlarin yasam tarzi benimkinden farkli, benden cok cabuk sikilirlar. nerde hata yaptim acaba bu gisidle sigaraya baslamyi bile dusunuyorum. gercekten cok sIkIcI biri oldugum icin mi boyle babadan zengin olmadigim icin mi boyle..
Güncellemeler
+1 yıl
guncelle
Neden kimse beni sevmiyor cok kotu biri de degilim?